Кафе "?"

po tom pitanju ne da ne žurim, nego nemam uopšte nameru da se ikada mrdnem u tom pravcu... :lol:
jaoooo, burek... jeste da ga ne volim baš mnogo, ali sad bi mi dobro došao... svaki dan jedem forneti peciva, pretvoriću se u njih ako tako nastavim... :lol:

Potpuno te razumem :lol:

E ali ovaj burek nije uopšte kao po standardnim pekarama. Potpuno drugačiji ukus. Ako se desi da nekad bude moguće, vodimo te na klopu tamo. :manikir:

Davna srećna vremena :aha:
jel može da se vrati u klan? ipak sam napustila zbog vanrdnih okolnosti :lol:

jao da, pa i ti si bila član u klan... :mrgreen:
možeš da se vratiš, naravno... samo pošalji zahtev za pristup... da ne ulazim na onu prokletu heroinu da šaljem pozivnice... :lol:
mrtvo je tamo odavno, ali ja sam se baš skoro slatko ismejala kada sam čitala sve ono što smo pisali... :lol:

jao da, pa i ti si bila član u klan... :mrgreen:
možeš da se vratiš, naravno... samo pošalji zahtev za pristup... da ne ulazim na onu prokletu heroinu da šaljem pozivnice... :lol:
mrtvo je tamo odavno, ali ja sam se baš skoro slatko ismejala kada sam čitala sve ono što smo pisali... :lol:

Idem odma' da se utefterim :strika:
Znam gledila sam povremeno, ali je pre bilo dobrog zezanja :lol:

Ja necu da se zezam inkognito. Kod mene mora sva javno i otvoreno. Necu da me posle ceka neko iznenadjenje. I odmah da kazem. Za vikend dolazim u Srbiju. :jede: Ali bicu zauzet. Zena me rezervisala na 2 dana. :rumenko: Nera dala dozvolu. "Idi neka ti da ona, meni se skini sa vrata". :hahaha:

Poslednja izmena:
iny0403-1.gif

Back