Kafanske priče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi sada ovo. Slusaj dobro.

Kad nema onih ekstremnih reposa (znas kojih) mi se ovde zabavljamo, a na ostalim temama vodimo sasvim ok i normalnu diskusiju.
Cim oni dodju, pocinju provokacije i cirkus colorado.

Znaci, indikativno je da oni smetaju opstoj harmoniji ovde, i to sam prosledio administraciji.

hahahhaa ekstremni reposi :hahaha::hahaha::hahaha: Ma daj Sal ti ko Natasa Kandic i ostali kad prozivaju ljude kao ovi su ekstremni desnicari, ovi su ovakvi ovi su onakvi :roll:

Ne znam, mozda si i u pravu ali ti ne vidis estremne rendzere od reposa. Ja bas mislim da je ovde super kad nema onih ekstremnih rendzera kao sto su Milica, Vragana i Masteri. Tebe ja gotivim jer si lik, ali sad je pitanje da li i ti spadas pod ekstremne rendzere, to ne znam. Medjutim Milica pogotovo je izuzetno podrugljiva prema svima...i to prema ljudima koji su mahom neutralni kao sto je A-man, Zabranjeni itd

Ko zna, ne mogu da se ne slozim sa tobom da nema EKSTREMISTA, ali ako ih ima ima ih na obe strane...

Poslednja izmena:
Bas ti je fora sa onim klipom "This is Sal" Parki...ali ocito nisi shvatio poentu onoga sto htedoh reci....znas, Sal pocinje klopu da iznosi pa svi ostali za njim.... :):):) Ring a Bell ????

Pod extremnim reposima sam mislio one koji me najvise "vole" i "gotive", koji su ludi bez mene i koji samo gledaju da me isprovociraju, ponize i vredjaju.

Toliko, da i ne znaju vise zbog cega su ovde... :):):):)

Rendzerke moje drage, samo za vas...poslao Maki sa Safarija...

orchid_care.jpg

A evo mog specijalnog gosta veceras.....kaze da obozava Rendzere, da voli jahanje i provode.
Molim aplauz za moju specijalnu goscu ......

Roz, svaka mi dala...... :):):)

Dobra si brate, sto jes, jes.... :worth:

A vi Reposi ispod 18 ne bi smeli gledati ovo..al ajd, cika Sal je dobar...sedite tu i budite mirni. Pivo ne moze, ne me nervirati.... :):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back