nemcoi
Aktivan član
- Poruka
- 1.406
moz bit a i ne mora bit
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moz bit a i ne mora bit
Crveni Ranger je okacio svoju pricu na pdf, a zove se Kafana na kraju majmunskog repa...
Ja necu zasipati teme svojim literarnim radom, niti sam u istome ikoga stavio u ponizavajuci i vredjajuci kontekst, a ipak se narugao kome se trebalo narugati (metaforika cudna stvar..)
Cekam iskrene kritike Rendzera i prijatelja ...![]()
skupili smo se da oslobodimo ovaj pdf od vase tiranije, i nazalost opet je ustanak ugusen. Ubise Nemcou. Pdf je totalno nedemokratskiEno se reposi skupili u Nemcoiovoj temi pa tamo "polemisu"....![]()
Ko ceka taj i doceka... KLJUC!!! Eto to je i moje misljenje o onoj tvojoj temi i tvom "izuzetnom" spisateljskom talentu.
Sta ono bese tamo ? Fuzija izrazavanja u formi dnevnika , basne, sf,.............kupusara.![]()
![]()
skupili smo se da oslobodimo ovaj pdf od vase tiranije, i nazalost opet je ustanak ugusen. Ubise Nemcou. Pdf je totalno nedemokratski![]()
Ko ceka taj i doceka... KLJUC!!! Eto to je i moje misljenje o onoj tvojoj temi i tvom "izuzetnom" spisateljskom talentu.
Sta ono bese tamo ? Fuzija izrazavanja u formi dnevnika , basne, sf,.............kupusara.![]()
![]()
Mocni Rendzeri su rezultat vaseg apsolutistickog pogleda na date teme.
Vas lider, Ozimen se projektuje kao terminator.
A ti si onako..bas merodavan![]()
Naravno da sam merodavan Axi. Umem da prepoznam umetnost. Vidis, ona se veoma razlikuje od kiča, a definitivno nema nikakve veze sa kupusarom.
Ozi, pricas o umetnosti, a sam je ne znas stvoriti.
Milion puta sam rekao da ja pisem iz hobija, zato sto volim to, a ne da bi stvarao umetnost.
Ako mislis kritikovati moj rad, radi to sa referencama, ili ponudi svoje.
Kao sto sam ja ponudio Nemcoi-u, koji je banovan samo radi tebe i tvoje sugestije da mu "ne moze niko nista, jer je metafora svetinja"
To sam primetila. Kako ti samo precenjujes sebe decko.
Kladim se da ti znas samo definiciju kica ali da u sustini nemas pojma sta je kic i sta sve moze da spada u kic. Recimo da si cak i ti licno sa svojim postovima koji su totalno kontradiktorni onome sto prepisujes u svojim tzv. filozofskim traktatima na neki nacin kic.
Iz ovoga ispada da ti je cilj "pisanje" kao takvo... a da ti nije vazno sta to pises.![]()
Koji tvoj rad?Ona kupusara sa nekim dzuboksma koji govore, sa tvojim fatanzijama kafane i cevapa..
Alexana
Nista ja ne prepisujem Axi. A lepo od tebe sto pratis moje filozofske postove i moj blog.![]()
![]()
Ozi pogodio si sustinu. Na ovom pdfu mu je zaista cilj "pisanje" a ne sta pise. Da li je tako i u vezi sa njegovim hobijem, u to necu da ulazim jer cenim umetnost kakva god bila.Iz ovoga ispada da ti je cilj "pisanje" kao takvo... a da ti nije vazno sta to pises.![]()
Naravno da pratim.
Ne mislis valjda da napamet pisem.