gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
To sto si lenj da se ispraviti. A sto se tice para ko ti je kazao da ti je potrebna velika investicija? Okani se srpske radne filozofije. Velike investicije i odmah velike pare!!! Kupi bre cetku i idi u molere. Posle kupis od prvog posla merdevine da mozez visoko da dohvatis. I tako iz dana u dan.Gde si video velike pare pre nego i pocnes da radis? Samo u srpskim kafanama gde se okrecu milioni a niko od prisutnih nema ni za kafu ili pivo.
![]()
![]()
Rekao si da nije bio niko da te pouci ili uputi. Pa covece, ti jos nisi ni poceo da zivis. Imas vremena za sve i to na pretek. Izleci se od kafansko-srpskih manira i zasuci rukave.![]()
Ma to na sitno sam zaradjivo jos u srednjoj, bio distributer za filmove i opravdanja
E da, bio sam najbolji u poslu
Ali srednja je gotova, a sad svi imaju rezace pa nema zarade ni sa filmovima
Meni to ne treba, ja sa diplomom u Vranju cu da imam solidnu platu, plus mito

Hocu neki jak biznis da uradim, znas da radim par godina i posle da uzivam, ne sad da budem lord, nego cisto da imam za mene i zenu, ako je nadjem

Imam par planova, samo mi treba sponzor

Gde si video velike pare pre nego i pocnes da radis? Samo u srpskim kafanama gde se okrecu milioni a niko od prisutnih nema ni za kafu ili pivo.

................