Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U principu, držim se.
Kad više ne pomaže čaj od đumbira, onda smrdim na beli luk, ali to obično dođe malo kasnije.
Letos sam navukao kašalj, jednu noć san piva Dami ispo volta. pod balkonon.
Uska kala, stivanska, brački kamen, lipo odjekuje,
a izgubija san okladu, pa san mora.

hahhaha, ne mogu vjerovati :D :heart::heart::heart: lipo je bit tvoja Dama, sigurno. :)

eeee, a zaboravih reći kupila sam čaj od đumbira ! Ali nije čisti, nego je neka mješavina. Odličan mi je u ovoj kombinaciji, idući pothvat je čisti... :ok:

hahhaha, ne mogu vjerovati :D :heart::heart::heart: lipo je bit tvoja Dama, sigurno. :)

eeee, a zaboravih reći kupila sam čaj od đumbira ! Ali nije čisti, nego je neka mješavina. Odličan mi je u ovoj kombinaciji, idući pothvat je čisti... :ok:
Ponekad i ona to kaže
a ponekad baš i ne
Đumbir je dobar, lako se meša sa skoro svačim. Sam je malo ljut i dosadan, ali pomaže.
Hteo bi da ga pomešam sa cimetovom vodom ali ne mogu nigde da je nađem.

Da tačno to tražim hvala ti

Kako to, dosada je sigurnost?

Dosada je sigurna smrt.

molim. :)

Meni dosada nikad nije dosadna. :D Osim toga mislim da iole normalnom čovjeku ne može biti tako dosadno da si ne nađe neku zanimaciju. Meni dosada znači da nema frke, problema i briga. Kad ti je dosadno lijepo ti je-jer te ništa osim dosade ne muči. Volim dosadu !! :p

molim. :)

Meni dosada nikad nije dosadna. :D Osim toga mislim da iole normalnom čovjeku ne može biti tako dosadno da si ne nađe neku zanimaciju. Meni dosada znači da nema frke, problema i briga. Kad ti je dosadno lijepo ti je-jer te ništa osim dosade ne muči. Volim dosadu !! :p

Pa ni meni dosada nije nikad dosadna, tj meni samom nikad nije dosadno.
Opet, malo kad, je bilo bez problema, frke isl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back