forgotten_chick
Aktivan član
- Poruka
- 1.149

KISS za generala dušana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za tebe:![]()
)Za tebe. Ne valjda za grobara Generala!
za koga???
(bar smo na kratko skrenuli temu sa sporta)

Banovan je do sada dozivotno sedam puta a privremeno 23 puta pa racunaj.ps- smoky, koje si god?

Za tebe. Ne valjda za grobara Generala!![]()
![]()
![]()

Pa sto onda pijes pivo? Pivo je za starije ljude a ne za maloletnike!mislim,95o sam godiste
KISS za generala dušana![]()
Za tebe. Ne valjda za grobara Generala!![]()
![]()
![]()
Hvala bogu sto nije......ja znam da kod vas u EU ima dosya homica ali u Srbiji smo svi zdravi![]()
LOL BRATE
nego u mom odeljenju ima izgleda nekoliko pedera,eee,ne moraju devojke da se zaljube u mene,al ne moj da se zaljube pedercine XD
cuvaj zadnjicu
Da licno poznajem nekog pedera....sacekao bih ga negde i prebio bih ga ko macku![]()
Oooo...Vidim ja ovde novo drustvo xD...
I jos niste presli 10k postova...eeee

Sto puta im to kazem ali njima ne vredi. Iako je ovo kafana, nije stadion.
A najvise su krivi Grobari Mr.Freak i Gener@l.![]()

Mr.Freak...тенис се не игра као спорт од турнира до турнира па ко освоји он је бољи од оних који га нису освојили него као спорт по СИСТЕМУ бодовања.
Колико партија квалитетно пружиш и докле стигнеш...до којег кола,тако да нема вазе то што ЈЈ није никада освојила ГС...то је њему засметало.Такав систем бодовања га још увјек држи на позицији бр. 2 али се то све већ истопило.Иначе би он још прошле године био на позицији бр.5.
Такав систем бодовања га је спасио од СРАМОТЕ.
mislim,95o sam godiste

ja ne pijem pivo
a votku nesam probo
LJUDI AJ SE RASPUCAVAMO SA REPAMA!
GURU GURU GURU
GURU

cuvaj zadnjicu
Da licno poznajem nekog pedera....sacekao bih ga negde i prebio bih ga ko macku![]()

Oooo...Vidim ja ovde novo drustvo xD...
I jos niste presli 10k postova...eeee

Pa sto onda pijes pivo? Pivo je za starije ljude a ne za maloletnike!

.sto bre i oni ljudi,mada mora da se uniste gay parade,mislim,ovamo oce da budu gledani kao,hmmm,da ne kazem normalni,kao klasicni ljudi,a ovamo prave gay parade da bi ih svi primetili.............
U nasoj Srbiji se to mora iskoreniti....mi smo ZDRAVA NACIJA delimicno (mislim na pojavu koja je bila u kvizu trenutak istine)..........

ma nisu oni bolesni,samo cudni,poremeceni,al sta coveci ko coveci,dok neki ne pokusa da me je.be neam problem sa njima,uvatili me ***** za dupe ima da mu ***** mamu
e jedan vic
posvadjala se dva tipa i kaze jedan drugom da je *****,KO BRE ***** ***** TI OCA U DUPE!![]()
cuvaj zadnjicu
ko si sad pa ti XP
CTBAPHO CTA TJEC TN OBDE
XD
smoky car![]()
Cuvaj se, nasa FC zavodi maloletnike![]()
)zašto :S ako su dva pedera srećni zajedno i nikoga ne diraju, što bi i vama smetalo? to je kao da si rekao, da znam lika koji ima debelu devojku, polomio bi ga, samo zato što ti ne volEš debele???
Jaoooo kako si me bre pogresno shvatila.....ne mozes TE STVARI DA uporedjujes
devojka ko devojka ma kakva da je....ali isti polovi NIKAD,neka su dva pedera neka zive,ali DA NE ORGANIZUJU JAVNA OKUPLJANJA i da nam TRUJU naciju.....
Licno sam protiv toga...*** sta da radim....
to su u stvari ljudi koji imaju vise zenske nego muske hormone i to je to.....