General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Ako ako.....i ovde je lepo...
odo malo autsajd da drajvujem bajs
odo malo autsajd da drajvujem bajs
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa si bas nasla da nas posmatras kroz nisan i musicu?ne shvatam, sta fali mom avataru, samo vas posmataram sta radite?
@Freak
Jao Freak i Look, pljackasi 21. vekaCek, cek jos nisam spala na to
javi se imam posao za tebe -
onda nas razjarena domacica juri
mi se naravno predajemo
ali kasno, stigla nas je oklagija
i svi nas oplakuju u kafani
. Ne, ovaj scenario mi se ne svidja
![]()

Danas ja castim
![]()
Go Fedex Go![]()
Fedex?

Pa da moj omiljeni teniser, Rodzer Federer
Znas najbolji teniser svih vremena![]()
Konacno je uspeo da dobije Rafu!![]()
Federer jeste legenda u tenisu ali je nevidjeni skot po ponasanju...
sta njega boli ***** ,kakve je sve izjave davao......
Nadal je za njega MAJKA JANA po ponasanju!
I Djokovic nije neka cvecka ali ja ga volim jer je Srbin!
Pretpostavljam na koju izjave mislis, i potpuno je u pravu.Iznenadio sam se, nisam verovao da moze. Ovo je super ne samo za Fedexove navijace, nego i za sve ostale jer ce Rafa da poludi za RG, a ostali su videli da moze i on da padne na sljaci... Bice zanimljiv RG
Ma ne. On je bas gospodin covek. Jesi li primetio kad trazi celendz, kako tiho, sa stilom to radiPretpostavljam na koju izjave mislis, i potpuno je u pravu.
A Nadal je car, boli njega briga za sve. Mene najbolji drug nekad zove Nadal jer sam levak i uvek stvari ostavljam na isto mesto...
Novaka ne volim jer su mu ovde digli cenu, ko da osvoio 15 GS, tezak je glumac... I ovo je pre svega individualni sport, tako da po nekoj logici stvari, nije bitno koje je nacionalnosti.
Trebao je da padne jos od Noleta da je ovaj imao vise zivaca kod tri mec lopte koje nije iskoristio.Iznenadio sam se, nisam verovao da moze. Ovo je super ne samo za Fedexove navijace, nego i za sve ostale jer ce Rafa da poludi za RG, a ostali su videli da moze i on da padne na sljaci... Bice zanimljiv RG
Ma ne. On je bas gospodin covek. Jesi li primetio kad trazi celendz, kako tiho, sa stilom to radiPretpostavljam na koju izjave mislis, i potpuno je u pravu.
A Nadal je car, boli njega briga za sve. Mene najbolji drug nekad zove Nadal jer sam levak i uvek stvari ostavljam na isto mesto...
Novaka ne volim jer su mu ovde digli cenu, ko da osvoio 15 GS, tezak je glumac... I ovo je pre svega individualni sport, tako da po nekoj logici stvari, nije bitno koje je nacionalnosti.
U pravu si za Novaka...i one meni kad kad ide na zivce
Ja volim Federera kao igraca i bio mi je idol dok sam bio mladji.....ali sta koj ***** njega briga za druge,cim se maknuo sa prvog mesta odmah pocinje da ogovara,to me nervira
Divio sam se njegovim zivcima,nikad se nije nervirao na terenu ali sada se to promenilo....

Trebao je da padne jos od Noleta da je ovaj imao vise zivaca kod tri mec lopte koje nije iskoristio.
...почео је да прозива НОЛЕТА зато што је предао меч...какве то има везе са њим???Има те да је НОЛЕ пусти Родика полуодморног на њега и знао је да ће се морати мало више помучити пред финале са Надлом.То за мене нпр. није прави спортиста...он се није питао да ли је НОЛЕТУ стварно било лоше и да је човјек морао да преда а не да одмах да га напада и прозива.
Једна ствар је да је НОЛЕ јуче оцвојио МАСТЕРС за Федерера.
Федерер не би имао шансе јуче ни против НОЛЕТА а ни Надала да су обадвојица били онакви као и увјек.
Федерер је задња 2меча изгубио од НОЛЕТА који је тренутно УБЈЕДЉИВО бољи од Федерера а мало му фали да смакне и Рафу...прекјуче су НОЛЕ и Рафа одиграло најдужи меч и ИСТОРИЈИ тениса на 3сета и само зато је Федерер побједио Рафу.
Федерера сам до недавно ЈАКО цјенио али је у мојим очима пао у минус.
МР.ФРЕАК зашто он није и раније износио своја мишљења него је почео да лапрда тек када је пао на позицију бр. 2.
То ми показује само колики је он човјек...не може да поднесе да је неко други бољи од њега.
Лако је бити господин када си најбољи и када ти све иде као по ЛОЈУ али треба знати остати такав и када изгубиш а то није случај код Федерера...почео је да прозива НОЛЕТА зато што је предао меч...какве то има везе са њим???Има те да је НОЛЕ пусти Родика полуодморног на њега и знао је да ће се морати мало више помучити пред финале са Надлом.То за мене нпр. није прави спортиста...он се није питао да ли је НОЛЕТУ стварно било лоше и да је човјек морао да преда а не да одмах да га напада и прозива.
Ја сам прво почео навијати за НОЛЕТА зато што је СРБИН а послије је освојио све моје симпатије.
НОЛЕ је дао СРБИЈИ тј. Беогтаду први АТП турнир и то се не смије заборавити.
Ја сваки НОЛЕТОВ меч доживљабам као РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ и надам се да ће ове године напредовати за бар две позиције.
ИДЕМО НОЛЕ.

Pa si bas nasla da nas posmatras kroz nisan i musicu?![]()
![]()
![]()
).Sa ove nase strane izgleda Boga mi malo drugacije!Kakvi su te musarci spopali? To meni skeniraju oko da bi potvrdili da sam to ja (koji to oni).
Muka mi je od TENISA. Od kada se cela Srbija lozi na njega, ja ga se uzasavam. Ali ne znam zasto, nije logicno. Pre me cudilo sto moji vrsnjaci nisu znali ni sta je to.
МР.ФРЕАК...ЧЕСТИТАМ.

SMRADOVI VI OVDE SPAMUJETE A MENE NE ZOVETE!
UMRITE

hoće li neko da mi kaže šta je rekao?? nepoznata su mi ova slova
ne znam ko je ovaj lik ali mi se sviđa

Eeee, smoky. Ona je ovde od otvaranja teme. I do sada se dva puta udavala i tri puta razvodila.hmmmmm, nova devojcica,ajmo ljudi,every body na livadi XD
![]()

Eeee, smoky. Ona je ovde od otvaranja teme. I do sada se dva puta udavala i tri puta razvodila.![]()

hoće li neko da mi kaže šta je rekao?? nepoznata su mi ova slova
ne znam ko je ovaj lik ali mi se sviđa

.Nije tacno to sto kazes da je Nole osvojio turnir Rodzeru. Nadal je jak decko, seti se samo Ozi Opena.
To za Noleta sto je pricao mislim da su ga novinari pitali sta misli, pa je on reko. Za Jelneu isto. A i za obe stvari je u pravu![]()