Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je Eurosalon u pitanju, zaboravi. Mislim na knjžaru odmah do Beograđanke. Sa svećom su jeftinije, a ima ih od 20cm visine do povelikih u obliku piramide, a meni najlepša (a i jedna od skupljih) je posuda sa kockama od soli a ispod lampa. Ja imam onakvu ko na skici i vrlo sam zadovoljna.

Ako je Eurosalon u pitanju, zaboravi. Mislim na knjžaru odmah do Beograđanke. Sa svećom su jeftinije, a ima ih od 20cm visine do povelikih u obliku piramide, a meni najlepša (a i jedna od skupljih) je posuda sa kockama od soli a ispod lampa. Ja imam onakvu ko na skici i vrlo sam zadovoljna.

Takva je ko tvoja,da eurosalon,zaobici cu ga :mrgreen:
Potrazicu u knjizari,hvala draga :)

DŽe ste, dže ste... :)

Zahvaljujem Borki na kopiranju osvrta i uviđajnosti pokazanoj za privatne podatke, nisam razmišljao o tome. Samopromocija ne trpi takve sitnice .

Zavija tih sitnica... oni koji nisu trebali da ih znaju, znaju ih a ko bi želeo (zarad knjige, ne autora) ne može da ih ovako javno, sazna, tako da samopromocija odrađuje pljus u vodu.

Za sve je kriv moj RL drugar (takođe objavljivan) Loki koji je takođe aktivan član ZS i urednik recenzija (ako sam dobro skontao a ako ne, neka mi oprosti) na jednom domaćem sf portalu koji odrađuje za popularizovanje fantastike odličan posao, uprkos žestokoj kritici na pismenost njihovog fanzina.

Elem, u tom svetu i na tim portalima je sasvim prirodna stvar da se zna who is who iza avatara, tako da se nenamerno i nesmotreno, želeći da me promoviše i ukaže na moje dostignuće, izlanuo.

Kao čopor gladnih pasa su određeni skočili na google i objavili da znaju :)

Sad, meni to ne smeta da nije pretećeg i ponižavajućeg konteksta u tim objavama, kao, sad oni znaju i momentalno su gornji a ja sam se trebao unerediti od straha, valjda.

Još čekam da me neko zaustavi na ulici i da se objasni sa mnom, al' od toga do današnjeg dana ne bi ništa. Čak ni od onog nesrećnika koji mi je pretio sa nekom ekipom.

Sve u svemu, trc. Ti nikovi su nestali, nema ih a Džek, stari tigar, svojom stazom hodi.

Eto, da mi se Borka ne sekira, jer se sam ne sekiram, naučio sam da psi koji laju ne ujedaju, da se boje tigra (što je i prirodni poredak stvari) i da najjači opstaju. Kako na zemlji, tako i na nebu.

Amin.

:)

Dešava se ljudima koji nemaju privatni pa provode na netu ceo bogovetni dan, vode politike, svađaju se, prete i traže saveznike.
Lako se identifikuju. Podelite im br. poruka sa datumom registracije i vidite koliko samo na ovom forumu troše vremena. Dalje, pogledate im statistiku, pa ako šaraju sa pdf-a na pdf imaju jaku potrebu da znaju sve i svašta! U kombinaciji sa njihovim br postova po danu dobijamo konture psihološkog profila.

Naravno, možda grešim, možda je nekome just dosadno, ali ne može svima da bude dosadno,

Dobro veče vas dvojica.
Odlično se držite, voleo bih da potraje ta vaša otmena komunikacija, to bi značio jedan zamašan pomak
hvale vredan za obojicu.

Istina ako bi ste prešli na malo miroljubiviji teren, naravno nisam mislio ko dve strine ali nešto konstruktivno, bilo bi još bolje.

Dobro/a veče(r) ostali

Čitao sam vas danaske ali nemadoh vremena za išta više. Rokovi pritisli i sve više se zanosim mišlju da preskočim u spisateljsku branšu.

Kako podnosite ovu toplu jesen (bar da je kod nas upola toliko topla)?

sve više se zanosim mišlju da preskočim u spisateljsku branšu.

Apsolutno podržavam, još samo ako je fantastika u pitanju... primetio sam pripovedačku žicu u tvojm postovima, bilo bi šteta ne razvuči je u dužu formu.
Kreni sa kratkom formom, ne padaj u zamke tipa "napisaću roman, imam ideju" To nikad ne uspeva, odustane se nakon dva do tri lista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back