-Rocket_Queen-
Primećen član
- Poruka
- 921
Ma lep je zivot, u slucaju da znas kako da zivis...Sad si me navela na razmisljanje...kako cu dodjavola ja uspeti da prezivim u ovom mom ebenom zivotu? Sad krecem da razmisljam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma lep je zivot, u slucaju da znas kako da zivis...Sad si me navela na razmisljanje...kako cu dodjavola ja uspeti da prezivim u ovom mom ebenom zivotu? Sad krecem da razmisljam....
Ma lep je zivot, u slucaju da znas kako da zivis...
Sad si me navela na razmisljanje...kako cu dodjavola ja uspeti da prezivim u ovom mom ebenom zivotu?
Ne mogu da ne odgovorim na ovo...
Verujem da što više prolazi vreme, ljudi shvataju vrednost svog života...
e kod mene je suprotno. kako vreme prolazi ja sve više shvatam besmislenost života.....
.......Isti slucaj. Svaki dan sve vise i vise shvatam da je moj zivot besmislen. Samo se nadam da ce se u buducnosti desiti nesto zanimljivo....
Da tema je jasna kako bi voleli da umrete jednog dana?
e kod mene je suprotno. kako vreme prolazi ja sve više shvatam besmislenost života.....
Ja necu da umrem....Nikad...napravicu elixir zivota za koji cu dobiti nobelovu nagradu a onda cu podeliti samo sa nekolicinom ljudi jer sta bi bilo kad bi svi imali, ne bi bila fora...tako da pocnite da mi se slihtate ako zelite da zivite vecno!
Da tema je jasna kako bi voleli da umrete jednog dana?
Zao mi je momce, ali zakasnio si.... Mnooogo pre tebe je to izmislio grof Saint Germain. Samo sto niko nije siguran za taj njegov eliksir zato sto ga nije delio, bio je cicia ili mu se niko nije slihtao.... Kad ga nadjem ja cu prvi poceti.
Ma vidim evo do danas zivi!A ti sve da neces dodji do njega..bolhe cuti inace ga necu podeiti sa tobom!![]()
Ma šta se ti praviš nevešta?
Mislila je isto što i Stojan.
Mozda ne zivi, ali jeste izmislio eliksir zivota...ako je verovati pricama... Ni ne moras![]()
Zar ne mislis da bio bio ziv da ga je stvarno smislio?
Ili ja zaboravio da uzme dnevnu dozu?![]()