- Poruka
- 113.063
meni je strašno.
Ako naravno nije radio PhotoshopOVO NAJVIŠE LIČI NA PTERODAKTILA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je strašno.
Ako naravno nije radio PhotoshopOVO NAJVIŠE LIČI NA PTERODAKTILA

Ako naravno nije radio Photoshop

Kad smo kod mede,jutros sam zakacila bembaru o komsijinog pasata,malo samo branik,
sin mi ostavio kljuceve da odem do lekara za potvrdu o bolovanju,mislila sam nece videti
malopre izaso decko da pere kola,dolazi mu kupac valjda,kad je poceo da bogorada...aaaaaaaaa!!!!!
Kako je video bog sveti zna....baksuz,kad god sam sela u neki njegov auto naopravila sam sraanje...zato mi i ne da nikad,
odveze me on i vrati pre nego sto mi da ali jutros ga mrzelo da ustane i ...
 Inace i ona i njen muz rade u prekrsajnom pa su je i kumili i molili da ne zove saobracajnu policiju
 Inace i ona i njen muz rade u prekrsajnom pa su je i kumili i molili da ne zove saobracajnu policiju  
I od mene jedna
Naravno da je rođeni pisac, pročitajte mu blog
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku MPMcB.

MITSKO ČUDOVIŠTE
Peruanska vojska uhvatila gigantsku Chupacabru

Peruanska vojska uhvatila je nešto nalik gigantskom šišmišu, a sam pogled na njega tjera strah u kosti kod onih koji su ga imali prilike vidjeti kako leti nebom.
Sudeći prema mnogobrojnim navodima, ovo je biće 'isprepadalo' one koju su mu imali prilike svjedočiti prolazeći kroz dijelove Perua i ostalih zemalja Južne Amerike, a lokalno stanovništvo naziva ga Chupa Cabra.
Chupacabrama su se nazivale mnoge mitološke životinje različitih vrsta koje se nalaze u ruralnim i zabačenim predjelima Južne Amerike, a uglavnom je riječ o bićima koje je rijetko tko kada vidio, a kamoli uhvatio, iako je strah od njih općeprisutan.
Mit o postojanju chupacabre potječe iz Puerto Rica, no tijekom godina raširio se i na ostale zemlje Centralne i Južne Amerike, poput Kostarike, Meksika, Perua, i sl.
Ove mitske životinje nerijetko se optužuje da piju krv domaćim životinjama lokalnih stanovnika, a izgledom često odgovaraju gigantskim letećim lisicama nalik šišmišima kakvi se mogu pronaći u Indoneziji i na Filipinima.
...............Najobičniji krupan primerak slepog miša.
Kao ovaj...

Al sam vas sve zarazila.hehehehehehehe....Steglo grlo, jedva sam med i rakiju jutros uspeo da progutam.
Izgleda neki virus krenuo.
Dobroitro deco...........

OVAJ BI MOGAO DA POMOGNE U ZAVOĐENJU ŽENA, PO ISPROBANOM RECEPTU GROBARA ŠVALERA!!!

OVAJ BI MOGAO DA POMOGNE U ZAVOĐENJU ŽENA, PO ISPROBANOM RECEPTU GROBARA ŠVALERA!!!
buuaaaaaaaaaa...
Da, samo ako bi sirotica preživela, da je neko ovim opuauči po glavi.
Grobar je bio diskretan, to je bitan element svakog magijskog eksperimenta.

Nije to strašno, šišmiši su jako draga stvorenja. Mora čovek samo da bude jako tih sa njima.

''Pregledom ovog američkog vojnog dokumenta moglo bi se zaključiti kako je potencijalno sumnjiva i opasna svaka osoba koja na bilo kakav način odudara od nekakvih opštih stajališta na kojima se insistira.''Pazite!
Na vas (nas) se motri!!
http://www.vestinet.rs/pogledi/opas...ruju-u-teorije-zavere-ili-se-bune-zbog-necega

ameri
 ameri 
a jel pisanje na forumu spada u tajne sastanke?
mene Bikica poznaje lično,ja sam izuzetaameri

...ma kakvi bre paranoicni Ameri,mogu da nam pljunu pod prozor
...ma kakvi bre paranoicni Ameri,mogu da nam pljunu pod prozor