- Poruka
- 2.130
Sad cu bas da ti javim tamo .Ej da znate da nisam imala dovoljno da vratim danas... sutra ću čim mi odobre
Nemoj onda javno, znaš gde možeš da me nađeš![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad cu bas da ti javim tamo .Ej da znate da nisam imala dovoljno da vratim danas... sutra ću čim mi odobre
Nemoj onda javno, znaš gde možeš da me nađeš![]()

Videli od vas dvoje jos davno.![]()

O Boze! Pa zar ti je malo jedna?
Ali 'ajde evo tebi jedan veliki, zasluzio si.
Pozdrav drustvu i cao.![]()
, nemoj odmah da ideš, ostani sa nama.Ja se i ne secam kad sam to rekla, ali ako je ovom mom drugaru 'za ljubav" naravno da sve hocu!![]()
![]()
![]()

Picolo, nemoj odmah da ideš, ostani sa nama.

ja se sećam... posle toga mi više nikada ni jedan pp nisi poslala... osim ako si bila od onih što šalju pp svim superima, pa me slučajno potkačiš...
ali nebitno... rešila sam da se izmirim sa svima... pa sad idem redom i tražim oproštaj...
![]()
ali to je bilo odavno, ne razmisljaj. I hvala.

Nismo samo parovi. Boris je ovde i jos je neozenjen. Sad cu da vas zanim i to na licu mesta. Imas i maticara i kumove pa idi se presvuci u vencanicu.Ne, ne, sve treba da ima svoju meru, vi ste parovi, a ja sam "sama"![]()
Poseticu vas opet uskoro.
Ma taman posla, nema kome ja nisam nasla "manu"ali to je bilo odavno, ne razmisljaj. I hvala.
![]()
![]()

I tebe volim do neba pa nek crknu dusmani sa Stadiona i oko njega.![]()
![]()
![]()

Pazi se kako hodas ulicom po mraku. Idi uza zid i laganim koracima da ne skreces paznju na sebe. Svakakve skitnice se smucaju nocu po Vojvodini. Ako bude samo naslucivalo da ce biti gusto ti sapni: supermeneeeeeeeee...................i nema da brines nistaodoh ja sad drugari, ali vraćam se brzo...![]()
![]()

I mi tebeKako ti lepo brineš o njoj
Idem ja polako na lalanje, ljubim vas do sutra![]()
![]()

Nismo svi. Ja te jos uvek cekam.gde ste svi nestali?![]()

Ne vidim na ovom kompu pesmu. Ali mogu da naslutim zasto se smejes.