- Poruka
- 2.130
Lazes. Piso si sam.Ti si TADA bila supermod te si mi UTRPALA TAJ POST...ja to nisam pisao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazes. Piso si sam.Ti si TADA bila supermod te si mi UTRPALA TAJ POST...ja to nisam pisao...

Ti si TADA bila supermod te si mi UTRPALA TAJ POST...ja to nisam pisao...
ja tada još nisam bila supermod, postala sam to tek u februaru naredne godine... 
Sad ce da mi dodje jos jedna curica da je cokim pa sve da puca.![]()
, zasluzio si.
Sad ce da mi dodje jos jedna curica da je cokim pa sve da puca.![]()
on se jedini sad pojavio ovde... 

samo da ostavim ovde nešto za mog drugara Bokija, da se priseti starih vremena...
http://forum.krstarica.com/group.php?discussionid=2617&do=discuss
uhvaćen si u laži, Boki...ja tada još nisam bila supermod, postala sam to tek u februaru naredne godine...
![]()
...ma neeee...to si se ti nesto zbunila
...jel Boki ta curica?on se jedini sad pojavio ovde...
izvini Boki...![]()
![]()
![]()
![]()
...E da zvoni: cmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmok.O Boze! Pa zar ti je malo jedna?
Ali 'ajde evo tebi jedan, zasluzio si.
Pozdrav drustvu i cao.![]()

Lazes. Piso si sam.![]()
...E da zvoni: cmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmok.
Ta jedna je No 1. A sve vi ostale ste No1.![]()
Dobro.

...jiaoo sta da radim sa tobom...

Jes................pa ja sam imao dvamilionalikova i sve sam uvek video. Ne samo na ovom nego i na onom forumu a ti jadnik najebo ni kriv ni duzan....otkud ti znas...ti si tada bio u AZILU...

ne smeš mi ništa sad kad mi je muž tu...![]()
![]()
![]()

O Boze! Pa zar ti je malo jedna?
Ali 'ajde evo tebi jedan veliki, zasluzio si.
Pozdrav drustvu i cao.![]()

Dobro.
![]()
![]()

Aj nek neko nesto kaze protiv tebe.![]()

picolo, jel smem ja da te pitam nešto?![]()
Slobodno!

I tebe volim do neba pa nek crknu dusmani sa Stadiona i oko njega.![]()
![]()
![]()

Uvek je najbolje reci sve otvoreno i u lice. Nikad nema zabune oko tumacenja.
Jel ja sada treba nesto da uvijam nekome da te stvarno volim? Kome nije jasno kako i zasto neka slobodno pita. Odmah ce dobiti odgovor.
A ti kazi sve. Imas dvostruko zadovoljstvo. Oni koji te vole bice radosni. Koji te ne vole neka se jede, opet dobro.![]()
, samo da nekad preskočim ono što je u suštini nevažno jer...veruj mi da se nekad baš isplati trošiti reči i na takve... postiže se i time nešto, veruj mi...![]()

hoćeš da pređeš sad preko onoga što si rekla da nećeš više da pričaš sa mnom?
to te ona luda heroina iznervirala, a ovo mi je moje novo ja, druželjubivo i miroljubivo...![]()
Ljubi je tata njen. Onaj prvi od ona dva u jednom.hoćeš da pređeš sad preko onoga što si rekla da nećeš više da pričaš sa mnom?
to te ona luda heroina iznervirala, a ovo mi je moje novo ja, druželjubivo i miroljubivo...![]()

Ja se i ne secam kad sam to rekla, ali ako je ovom mom drugaru 'za ljubav" naravno da sve hocu!![]()
![]()
![]()

a baš zayebavaju sa tim reputacijama...a ja sad dajem samo vama koji ste ovde i posle moram da nekome dam onako tek reda radi, da bih mogla opet vama...
![]()

Ma rekao bih ti nesto na PP al nedas. Ako kazem javno puce sve k'o balon.![]()

Lepo se zabavljajte, parovi.

Njega ne volim. Davio sam ga mesecima da mi samo recenicu jednu kopira i nije hteo. Onda je najebo ni kriv ni duzan. Tako mu i treba kad ne ume da proceni ko mu je prijatelj a ko mu iza ledja drzi mac.zaboravio si još samo Bokiju da izjaviš ljubav...![]()