buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.253
Srećan rođendan..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

NEMOJ TI NAMA:"LJUBIM VAS.." NEGO PRICAJ GDE DA DODJEMO NA LOM!
![]()

zanimljivo...citam:"ne lipsi magarce..."![]()
...ne lupaj,evo bice u petak plata,nadam se ili u ponedeljak...strip o Popaju(scena kad Pera-zdera trazi novac na zajam): "vraticu ti u sledeci petak.."
Znaci, poceo sam da vidim slike na tudje recenice...

Hvala,hvala....a mnooooooogo je kumeBiki, srećan ti rođendan.
Želim ti da ih proslviš namanje još dva puta toliko.
![]()
Da. Intrigantan također. Pitam se kako uopće dočarati tu 4 dimenziju koja je bit teserakta. Koja je to samo verzija realnosti ...
Hvala,hvala....a mnooooooogo je kume![]()
?E, ako ti mlogo ti odvadi.
Ali, šta bi ti falilo da se vratiš par godinica unazad, u one bezbrižne, pa tu zaglaviš lift na jedno par milenijuma?
Dobra ideja?
Hmmm...nije losa ideja,sviDZa mi se![]()

Slavljenice, nadam se da uživaš u danu.![]()

Uzivam,jos da nisam ovako bolesna,bio bi vrhunski dobar dan
Radim,ljubim se,primam poklone...nije lose
Sta ti radis?

(čini mi se Paracelzijus, nisam sigurna
)
Ne znam ko je rekao
ali ne verujem,ja polude od ove kijavice i
cini mi se nikad necu ozdraviti,smorilo me vec![]()

jutros sam, najranije ujutro, dobila kompliment (valjda je to![]()
) da izgledam kao mačkica
![]()
Nećeš vjerovati zbog čega ? Zbog frizure
![]()

Dobar dan, to da čovek treba sa vremena na vreme da se razboli da bi ojačao imunitet piše i u veoma interesantnoj knjizi koja se zove ''Medicina divina'' ili ''Božanstvena medicina''- veština lečenja u svetlosti magije, filosofije i božanskog stvaranja, jednog zanimljivog starog lekara Petra Stankovića. On kaže da treba da se zabrinemo ako dugo nismo bili prehlađeni i da kroz sluz koja se stvara kod tih respiratornih upala se u stvari čisti organizam.
"Vaša Božanstvena medicina zaista je krasan prilog ne samo našoj jugoslovenskoj, već i uopšte slavenskoj i internacionalnoj nauci i praksi svih onih koji imaju oko da vide i uho da čuju veliku istinu i da se prema tome vladaju.![]()
''S pravom velite da ljubav sve pobeđujei "Poznaj samoga sebe", a dobro je što se čvrsto držite i onog mota "Samo dobar čovek može biti dobar lekar."
Meni je osobito milo da je Vaše divno delo "posvećeno beloj magiji i višem saznanju za lepšu i srećniju budućnost napaćenog čoveka." Takva posveta duboko će jeknuti u srca i um vaskolikog kulturnog sveta tamo i ovde."
Prof. dr Paja Radosavljević