Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pitao bih ga da me zaposli u ministarstvu, muka mi je više od foruma i parizera..
Inače kad smo kod poznatih, Aca Petrović je bio forumaš na sportnet forumu i Đuka Bizon je bio forumaš na nekom nacionalističkom forumu, ne mogu da se setim sad imena.
Kad bi se Aleksandar Vučic registrirao na Krsti? Imao bi nick baš taj, mislim svoje ime i prezime, avatar isto vlastiti koji bi baš isticao njegove sexi usne. Bi li to podržali? Kakva bi mu pitanja postavljali? S time da bi on bio obični forumaš kojega bi se moglo banirati.
Isto kao i sa @Stojkov Menidjer samo ga ne bih sprdao zbog kanalizacije, jer on celog života ima kanalizaciju za razliku od Stojketa, nego po nekom drugom osnovu. Recimo, po osnovu njegovih nijesedesilo navijačkih doživljaja.
Isto kao i sa @Stojkov Menidjer samo ga ne bih sprdao zbog kanalizacije, jer on celog života ima kanalizaciju za razliku od Stojketa, nego po nekom drugom osnovu. Recimo, po osnovu njegovih nijesedesilo navijačkih doživljaja.