Takve detalje mislim da ne bih iznosila ovako javno na forumu![]()
Obrisao sam sve nek "lakše diše" i misli da je "mission complite" Ebo te svaštara i ide nam brisati postove.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve detalje mislim da ne bih iznosila ovako javno na forumu![]()
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ja!!! Ja lanem i na Boga ne mislim. Pa ko voli da zna neka zna a ko ne voli neka se jediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Takve detalje mislim da ne bih iznosila ovako javno na forumu![]()

El tebe neko diro mozda?Obrisao sam sve nek "lakše diše" i misli da je "mission complite" Ebo te svaštara i ide nam brisati postove.

El tebe neko diro mozda?![]()

A gde si piso? El treba ja da nesto kazem nekome mozda?Ma jok. Ja se ponekad zanesem i bez zle namere napišem negde nešto i onda dođe moja ~Nika~ i napravi šalu a ja odgovorim i "ono" obriše to. Ja obrišem i onaj prvi post uz![]()

Ma jok. Ja se ponekad zanesem i bez zle namere napišem negde nešto i onda dođe moja ~Nika~ i napravi šalu a ja odgovorim i "ono" obriše to. Ja obrišem i onaj prvi post uz![]()

nemoj da se sekiraš, brišu i meni i to na mojoj svaštari... pa me baš zabole...![]()
Obrisao sam sve nek "lakše diše" i misli da je "mission complite" Ebo te svaštara i ide nam brisati postove.
![]()

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ja!!! Ja lanem i na Boga ne mislim. Pa ko voli da zna neka zna a ko ne voli neka se jediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.![]()

Moraću da se menjam pa što na umu to na... tastaturu![]()

Moraću da se menjam pa što na umu to na... tastaturu![]()
Uvek je najbolje reci sve otvoreno i u lice. Nikad nema zabune oko tumacenja. 
Jel ti lepo?vidiš kako se ja sad stalno smejem...![]()
Narocito kad se gledamo u oci. 
ne valja da uskraćuješ sebi bilo šta... i kad jednom shvatiš da ne živiš od tuđeg mišljenja, ne može da ti ne bude lepo...![]()
Ne mogu dve reputacije odjednom.Jel ti lepo?Narocito kad se gledamo u oci.
![]()

Ne mogu dve reputacije odjednom.
a ja sad dajem samo vama koji ste ovde i posle moram da nekome dam onako tek reda radi, da bih mogla opet vama... 
Kad ce vec jednom taj petak?ma i kad te ne vidim, dovoljno mi je da pomislim na tebe i da mi bude lepo...![]()

ne valja da uskraćuješ sebi bilo šta... i kad jednom shvatiš da ne živiš od tuđeg mišljenja, ne može da ti ne bude lepo...![]()
i boga mi se isto smejuljim 

Kad ce vec jednom taj petak?![]()

Ma kakvog tuđeg mišljenja, nije to u pitanju, samo ne trošim reči ni usmeno ni pisano na one za koje ne smatram da ih vredi trošiti.
A ionako uvek radim po svomi boga mi se isto smejuljim
![]()

Videli od vas dvoje jos davno.Vid nji' dvoje, nek niko ne obrati dva minuta pažnju odmah se bace na razmenu nežnosti![]()

samo da ostavim ovde nešto za mog drugara Bokija, da se priseti starih vremena...
http://forum.krstarica.com/group.php?discussionid=2617&do=discuss
...Ma rekao bih ti nesto na PP al nedas. Ako kazem javno puce sve k'o balon.Vid nji' dvoje, nek niko ne obrati dva minuta pažnju odmah se bace na razmenu nežnosti![]()