Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sto si lenj da se ispraviti. A sto se tice para ko ti je kazao da ti je potrebna velika investicija? Okani se srpske radne filozofije. Velike investicije i odmah velike pare!!! Kupi bre cetku i idi u molere. Posle kupis od prvog posla merdevine da mozez visoko da dohvatis. I tako iz dana u dan. :dash: Gde si video velike pare pre nego i pocnes da radis? Samo u srpskim kafanama gde se okrecu milioni a niko od prisutnih nema ni za kafu ili pivo. :rotf: :rotf: :rotf:

Rekao si da nije bio niko da te pouci ili uputi. Pa covece, ti jos nisi ni poceo da zivis. Imas vremena za sve i to na pretek. Izleci se od kafansko-srpskih manira i zasuci rukave. :dash:

Ma to na sitno sam zaradjivo jos u srednjoj, bio distributer za filmove i opravdanja :) E da, bio sam najbolji u poslu :D Kasnije sam prosirio biznis pa su drugi dilovali za mene :cool: Ali srednja je gotova, a sad svi imaju rezace pa nema zarade ni sa filmovima :(
Meni to ne treba, ja sa diplomom u Vranju cu da imam solidnu platu, plus mito :mrgreen:
Hocu neki jak biznis da uradim, znas da radim par godina i posle da uzivam, ne sad da budem lord, nego cisto da imam za mene i zenu, ako je nadjem :)
Imam par planova, samo mi treba sponzor :)

Ma to na sitno sam zaradjivo jos u srednjoj, bio distributer za filmove i opravdanja :) E da, bio sam najbolji u poslu :D Kasnije sam prosirio biznis pa su drugi dilovali za mene :cool: Ali srednja je gotova, a sad svi imaju rezace pa nema zarade ni sa filmovima :(
Meni to ne treba, ja sa diplomom u Vranju cu da imam solidnu platu, plus mito :mrgreen:
Hocu neki jak biznis da uradim, znas da radim par godina i posle da uzivam, ne sad da budem lord, nego cisto da imam za mene i zenu, ako je nadjem :)
Imam par planova, samo mi treba sponzor :)
Mani planove. Uhvati cuvene sponzore Deset Patuljaka!
Pitaj Borisa 1 gde ces ih naci! :lol: :lol: :lol:

Sad je kasno za mene, jer ne mogu da radim nista, mnogo sam lenj. A nemam ni pare za veliku investicuju. Inace, imam napravljenu farmu za uzgoj svinja, mada ne vidim sebe u tome. Razmisljao sam da kad bi postojali uslovi, otvorim kliniku za eutanaziju. To mi deluje humano, a i dobre pare mogu da se uzmu.

Kolega :) Meni je rimsko predavala profesorka koja predaje u BG, i zamisli dobio sam 8. Meni je to zanimljivo, volim istoriju i slicne stvari. Sto se tice krivicnog imamo dva profesora, oba su vrlo stroga, s tim sto je jedan blazi.

STREBERU :)...sala mala ;).
Kod nas je to bilo stvarno ekstremno...previse su nas tusili od pocetka.Nemoj me pogresno shvatiti nije mi dosadilo pa da sam prestao studirati ( DRUGI SU BILI RAZLOZI TOME) nego je bilo stvarno PREVISE pa samo sto se rjesis ta dva onda ti dodje UPRAVNO PRAVO i FRCI nikad kraja :mrgreen:.

Mani planove. Uhvati cuvene sponzore Deset Patuljaka!
Pitaj Borisa 1 gde ces ih naci! :lol: :lol: :lol:

O cemu se tu radi? :)

Upravo ;).
Odmah cu da te uputim na pravu adresu ;).

Pa gde su? :)

E, makar koristi politički korektne izraze
Stvarno, svemu moram da te učim :lol:

Pa zar niste vi cigani :confused:

Moderatorice zasto vas nema...mislim zasto nema dama u nasem PUB-u :sad2::sad2::sad2:?

A sta je The Look? :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back