Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
...Ovo me podseca na Maratonce. Dalje od mene s mrtvacem, smrt je prelazna bolest. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, starenjem povezane bolesti...jednostavno ti s' godinama slabi imuno sistem i tako se lakse razbolis i gotojo...ako cemo po tvom onda ne postoji prirodna smrt, jer ne moze covek da umre od susenja k'o slanina...![]()
Je l moze ovako?Wiki:Prema uzroku i porijeklu dijeli se na
Prirodna smrt
Nasilna smrt
Prirodna smrt nastupa nakon otkazivanja vitalnih organa najčešće usljed bolesti koja može biti akutna ili hronična ili prouzrokovana istrošenošću vitalnih organa usljed starosti.
ne razumem shta ti nije jasno, nije po mom nego po zvanichnomNema smrti od starosti vec od bolesti.
Kako su Siptari krenuli dole i oni Kforovci ne pise ti se dobro.![]()
![]()
ma boli me, iam tetku tako da cu moci da odem dostojanstveno :![]()
po vasoj prici gore...covek koji umre u stotoj godini nikako nije umro od starosti....![]()
naravno da nije, kao shto chovek koji umre u dvadesetoj takodje nije umro od starosti
Aaaaaaaa, ja kao da zidovima pricam. -.-
Aaaaaaaa, ja kao da zidovima pricam. -.-
Ma glupo je reci "Umro od starosti"...sta ako neki decko u 26 god. umre od neke bolesti, je l' i on umro od starosti?
A covek od 100 god. ne moze da umre od nicega znaci neku bolest je morao imati cim je umro...
prvo.... kaze se NI OD CEGA
drugo... covek koji ima 100 godina ne mora da umre od bolesti...
nego jednostavno metabolizam s godinama postepeno otkazuje...
dok jednog dana ne otkaze skroz....![]()
Od nicega!
Mora, otkazivanjem metabolizma dobija neku bolest od koje umire, kh!![]()
Nikako.Da tema je jasna kako bi voleli da umrete jednog dana?