- Poruka
- 23.504
Da mogu da vas kontrolisem kako otvarate nove nikove i glasate u anketi!E bre Ilicu opet si ugasio lampicu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mogu da vas kontrolisem kako otvarate nove nikove i glasate u anketi!E bre Ilicu opet si ugasio lampicu![]()

Brat grobar
Inace gde si ti? Sta radis?![]()
.Ala neko zaobilazi navijacku temu![]()
. Ma ne taobilazimo nabijacku temu.Cestitam na sampionatu.Nadam se da vam se to vise nece desiti
.Mogu da zamislim koliko je zajbanoNista posebno generale.Juce mi je bio prvi radni dan poslije godisnjeg i vec sam se smorio.Ne zna covjek sta je gore... da stalno radi ili da poslije godisnjeg pocne da radi.
. Ma ne taobilazimo nabijacku temu.Cestitam na sampionatu.Nadam se da vam se to vise nece desiti
.

.
......................

Nema sta da mislis. To je istina. Sto puta sam im rekao da za price o fudbalu tamo postoji kafana. No Grobari su nepoucni!
A mene samo neki sugradjanin da vidi kako hvalim Partizan, posle poraza Metalca, pa da me izgazi
Jao Freak, glasao si za Spoka... Nisi ti toliki freak, znas
Mislim da ste sa pricama o sportu oterali sve nase princeze![]()
Predlazem Madonni da fudbalske komentare ubuduce brise!!! 
Zato su Gazda Sofronije i Madonna Delije!![]()

A mene samo neki sugradjanin da vidi kako hvalim Partizan, posle poraza Metalca, pa da me izgazi
Jao Freak, glasao si za Spoka... Nisi ti toliki freak, znas
Mislim da ste sa pricama o sportu oterali sve nase princeze![]()

Iako sam umoran i spava mi se morao sam da svratim da vas pozdravim i da kazem da je Ilke 100% u pravu i da se ponosim sa time.
Poz svima![]()

Nema sta da mislis. To je istina. Sto puta sam im rekao da za price o fudbalu tamo postoji kafana. No Grobari su nepoucni!Predlazem Madonni da fudbalske komentare ubuduce brise!!!
![]()

Citate li vi ladju? Ne! E pa propustate najlepsa svetska putovanja svih vremena!
![]()
Inace procitao sam pocetak i ladja mi je pri vrhu na listi prioriteta 
Osim kad se hvale delije
Šalim se, predlog uzet u razmatranje
Ja ne mogu da putujem u sred ispitnog roka. Da vam se pohvalim, danas sam dobio 5 iz krivicnogInace procitao sam pocetak i ladja mi je pri vrhu na listi prioriteta
A sto mozemo da pohvalimo cigane?![]()
Freak sta ti studiras?
Ili je to 5ak u skoli?
Studiram pravo

Ako mislis da si napravio salu vrlo se varas. Nije ti kasno da se uozbiljis i pocnes nesto da proizvodis. Mozes i svinje da odgajas, paradajz i stakleniku da proizvodis i imaces mnooogo vise osnovnih sretstava za zivot nego sto ce ti doneti Diploma. Mozes i posle Diplome da predjes u proizvodjace. Mnogo je lep osecaj kada u zivotu radis stvari koje mogu da rade i nepismeni a za sobom vuces to parce papira. Svugde u svetu te vise cene. Samo u porodici nemas ugled.Kamo srece da je u skoliStudiram pravo
To je zato sto niko nije imao da me uputi, izvede na pravi put![]()
Da sam posle osmog otiso na zanat, ko zna gde bi mi bio kraj![]()
Ako mislis da si napravio salu vrlo se varas. Nije ti kasno da se uozbiljis i pocnes nesto da proizvodis. Mozes i svinje da odgajas, paradajz i stakleniku da proizvodis i imaces mnooogo vise osnovnih sretstava za zivot nego sto ce ti doneti Diploma. Mozes i posle Diplome da predjes u proizvodjace. Mnogo je lep osecaj kada u zivotu radis stvari koje mogu da rade i nepismeni a za sobom vuces to parce papira. Svugde u svetu te vise cene. Samo u porodici nemas ugled.Biraj!
![]()
Kamo srece da je u skoliStudiram pravo
To je zato sto niko nije imao da me uputi, izvede na pravi put![]()
Da sam posle osmog otiso na zanat, ko zna gde bi mi bio kraj![]()
To ce razumeti svako kada zivot pocne da ga samara!BRAVO Ilke ova ti je bila za 10-ku.
Ako mislis da si napravio salu vrlo se varas. Nije ti kasno da se uozbiljis i pocnes nesto da proizvodis. Mozes i svinje da odgajas, paradajz i stakleniku da proizvodis i imaces mnooogo vise osnovnih sretstava za zivot nego sto ce ti doneti Diploma. Mozes i posle Diplome da predjes u proizvodjace. Mnogo je lep osecaj kada u zivotu radis stvari koje mogu da rade i nepismeni a za sobom vuces to parce papira. Svugde u svetu te vise cene. Samo u porodici nemas ugled.Biraj!
![]()
I ja sam studirao pravo.
Na zalost do krivicnog nisam stigao,zivot me odvukao na drugu stranu.Poceo sam ga pripremati i tada sam odustao...sticajem OKOLNOSTI.Inace PRAVO je moja NE PREZALJENA LJUBAV...ali stvarno.Ne bih se mogao zamisliti da studiram nesto drugo...mozda samo jos PSIHOLIGIJU ali me druge stvari ne privlace.
Inace kod nas u Banja Luci su Rimsko pravo i Krivicno pravo bila 2 najteza ispita u prve dve godine a cuo sam da to nije slucaj i u Beogradu???
Meni je rimsko predavala profesorka koja predaje u BG, i zamisli dobio sam 8. Meni je to zanimljivo, volim istoriju i slicne stvari. Sto se tice krivicnog imamo dva profesora, oba su vrlo stroga, s tim sto je jedan blazi.To sto si lenj da se ispraviti. A sto se tice para ko ti je kazao da ti je potrebna velika investicija? Okani se srpske radne filozofije. Velike investicije i odmah velike pare!!! Kupi bre cetku i idi u molere. Posle kupis od prvog posla merdevine da mozez visoko da dohvatis. I tako iz dana u dan.Sad je kasno za mene, jer ne mogu da radim nista, mnogo sam lenj. A nemam ni pare za veliku investicuju. Inace, imam napravljenu farmu za uzgoj svinja, mada ne vidim sebe u tome. Razmisljao sam da kad bi postojali uslovi, otvorim kliniku za eutanaziju. To mi deluje humano, a i dobre pare mogu da se uzmu.
KolegaMeni je rimsko predavala profesorka koja predaje u BG, i zamisli dobio sam 8. Meni je to zanimljivo, volim istoriju i slicne stvari. Sto se tice krivicnog imamo dva profesora, oba su vrlo stroga, s tim sto je jedan blazi.
Gde si video velike pare pre nego i pocnes da radis? Samo u srpskim kafanama gde se okrecu milioni a niko od prisutnih nema ni za kafu ili pivo.