Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar vam dan....

Mladici onanisu. Kod nekih to postane toliko izrazeno, da predje u naviku, da ne kazem :zavisnost.
Od toliko hormona srece koji se pri tom proizvodi, svako stanje koje je uobicajeno i normalno, postaje -dosadno i smorno.
Otud zakljucak da ko drka, propusta u zivotu vaznije stvari...a otud i naziv: drkadzija.

cika-Vasa je bio pametan i razborit covek...za ono vreme, a cak i danas, njegovi saveti znaju biti zlata vredni.
Gde ste se vi zene uhvatile odmah za drkanje????
Jel' da shvatim to kao omalovazavanje jednog od nasih velikih ljudi ili sta?
Nisam se ja uvatila za ''groznu strast'' nego Vasa. Drugo, ja sam veliki njegov fan - odakle bih inače znala sve ovo da nisam knjigu čitala. A priznaj i sam da je smešno, a čisto sumnjam da bi se ti pridržavao saveta sa lojem, mokraćom i VEOMA UMERENIM pristupom VRŠENJA!!!

Poslednja izmena:
Šalu na stranu, Vasu baš cenim i mnogo mi je žao što je propatio zbog svojih humanih i čovekoljubivih ideja.Ali se zato potpuno slažem sa ovim:
Blesavost (idiotizam)
''Leči po tvrđenju engleskih lekara, kad se blesava osoba u nekoj svađi dobro po glavi IZMLATI. Ta nagla uzbuđenost, iskrene i oživi i one organe mozga, koji su dotle bili u zastoju ili su posve slabo radili.''

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

moji favoriti :p

-Pešaci se tako često OGUZAJU - ojedu ozmeđu rečenih pola, da nisu u stanju ići od vređanja. To se leči mazanjem rastopljenog loja, a gdi nema loja, mazati ojedena mesta svojom pljuvačkom.'' :eek:
-Blesavost (idiotizam)
''Leči po tvrđenju engleskih lekara, kad se blesava osoba u nekoj svađi dobro po glavi IZMLATI :lol:
-Pre čina dobro je namazati glavić sa lojem ili zejtinom, jer zejtin ne propušta pristup pogane materije unutra pod kožu! :evil:
- U času ''soitija'' (valjda misli na koitus) treba biti spokojan i vrlo umeren! :rotf:

Inače, prvi put čujem za Vasu ili sam čula a zaboravila ( :rumenko: ) vidim da je bio socijalista, imao jako sloboduman školski program, čovjek otvorenih pogleda i borac za radničku klasu. :ok: :) Jedino me iznanađuje što
1875. godine učestvuje u bosanskom ustanku i piše Program ustaških prava i druge memorandume za bosanske ustanike. :lol: :lol:

.
.
.
.
.
.
.

Tako će se i nama jednog dana buduće generacije smijati. :)

Poslednja izmena:
Šalu na stranu, Vasu baš cenim i mogo mi je žao što je propatio zbog svojih humanih i čovekoljubivih ideja.Ali se zato potpuno slažem sa ovim:
Blesavost (idiotizam)
''Leči po tvrđenju engleskih lekara, kad se blesava osoba u nekoj svađi dobro po glavi IZMLATI. Ta nagla uzbuđenost, iskrene i oživi i one organe mozga, koji su dotle bili u zastoju ili su posve slabo radili.''

I meni je taj dio nekako najrealniji ustvari. :D treba pustiti filozofiranje i tko zasluži udijeliti mu batine :p

(s zakašnjenjem dobar dana svima :) )

Što je najcrnje, Vasa je u pravu, ojedi nastaju upravo zbog trenja koje je među guzovima (a posebno ko ima bujne i raskošne guzove) najjače. I tu masnoća definitivno pomaže - čuvena pavlovićeva mast!

otkad si mi rekla za one Bachove kapi sve ti vjerujem !

Nevezano sad za Vasu, Bachove kapi su mi otkriće, već ima godinu dana. Otkad si mi rekla za njih. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back