kako biste opisali svoj zivot>?<sta biste promenili

aaaaaaaaa!!!!!!!!!!

koliko kukanja i patetike na jednom mestu!najbolje da se vi svi sa vasim smor zivotima poubijate i ostavite nas da ovde uzivamo...ili jednostavno da prestanete da se folirate i glumite neke velemucenike i pocnete da zivite normalno,kao i svi sa 16,17,18...god.

p.s. moderatori,razmislite o tome da ovaj forum preimenujete u PENZIONERI

E potpuno se slazem s'tobom...

Previse smaranje ljudi ... skupite drustvo i pravac zajebancija !! :D

Ufffff...ja bih sa svojih (ajde da kazem 17.godina,ali u januaru punim 17),mogla da napisem bigrafiju u 12tomova,od po 500str...

Zivot bih opisala kao jednu VELIKU GRESKU,kao i sve sto radim,i sve sto sam uradila je GRESKA...

Promenila bih SVE...Da imam ovu pamet koju sad imam,a da se vratim u doba kada sam pocela da pravim sranja,KUNEM VAM SE ne bih...

SAVET:Zajebi ako te neko zeza sto imas sve petice,ako ne niko ne gotivi iz razreda i te fore,NIKADA ne zavidi facama u skoli,jer ja sam to BILA,i i dalje vazim za to,ali zivot je GRESKA..

Ali sto je najgore...Kazu na greskama se uci....al ja ne ucim ja ponovo pravim gresku za greskom,i ponovo na isto padnem

GRESKA je sto se uvek zaljubim ko kreten,pa psole patim...GRESKA je sto ne znam da odaberem prave drugarice...GRESKA je sto su mi drugovi narkomani i mafijasi...GRESKA je sto mi keva sve dozvoljava,a ja to mximalno koristim...GRESKA je sto nisam dovoljno ucila u onovnoj skoli,pa sad idem sa budalama u razred...GRESKA je sto se trudim oko sitnica,a od velikih stvari odustajem...GRESKA je sto nisam dovoljno jaka...GRESKA je CEO MOJ ZIVOT da ne nabrajam

kako bi opisala swoj ziwot?kao jedan ringishpil koji se stalno ali stalno wrti i kadkad ide u smeru kada su deshawanja koje se na njemu wrte euforichna i wrishte od srece,a kadkad powracaju i wrishte jer bi zelela da sidju sa tog ringishpila..nezadowoljna sam samom sobom i to mi je glawni problem..u ziwotu sam od owih 15 godina ziwela bezbrizno 7 a ostalih 8 prawila katastrofalne greshke..i swe mi se obilo o glawu..da sam bar malo imala pameti i iskustwa..ali eto..te iste greshke su me mnogo chemu nauchile..iako mi je trenutno swaki dan depresiwan i chesto se budim a pozelim uweche kad legnem u krewet da me ujutru nema wishe..pokrece me NADA..nada je jedino shto trenutno ziwi u meni..nadam se da ce sutra biti bolje..nadam se da wishe necu chiniti greshke i da cu swe shto sam preziwela ostawiti iza sebe..i swe dok imam ljude oko sebe koji me wole i motiwishu da radim neshto posebno i dobro,ziwecu i nadati se..jer uwek postoji neshto bolje,a mi smo glawni motor ziwota i ako se samo malo potrudimo,mozemo mnogo..:wink:

Back