teserakt
Domaćin
- Poruka
- 3.994
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stavi je tri dana u zamzivac a posle toga je prokuvaj jos dva sata i gotovo)

Nisu bile skupe - oko 12 eura za manju a 20 za veću, probaj u knjižarama u Knezu ili kod Beograđanke![]()

Ako je Eurosalon u pitanju, zaboravi. Mislim na knjžaru odmah do Beograđanke. Sa svećom su jeftinije, a ima ih od 20cm visine do povelikih u obliku piramide, a meni najlepša (a i jedna od skupljih) je posuda sa kockama od soli a ispod lampa. Ja imam onakvu ko na skici i vrlo sam zadovoljna.

Dobro vece MPM..
Momci nam se raspricali ko pravi,a?
Mogu ti reci svidja mi se kako to izgleda
Topla jesen moze samo da prija,volela bih da potraje do 2013.
Momci nam se raspricali ko pravi,a?

Moram li da se odlucim samo za jednu soluciju....?Halo Biki
Šta bi više volela da potraje
to da momci ovako džentlmenski razmenjuju stilske figure
ili to (nažalost samo) vaše toplo vreme?

To je meni pederluk, naučio sam u oči, istinu i među rogove. To je džentlmenski.
Stilske figure su za mlakonje, bojažljive duše. Agitovanje na PP, ulizivanje i celivanje prkna su mi gnusne radnje, nedostojne tigra. Pacovi, žohari i ostala trećerazredna gamad ne mogu oboriti tigra.

sve više se zanosim mišlju da preskočim u spisateljsku branšu.
Apsolutno podržavam, još samo ako je fantastika u pitanju... primetio sam pripovedačku žicu u tvojm postovima, bilo bi šteta ne razvuči je u dužu formu.
Kreni sa kratkom formom, ne padaj u zamke tipa "napisaću roman, imam ideju" To nikad ne uspeva, odustane se nakon dva do tri lista.
To je meni pederluk, naučio sam u oči, istinu i među rogove. To je džentlmenski.
Stilske figure su za mlakonje, bojažljive duše. Agitovanje na PP, ulizivanje i celivanje prkna su mi gnusne radnje, nedostojne tigra. Pacovi, žohari i ostala trećerazredna gamad ne mogu oboriti tigra.
Jedan momak, Biki.![]()