Neki_88

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Korisnik zvrke
  je neuspešno poslao sledeću poruku :
  "Ja bih izdavala sobu samo mi reci za koliko osoba a cenu mozemo da dogovorimo...Stancic je trosoban,sa tim da sam i ja na njemu,a isto tako i ja idem na exit...JAvi mi se na ovaj mail ako si zainteresovan micika_ns@yahoo.com"
  pa da mi opet ne odgovaraš...

  ok javim mi da znam, pa ako si zainteresovan da se dogovorimo...rekao sam ti da za cenu nije problem, tu uvek može da se dogovori!
  ne tražim ti 35 000, rekao sam ti da firme u kojima sam se raspitivao traže toliko a da bi ja uradio dalekoooo jeftinije!!!
  a tu cifru sam ti rekao čisto da bi mogao da se orijentišeš kolike su cene
  e aj reci mi da li si još zainteresovan za sajt, čisto da znam!?

  raspitivao sam se kod nekih kompanija za cenu koja bi kod njih bila oko 35000 bez optimizacije za tražilice, što znači duplo skuplje. kod mene bi prošao daleko jeftinije!!!!!!!!!!
  Dva faxa, svaka ti cast :worth: Ja se i sa ovim jednim mucim :( Sta studiras?
  Pa mi smo sugradjani :) Vidi imam neke diskove, ne svidja mi se kako su narezani pa mogu da ti ih dam. Kad si u Vranju?
  Reinstaliraj win, a ako ponovo ne radi, zovi provajdera. Nina je u zatvoru, pojavljuje se u drugom delu sezone i pomaze im. Za to dobija pomilovanje, pare i biva proterana iz SAD.
  Sezona se malo nadovezuje na prethodnu. Na pocetku sezone Bauer je kuci, sam, unisten, Kim ga je napustila, krivi ga za Terinu smrt. Dzek je totalno izgubljen, zovu ga iz CTU, on ih kulira, i na kraju ga zove Palmer, koji je sad predsednik i trazi njegovu pomoc. Teroristi zele da aktiviraju nuklearku u L.A. i CTU pokusava da ih spreci. Bas mi se svidja finale ove sezone. Pojavljuju se neki novi likovi, neki stari, a takodje i neki likovi ginu. Mogu jos dosta toga da ti kazem, ali nece ti biti zanimljivo kasnije da gledas. Sto te zeza net?
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top