BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Džeste koke evo Zoke inženjera teških mentalnih konstrukcija i blalala.
Biki, šta'š ti ovde? Zar te nije čo'ek izveo negde na splav, ili restoran intimne atmosfere, svećnjaka i tihe muzike? Činija jagoda, šlag i šampanjac u crnom satenu velikog kreveta? Ono, da te pripazi sve u 16, neka veša na štriku a posuđa u sudoperi?
Svašta... izgleda da me žene nisu lagale rekavši mi - Ti si neverovatan, drukčiji od svih- sa požudom u očima a zatim dodale -Tigre! -
![]()

Makar jednom u godini... e gde se denu kavaljerstvo, valjda pobegne posle svadbe![]()

Džeste koke evo Zoke inženjera teških mentalnih konstrukcija i blalala.
Biki, šta'š ti ovde? Zar te nije čo'ek izveo negde na splav, ili restoran intimne atmosfere, svećnjaka i tihe muzike? Činija jagoda, šlag i šampanjac u crnom satenu velikog kreveta? Ono, da te pripazi sve u 16, neka veša na štriku a posuđa u sudoperi?
Svašta... izgleda da me žene nisu lagale rekavši mi - Ti si neverovatan, drukčiji od svih- sa požudom u očima a zatim dodale -Tigre! -
![]()

)Pa nije pobeglo kavaljerstvo,ima ga hvala Bogu i dalje,pobegle nam pare
Nikad i nisam bila bolesna za rodjendan,sad me ovo ne popusta 5.dan,popizdela sam
verovatno bi negde isli,ne mogu da se zalim,ali ni samu sebe ne mogu da podnesem dok ovo traje
Daj neki lek za kijavicu,Brzi mi dao i ne pomaze,a sve sam probala...
Jos glavom o zid da raspalim,to jedino nisam probala a cini mi se to bi mi jedino pomoglo...puca mi glava..
)

Dobar dan, to da čovek treba sa vremena na vreme da se razboli da bi ojačao imunitet piše i u veoma interesantnoj knjizi koja se zove ''Medicina divina'' ili ''Božanstvena medicina''- veština lečenja u svetlosti magije, filosofije i božanskog stvaranja, jednog zanimljivog starog lekara Petra Stankovića. On kaže da treba da se zabrinemo ako dugo nismo bili prehlađeni i da kroz sluz koja se stvara kod tih respiratornih upala se u stvari čisti organizam.
"Vaša Božanstvena medicina zaista je krasan prilog ne samo našoj jugoslovenskoj, već i uopšte slavenskoj i internacionalnoj nauci i praksi svih onih koji imaju oko da vide i uho da čuju veliku istinu i da se prema tome vladaju.![]()
''S pravom velite da ljubav sve pobeđujei "Poznaj samoga sebe", a dobro je što se čvrsto držite i onog mota "Samo dobar čovek može biti dobar lekar."
Meni je osobito milo da je Vaše divno delo "posvećeno beloj magiji i višem saznanju za lepšu i srećniju budućnost napaćenog čoveka." Takva posveta duboko će jeknuti u srca i um vaskolikog kulturnog sveta tamo i ovde."
Prof. dr Paja Radosavljević
Osim za kindl, a njega (na žalost) nemam.
Pozz Tes...puno gledaš filmove, Hollywood produkcija
Iz mog kuta gledanja...meni je to da izvineš preseravanje (izvini na izrazu, ali to je baš to i nema drugog, adekvatnijeg, izraza) Jednom godišnje otišao ili neotišao na večeru ili splav, s svjećnjakom i tihom muzikom. Svejedno za GMO jagode, E šlag ili šampanjac. Bitno je kakav je ovih ostalih 365 dana. Bitno je to suđe u sudoperu ili veš na štriku. Čeka li uvijek nju...ili ima partnera uz sebe.
Pitam se kakav si ti Tigre...
(nije moj problem, samo se pitam)

Dobro vece![]()
Pozz Tes...
Nije moj los ni preko godine,kao i svaki muskarac nije savrsen,ali
uvek moze i bolje naravno
Nisam u fazonu da sad moram na odredjeni dan da idem negde i sl.
Vazno da mi je pomogao oko vecere,sudova,nismo mi sami u kuci,hvala bogu
deca haos naprave preko dana(mislim u sudoperi) retko kad se neko drugi sem mene prihvati tog posla
ali kad vidi da mi nije dobro,prihvati se dragi,bio rodjendan ili ne...
Nije tako los,trpi me sto godina![]()

Kakav sam ja zaista nije bitno, nego je bitno da si obnevidela nit posebne pažnješto ne znači da pažnja inače ne postoji. Elem, dao sam tri izbora, prvi koji mi padoše na pamet, što znači da draga bira
Ni jedan izbor se ne odrađuje svaki dan, nego samo posebnim danima. A u mom buku pod posebnim danom spada rođendan drage.
Sad, ako mi draga ne donese za moj rođendan skupocen poklon, onda bi ga i ja proveo sam, da me ne smara bezveze.
(ne tebe kao tebe, nego onoga tko priređuje) Takvih je 80 % 
Dobro/a veče(r), skoro savršene
i ostali.

Ma, uživajte vi u vašim visokofeminizovanim pričama tipa "onaj moj...", odoh ja na ZS, pokušaji samo što nisu okačeni, biće eben krug jer tema bi vrlo određena sa uskim prostorom razmahivanja.
Ionako sam navratio zbog rođendana, mislim da sam čestitao sinoć, unapred, i da se pitam sa Biki.

Nogekako, nešto mi je hunjava ovih dana.večer
Kakav si ti ? Pomažeš ženi, ha ?![]()
Nogekako, nešto mi je hunjava ovih dana.
Doduše, trenutno sam uhvatio krivinu.![]()

Nemam društva za Oktoberfest, a truba mi da idem sam.

ma šta ćeš u gomili ljudi, bježi što dalje![]()