Kafanske priče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Crveni Ranger je okacio svoju pricu na pdf, a zove se Kafana na kraju majmunskog repa...

Ja necu zasipati teme svojim literarnim radom, niti sam u istome ikoga stavio u ponizavajuci i vredjajuci kontekst, a ipak se narugao kome se trebalo narugati (metaforika cudna stvar.. :) )

Cekam iskrene kritike Rendzera i prijatelja ... :)

{ricu sam napisao samo za to da kontriram Nemcoi-u, da mu pokazem kako se moze nesto napisati na ovaj cirkus ovde, a ne uvrediti nikoga.

Jeste majmunluk, ali uvidi da i ja sam ucestvujem u tome, da sam i ja sam deo toga.

I toliko da je Master Joda "moj covek" ili da mi je "ustupio pass" ......

I da razresim jednom za sva vremena, Master i ja jesmo prijatelji odavno, radili smo mnoge projekte zajedno, ali NE OVDE.

Ja sam ovde clan, a on je ovde moderator.

I najvise kaznenih sam bas od njega dobio.

Ladno ih je meni pucao, bez ijedne reci objasnjenja.

A na drugim mestima, niti to spominjemo, niti se raspravljamo.
Tamo se druzimo u sasvim normalnim kontovima.

Znaci, Master mi je bas prijatelj, ali to nikad nije uticalo ovde, na krsti.

Sta mislite, zasto on nece da bude vise mod .......

Crveni Ranger je okacio svoju pricu na pdf, a zove se Kafana na kraju majmunskog repa...
Ja necu zasipati teme svojim literarnim radom, niti sam u istome ikoga stavio u ponizavajuci i vredjajuci kontekst, a ipak se narugao kome se trebalo narugati (metaforika cudna stvar.. :) )
Cekam iskrene kritike Rendzera i prijatelja ... :)

Ko ceka taj i doceka... KLJUC!!! Eto to je i moje misljenje o onoj tvojoj temi i tvom "izuzetnom" spisateljskom talentu. :)

Sta ono bese tamo ? Fuzija izrazavanja u formi dnevnika , basne, sf,.............kupusara. :worth: :hahaha:

Ko ceka taj i doceka... KLJUC!!! Eto to je i moje misljenje o onoj tvojoj temi i tvom "izuzetnom" spisateljskom talentu. :)

Sta ono bese tamo ? Fuzija izrazavanja u formi dnevnika , basne, sf,.............kupusara. :worth: :hahaha:

Ma da, konzervo....nemas nikakve druge kritike?
Ajde da vidimo nesto tvoje....

Ma nisi u stanju smisleno prekopirati sa wikipedije filozofe, a kamoli nesto napisati na datu temu... :hahaha:

Mocni Rendzeri su rezultat vaseg apsolutistickog pogleda na date teme.

Vas lider, Ozimen se projektuje kao terminator.

Rendzeri su organizacija koja je nastala od Jata i dezurnih spamorazvodnika.

Vi ni nemate lidera, tj. Sal komanduje i regrutuje sitne rendzercice, a iznad njega je Master a iznad Mastera ko zna ko...Organizovani ste ko masoni bre :mrgreen:

Ozi, pricas o umetnosti, a sam je ne znas stvoriti.
Milion puta sam rekao da ja pisem iz hobija, zato sto volim to, a ne da bi stvarao umetnost.

Ako mislis kritikovati moj rad, radi to sa referencama, ili ponudi svoje.
Kao sto sam ja ponudio Nemcoi-u, koji je banovan samo radi tebe i tvoje sugestije da mu "ne moze niko nista, jer je metafora svetinja"

Konzervetino jedna.....

Naravno da sam merodavan Axi. Umem da prepoznam umetnost. Vidis, ona se veoma razlikuje od kiča, a definitivno nema nikakve veze sa kupusarom.

:hahaha:

To sam primetila. Kako ti samo precenjujes sebe decko.:zper:
Kladim se da ti znas samo definiciju kica ali da u sustini nemas pojma sta je kic i sta sve moze da spada u kic. Recimo da si cak i ti licno sa svojim postovima koji su totalno kontradiktorni onome sto prepisujes u svojim tzv. filozofskim traktatima na neki nacin kic.

Ozi, pricas o umetnosti, a sam je ne znas stvoriti.
Milion puta sam rekao da ja pisem iz hobija, zato sto volim to, a ne da bi stvarao umetnost.

Iz ovoga ispada da ti je cilj "pisanje" kao takvo... a da ti nije vazno sta to pises. :D

Ako mislis kritikovati moj rad, radi to sa referencama, ili ponudi svoje.
Kao sto sam ja ponudio Nemcoi-u, koji je banovan samo radi tebe i tvoje sugestije da mu "ne moze niko nista, jer je metafora svetinja"

Koji tvoj rad? :D Ona kupusara sa nekim dzuboksma koji govore, sa tvojim fatanzijama kafane i cevapa..

Alexana
To sam primetila. Kako ti samo precenjujes sebe decko.
Kladim se da ti znas samo definiciju kica ali da u sustini nemas pojma sta je kic i sta sve moze da spada u kic. Recimo da si cak i ti licno sa svojim postovima koji su totalno kontradiktorni onome sto prepisujes u svojim tzv. filozofskim traktatima na neki nacin kic.

Nista ja ne prepisujem Axi. A lepo od tebe sto pratis moje filozofske postove i moj blog. ;) :cmok:

Idem sad da sviram a kad se vratimmmmmmm :per:

Rachunam negde oko 03h.
Donecu vam svezh burek.

Poseban pozdrav mom dobrom nemcoiju i da mu odmor brzo i veselo prodje:bye:

Ko shto rekoh , dobar je on mlad chovek i bice od nega neshto u zivotu ,siguran sam.
Za njega vecheras ima da odsviram pesmu "Razbole se srce moje"
A on, iako predpostavljam zbog njegovog uzrasta nije chuo ovo delo, kad ga odbanuju nek mi uzvrati nekom pjesmicom po njegovom izboru.

O malom ce se tek chuti.
Ima oko za detalj i osecaj pravednosti .

Nemam sad vremena da trazim postove al pokazo se ko pravi Srbin.

Imam da mu poruchim i jednu poslovicu pa nek on je sam tumachi.

" Ko se mesha s pomijama pojedu ga svinje"

Ma kakav burek, pun masnoca (sem ako nije iz kucne radinosti). Oces arterosklerozu da fasujes, ovako mlada?

Sad ce tvoj omiljeni cika Rendzer nesto za klop klop.... :):)

yummy-bavarian-breakfast.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back