gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
To sto si lenj da se ispraviti. A sto se tice para ko ti je kazao da ti je potrebna velika investicija? Okani se srpske radne filozofije. Velike investicije i odmah velike pare!!! Kupi bre cetku i idi u molere. Posle kupis od prvog posla merdevine da mozez visoko da dohvatis. I tako iz dana u dan.Gde si video velike pare pre nego i pocnes da radis? Samo u srpskim kafanama gde se okrecu milioni a niko od prisutnih nema ni za kafu ili pivo.

Rekao si da nije bio niko da te pouci ili uputi. Pa covece, ti jos nisi ni poceo da zivis. Imas vremena za sve i to na pretek. Izleci se od kafansko-srpskih manira i zasuci rukave.
Ma to na sitno sam zaradjivo jos u srednjoj, bio distributer za filmove i opravdanja
 E da, bio sam najbolji u poslu
 E da, bio sam najbolji u poslu  Kasnije sam prosirio biznis pa su drugi dilovali za mene
 Kasnije sam prosirio biznis pa su drugi dilovali za mene  Ali srednja je gotova, a sad svi imaju rezace pa nema zarade ni sa filmovima
 Ali srednja je gotova, a sad svi imaju rezace pa nema zarade ni sa filmovima  
 Meni to ne treba, ja sa diplomom u Vranju cu da imam solidnu platu, plus mito

Hocu neki jak biznis da uradim, znas da radim par godina i posle da uzivam, ne sad da budem lord, nego cisto da imam za mene i zenu, ako je nadjem

Imam par planova, samo mi treba sponzor

.
. 

................
................