Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priča za laku noć
Siniša Popov (41), grobar iz najvećeg banatskog sela Melenaca, podjednako je vešt sa pokojnicima i ženama. Zvanično i na „divlje'', živeo je melenački Kazanova sa dvadesetak žena, a taktiku zavođenja „ispekao'' je na groblju, gde je rođen i odrastao.
- Iako sam žene uglavnom osvajao pričom i pogledom, neke sam osvajao magijom. Ako hoćeš da te neka žena zavoli, uzmeš slepog miša, lupiš je njime po glavi ili leđima, pa će ona za tobom trčati ko šašava. Inače, muškarac ne može da bude zavodnik ako je tunjav. Svaka žena voli lepu reč i da joj priđeš oči u oči. Toga je danas, koliko vidim, sve manje jer svi leže na internetu ili pokušavaju da zavode žene šaljući im SMS poruke. Od takvog udvaranja nema leba – poručuje Siniša.

Poslednja izmena:
Kad smo kod mede,jutros sam zakacila bembaru o komsijinog pasata,malo samo branik,
sin mi ostavio kljuceve da odem do lekara za potvrdu o bolovanju,mislila sam nece videti
malopre izaso decko da pere kola,dolazi mu kupac valjda,kad je poceo da bogorada...aaaaaaaaa!!!!!
Kako je video bog sveti zna....baksuz,kad god sam sela u neki njegov auto naopravila sam sraanje...zato mi i ne da nikad,
odveze me on i vrati pre nego sto mi da ali jutros ga mrzelo da ustane i ...

Ma nije to nista,mojoj mami se svojevremeno jedna komsinica parkirala na haubu:lol: Inace i ona i njen muz rade u prekrsajnom pa su je i kumili i molili da ne zove saobracajnu policiju :lol:

Naravno da je rođeni pisac, pročitajte mu blog
smile1.gif

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku MPMcB.

Živela Agatha i hvala ti.

Ovo sad postaje ozbiljno.

Dobro jutro svima
Hvala vam što ste me obradovali, uz to još i petak.

:)

MITSKO ČUDOVIŠTE
Peruanska vojska uhvatila gigantsku Chupacabru

0200007.48.jpg

Peruanska vojska uhvatila je nešto nalik gigantskom šišmišu, a sam pogled na njega tjera strah u kosti kod onih koji su ga imali prilike vidjeti kako leti nebom.
Sudeći prema mnogobrojnim navodima, ovo je biće 'isprepadalo' one koju su mu imali prilike svjedočiti prolazeći kroz dijelove Perua i ostalih zemalja Južne Amerike, a lokalno stanovništvo naziva ga Chupa Cabra.
Chupacabrama su se nazivale mnoge mitološke životinje različitih vrsta koje se nalaze u ruralnim i zabačenim predjelima Južne Amerike, a uglavnom je riječ o bićima koje je rijetko tko kada vidio, a kamoli uhvatio, iako je strah od njih općeprisutan.
Mit o postojanju chupacabre potječe iz Puerto Rica, no tijekom godina raširio se i na ostale zemlje Centralne i Južne Amerike, poput Kostarike, Meksika, Perua, i sl.
Ove mitske životinje nerijetko se optužuje da piju krv domaćim životinjama lokalnih stanovnika, a izgledom često odgovaraju gigantskim letećim lisicama nalik šišmišima kakvi se mogu pronaći u Indoneziji i na Filipinima.

To malo liči na slepog miša.
Sumnjivo malo.
Raspon krila mi se čini premali da bi taj stvor mogao da leti.
"Rogovi" su predebeli, ćitaj preteški, a i ne znam čemu bi mu toliki i takvi služili.
Slika je besmislena.
Kažu, uteruje strah u kosti, a niko na slici ga ni ne konstatuje. Vojnici se muvaju po nekom nepravilno ograđenom zemljištu, jedan se kanda bakće sa de/mobilnom komunikacijom. neki tipus kao nešto okopava ispod same Chupa Cabre. Niko živi nne konstatuje ni ulov ni fotografa, kao da se slikaju sa gradskim busom koji ne vozi u njihovom smeru.

Sva je prilika da je to neki fejkić, lokalni.

Poslednja izmena:
Pošto je draga Neda poželela još neku šalu, a slepi miševi su trenutno aktuelni, evo jedne koja se dogodila mojoj drugarici. Ode ona kod svoje baba tetke da prespava. Kroz prozor uleti slepi miš i ona reši da ga izbaci da se baba ne bi poplašila. Okačio se visoko na zavesu i ona se popne na stolicu i uzme čaršav da ga u njega umota i bezbedno izbaci, no kako se nezgodno nagla, padne sa stolice a onaj čaršav preko nje. Čuje baba halabuku i kad je ušla u sobu videvši spodobu pod belim čaršavom kako se batrga, počne da vrišti: Jaooo, to je pokojni teča Oto, došao je po mene, došao je po mene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back