Kako bi rijesili problem Kosova?

Не постоји решење, али да је постојало некад - постојало је. Албанке у поређењу са Српкињама су доста достојанственије, патријахално су одгојене и "теже" традиционалним вредностима, то их је сачувало на Косову, а затим су и преузели примат на Косову. Тако ће бити и у Војводини, и Шумадији, итд... Да би опстао један народ на неком простору, ваљда HE може без репродукције.

Не постоји решење, али да је постојало некад - постојало је. Албанке у поређењу са Српкињама су доста достојанственије, патријахално су одгојене и "теже" традиционалним вредностима, то их је сачувало на Косову, а затим су и преузели примат на Косову. Тако ће бити и у Војводини, и Шумадија, итд... Да би опстао један народ на неком простору, ваљда ме може без репродукције.
Sto mislis da ti treba da se reprodukujes

Не постоји решење, али да је постојало некад - постојало је. Албанке у поређењу са Српкињама су доста достојанственије, патријахално су одгојене и "теже" традиционалним вредностима, то их је сачувало на Косову, а затим су и преузели примат на Косову. Тако ће бити и у Војводини, и Шумадији, итд... Да би опстао један народ на неком простору, ваљда HE може без репродукције.
Bilo je reprodukcije u vrijeme kralja,ali je bilo i protjerivanja u vrijeme zlikovca Tita. Slazem se da su patrijarhalno odgojene ,ne sve ali vecina. Pitam za vase rjesenje kakvo bi sad imali vi da se pitate...

Sto mislis da ti treba da se reprodukujes

Мој став је непопуларан код Српкиња, разумем и због чега, али истина је да већину Српкиња мој став не занима, оне се увелико спремају за ноћни излазак. Пре бих оженио Албанку него Српкињу, одговор је једноставан: Албанка не би имала злобне, лажне и клеветничке изјаве пред судом, не би ми покушала одузети дете, нити наше дете хушкала против оца (мене), а и вероватно су лојалније.

Мој став је непопуларан код Српкиња, разумем и због чега, али истина је да већину Српкиња мој став не занима, оне се увелико спремају за ноћни излазак. Пре бих оженио Албанку него Српкињу, одговор је једноставан: Албанка не би имала злобне, лажне и клеветничке изјаве пред судом, не би ми покушала одузети дете, нити наше дете хушкала против оца (мене), а и вероватно су лојалније.
Mislim da je to jako romanticno gledanje na Albanke

Bilo je reprodukcije u vrijeme kralja,ali je bilo i protjerivanja u vrijeme zlikovca Tita. Slazem se da su patrijarhalno odgojene ,ne sve ali vecina. Pitam za vase rjesenje kakvo bi sad imali vi da se pitate...

Решење не постоји. На Косову према задњем попису има 1.8 милиона становника, 85-90% популације се изјашњава као Албанци, сутра да највећа телескопска сила каже: "Косово је Србија", да оно постане званично део Републике Србије, шта ми имамо од тога? Албанци ће постати у Србији најбројнија национална мањина, довољно је да оформе странку и онда нечемо имати Куртија у Приштини већ у Народној скупштини Србије, у Београду. Штавише, један проценат Албанаца би морао чинити запослене у државним установама, као што је Министарство унутрашњих послова, Министарство здравља, па чак и у просвети. Данас у Бујановцу имамо такву ситуацију, где је уобичајено да се заустави полицајац албанске националности, и албанске школе постоје... Припајање Косова Србији је самоубилачки чин, нарочито кад имамо Србе којима је наталитет веома низак, мислим да је 1.3 по брачном пару и Албанце који су заиста очували традиционалне вредности и имају много деце.

Решење не постоји. На Косову према задњем попису има 1.8 милиона становника, 85-90% популације се изјашњава као Албанци, сутра да највећа телескопска сила каже: "Косово је Србија", да оно постане званично део Републике Србије, шта ми имамо од тога? Албанци ће постати у Србији најбројнија национална мањина, довољно је да оформе странку и онда нечемо имати Куртија у Приштини већ у Народној скупштини Србије, у Београду. Штавише, један проценат Албанаца би морао чинити запослене у државним установама, као што је Министарство унутрашњих послова, Министарство здравља, па чак и у просвети. Данас у Бујановцу имамо такву ситуацију, где је уобичајено да се заустави полицајац албанске националности, и албанске школе постоје... Припајање Косова Србији је самоубилачки чин, нарочито кад имамо Србе којима је наталитет веома низак, мислим да је 1.3 по брачном пару и Албанце који су заиста очували традиционалне вредности и имају много деце.
Moram ti priznati,da genijalnije nista nisam procitao odavno,a pogotovo na forumima. Svaka ti cast za ovo sto si ovako napisao!

Na Kosmetu nema trenutno više od 500k albanskih imigranata. Sve se to razmilelo po EUSA.
Nikad ih nije bilo 2mil..ma ni milion..To su popisi Udbe da opravdaju autonomiju i okupaciju.

Решење не постоји. На Косову према задњем попису има 1.8 милиона становника, 85-90% популације се изјашњава као Албанци, сутра да највећа телескопска сила каже: "Косово је Србија", да оно постане званично део Републике Србије, шта ми имамо од тога?
Ako se deli Balkan po etničkom principu onda znači RS Srbiji... ovako su dupli standardi u pitanju...

Албанци ће постати у Србији најбројнија национална мањина, довољно је да оформе странку и онда нечемо имати Куртија у Приштини већ у Народној скупштини Србије
Oh nyooooou šta ćemo onda ako oforme čak, pajsad - stranku :mrgreen:

у Београду. Штавише, један проценат Албанаца би морао чинити запослене у државним установама, као што је Министарство унутрашњих послова, Министарство здравља, па чак и у просвети.
Šta je tu toliko strašno?

Данас у Бујановцу имамо такву ситуацију, где је уобичајено да се заустави полицајац албанске националности, и албанске школе постоје...
Bukvalno nabrajaš najnormalnije pojave koje postoje u svim manjinskim sredinama.

Припајање Косова Србији је самоубилачки чин, нарочито кад имамо Србе којима је наталитет веома низак, мислим да је 1.3 по брачном пару и Албанце који су заиста очували традиционалне вредности и имају много деце.
Ali zato se Albanija prazni mnogo brže i od Srbije, trbaće to odnekud naseliti ;)

Back