Кафе "?"

Jao vas dvoje sa tim avatarima, odem od kompa i kad se vratim ne znam gde sam stala
lol.gif

:cmok: Uvek je najbolje reci sve otvoreno i u lice. Nikad nema zabune oko tumacenja.
Jel ja sada treba nesto da uvijam nekome da te stvarno volim? Kome nije jasno kako i zasto neka slobodno pita. Odmah ce dobiti odgovor.

A ti kazi sve. Imas dvostruko zadovoljstvo. Oni koji te vole bice radosni. Koji te ne vole neka se jede, opet dobro. :lol:

Ne, ne nisam uopšte mislila da treba uvijati. To je jasno :cmok2:, samo da nekad preskočim ono što je u suštini nevažno jer...

veruj mi da se nekad baš isplati trošiti reči i na takve... postiže se i time nešto, veruj mi... :lol:

bih se u ovom slučaju nepotrebno uvukla u nešto zbog čega bih se mogla nervirati. Ovako me je baš briga :lol:

a baš zayebavaju sa tim reputacijama... :evil: a ja sad dajem samo vama koji ste ovde i posle moram da nekome dam onako tek reda radi, da bih mogla opet vama... :(

Ej da znate da nisam imala dovoljno da vratim danas... sutra ću čim mi odobre :)
Ma rekao bih ti nesto na PP al nedas. Ako kazem javno puce sve k'o balon. :hahaha:

Nemoj onda javno, znaš gde možeš da me nađeš :mrgreen:

Back