Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стварно???
Па како Надал није могао да да свој максимум као и увјек...наравно зато што је дан прије играо најдужи МЕЧ у историји ;).
А то что је рекао је ЉУБОМОРА а не здрав разум ;).
АТП бодови се броје и ако ЈЈ на конто својих бодова може да буде прва нека је какве то везе има са ГС-ом ;)?
То управо није здрав разум ;)...то је СЛАБОСТ у моменту када си ДОЊИ...а то си никада не допушта прави господин ;).

Na sta on ima da im bude ljubomoran :confused: Jedino Nadalu sto ima RG :)
Ne razumem sto ga svi razapinjete zbog toga, to je njegovo misljenje, a mislim da ono znaci nesto u svetu tenisa. Inace potpuno se slazem s tim, JJ nije zasluzila da bude no. 1.

Sestre su bolje, samo sto nisu paljenice da igraju svaki turnir pa da nemaju bodove. Da se Enan nije povukla, znas kad bi ona bila prva, nikad :)

Sarapova je najbolja... Samo da je povrede ne zezaju...Inace Djokovic nikad nece biti top 1. Prvo sto nadal je stari od njega godinu ili dve a i Marej,Simon pocinju odlicno da igraju a koliko vidim u zadnje vreme Djokovic posustaje!

Sarapova je najbolja... Samo da je povrede ne zezaju...Inace Djokovic nikad nece biti top 1. Prvo sto nadal je stari od njega godinu ili dve a i Marej,Simon pocinju odlicno da igraju a koliko vidim u zadnje vreme Djokovic posustaje!

Ona razbija, jedino je ona pobedjivala Enan. Volim nju da gledam :)
Nego jel znate da je nju momak ostavio jer je bila hladna u krevetu :)
Nema on kvalitet za no. 1, slazem se s tobom. I Del Potro ima potencijal, a mlad je.

Ајде сакриј се под деку и моли бога да МОДЕРАТОР обрише овај пост :hahaha::hahaha::hahaha: :rotf::rotf::rotf:.
НОЛЕ пружа убједљиво најбоље партије ове године и тенисер је са највише одиграних МЕЧЕВА.Тренутно је други на АТП листи и човјек је у задња два меча убједљиво НАКАНТАО Федерера.На задња три мастерса има 2 финала на којима је за секунду губио од Надала а Федерера је цјепао као почетника и једно полуфинале у којем је за Федерера побједио Надала као што и многи страни медији ИЗЈАВЉУЈУ.
Погледај Монако мастерс :hahaha:.
Федерерово је прошло а били ко нећка и оспорава НОЛЕТА нема благе везе о тенису момак је засужено својим партијама заслужио мјесто бр. 2.
Федереру се топи све оно што је годинама скупљао.
Питање MR.Freak-a : Ко је по теби бољи тенисер.
Онај ко је само једном освојио један ГС и никада након тога није више ништа урадио или онај ко је 10 пута играо ФИНАЛА ГС-ова и разних мастерса???

Poslednja izmena:
view_photo.php

E, nemojte mi sa tim umrite, crknite, i sličnim govorima mržnje
nebitno da li se šalite ili ne
nije ok :neutral:

ma bre zezamo se ja i ilke i boris,vis,ja ne pijem pivo,ja bambus,vina i vhiskej a oni mi seru za pivo

luzeri,kad ce pocnete da navijate za jagodinu?!?!?!?
402px-FK_Jagodina.svg.png

edit bez psovki inace cete da posetite svet ispred vase zgrade/kuce..................................................MODERATOR SMOKY SVE PRATI!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back