Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Generale, rekao sam ti na PP sta mogu. A da sam se sam banovao i da sam zatvorio kafanu jesam. Cadjavi Gamer. Tragovi jos postoje. Idi od pocetka da je citas pa ces videti. I sifru sam javno dao. A i zatvorio sam Partizanovu temu!!! Zar se toga ne secas? :sad2:
Stvarno se ne secam.....
Mozda ja tad nisam ni dosao;)
Tako je Ilke i reci mu da nas ne tjera da je OPET ZATVORIS :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Moze on,a gde ce posle?:mrgreen:

Zalicu se Jominiju i recu mu sta radis :D
tj da zloupotrebljavas svoj polozaj i koristis ga za licne interese,kako bi se kurcio kako mozes da banujes,OK SVI SMO VIDELI al ae malo batali tu temu
Inace letis sa krste :D
Aaaaaa:hahaha: :hahaha: :hahaha: Ja da letim?:hahaha: :hahaha: :hahaha:
A koji motor da me podigne? :sad2: Ajde kazi!
untitledcf3.jpg

:rotf: :rotf: :rotf:

Poslednja izmena:
E to je bilo ONO PRAVO :hahaha::hahaha::hahaha:.
Ja sam VRISTAO od smjeha...ali stvarno.

Generale nemoj misliti nesto pogresno ali mi je bilo toliko SMJESNO.Prvo smo se ovde malo salili o tome a onda dodjem ja oko 21h u KAFANU a on GENERAL i DJOLE BANOVANI :rotf::rotf::rotf:.
Aaaaaaaaaaaaa:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Mogu misliti kako ti je izgledalo kada si video crne Generala i Djoleta! Prvo si zinuo od cuda i nabio glavu u monitor da proveris je li istina, pa si posle pao na patos i valjao se.:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: Ja se jos valjam kada pomislim kako je General besneo!;)

Ma nije me iznerviralo uopste sto si me banovao ali mogo sam da ujedam kada sam video da ne mozes da me odbanujes i pritom se zajebavao i kacio slike na forum,a zasro si motku...
:sad2: Sta sam ja zasro motku? Djole je zasro sto se nije odglasio a poslao sam mu PP poruku. Posle
i kada je otisao sa foruma, lampica mu je bila upaljena jer je sistem nije odmah iskljucio. Kod tebe je onda bio problem jer je tvoja lampica ostala upaljena iako si bio banovan. To je verovatno bilo zbog vremenske shifre koju sam ukucao.:sad2: Jebi*iga, dok sistem nije sam odradio gasenje lampica ja nisam mogao nista da uradim. :D

Poslednja izmena:
:sad2: Sta san ja zasro motku? Djole je zasro sto se nije odglasio a poslao sam mu PP poruku. Posle
i kada je otisao sa foruma, lampica mu je bila upaljena jer je sistem nije odmah iskljucio. Kod tebe je onda bio problem jer je tvoja lampica ostala upaljena iako si bio banovan. To je verovatno bilo zbog vremenske shifre koju sam ukucao.:sad2: Jebi*iga, dok sistem nije sam odradio gasenje lampica ja nisam mogao nista da uradim. :D

A znas sta je zeznuto.....zeznuto je ako se ne iskljucis na vreme pre bana,JA SE NISAM ISKLJUCIO nego sam imao neke snimljene stranice sa navijacke teme i preko nje sam usao u krstu i odjavio se.....i to je to

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back