Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Pa mnogo ljudi koji umru prirodnom smrću se ne muči. Umreš u snu i baš te briga...![]()
ja ne znam kakva je ta smrt. Chak ne mogu ni da nadjem to na internetu.
Mislim da je to vishe filmski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mnogo ljudi koji umru prirodnom smrću se ne muči. Umreš u snu i baš te briga...![]()
A death by natural causes, as recorded by coroners and on death certificates and associated documents, is one that is primarily attributed to natural agents: usually an illness or an internal malfunction of the body. For example, a person dying from complications from influenza (an infection) or a heart attack (an internal body malfunction) would be listed as having died of natural causes.
Vol'o bih da umrem u krevetu dok trpam najzajebaniju kucku,sa nekih 40-50 godina,dok cela soba mirise na kilo vutre koje smo popusili i ispunjena isparenjima od litara alkohola
****** starenje,smara previse
gadni su penzioneri,u svakom smislu,i zato ne zelim da postanem jedan od njih
Vol'o bih da umrem u krevetu dok trpam najzajebaniju kucku,sa nekih 40-50 godina,dok cela soba mirise na kilo vutre koje smo popusili i ispunjena isparenjima od litara alkohola
****** starenje,smara previse
gadni su penzioneri,u svakom smislu,i zato ne zelim da postanem jedan od njih
Naravno da je prirodna smrt. To je bolest. Ja kažem da bih voleo da umrem od posledica stajanja srca i otkazivanja mozga - zbog starosti.
Kako mozemo znati da li je neko umro u snu?.Msm,nije da ga mozemo oziveti i pitati
![]()
А како знаш да је заспао,а не умро?
Tako sto ga na primer vidim kako legne u krevet i zaklopi oci.Ako cemo bas da cepidlacimo , mozemo doticnu osobu staviti u magentnu rezonancu pa da pratimo njegovu mozdanu aktivnost![]()
Pre ce ostati pihtije na mestu mozga nakon tog tretmana![]()
A zasto mislis da ce ti otkazati prvo mozak, a ne sve ostalo kao mojoj babi?Naravno da je prirodna smrt. To je bolest. Ja kažem da bih voleo da umrem od posledica stajanja srca i otkazivanja mozga - zbog starosti.
:::::Pa bolest nastala usled starenja...
Ti to, Krepto, pokusavas da dokazes da ne postoji prirodna smrt, a?
Old age is not a scientifically recognized cause of death; there is always a more direct cause although it may be unknown in certain cases and could be one of a number of aging-associated diseases.