Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako ljudi...žene, nemojmo da pravimo ishitrene poteze.
Ako je taj mladoženja @Stranac, nekakva neodlučna i potencijalna pobegulja sa sopstvenog venčanja,
ne bi li u tom slučaju @nije-lako trebala da još jednom dobro razmisli
pre nego što svi angažujemo svoje fizičke, materijalne i umne resurse u organizaciju te njene svadbe? :lol:

Ako je taj mladoženja @Stranac, nekakva neodlučna i potencijalna pobegulja sa sopstvenog venčanja,
pre nego što svi angažujemo svoje fizičke, materijalne i umne resurse u organizaciju te njene svadbe? :lol:

Prvo moramo da proverimo da li on zna da se ženi :rotf:

:uja:, ja već opajala po gradu a vi iz kreveta ne možete da izađete :lol:

morate onda isprobati onaj doktorov krevet vidite kako dobro deluje , čila i odmorna :zaljubljena:

Veki :zag: i ja sam opajala po grad i baš im pričam što li sede u sobi a napolju Sunce smeši. :D

Pa kako to smo se mi mimolazile? :huh:

E tako Teso, kako si ti dobra, bila nam živa i zdrava :lol: uzmi i ti da probaš....;)

Ćao Lilice :uja:

Malčice sam se kanda udeblj`o

:lol:

:rotf:

ahahhaha, ovo je genijalno...a gle sinhronizirani kolut naprijed leoparda i antilope,
a jao, odličan crtić!!!

Akomoze....šta god rek'o, kako god se predstavio i opisao, oženjen, voliš mlađe i plave, debeo, olinjao, dlakav, ćosav, sa brkovima ili bez
dzaba ti je kad te volem :heart:
I jednom ćemo ti i ja zasjest negde i popiti tu pivu, pa makar Dodik ostao doživotni predsednik R. Srpske :lol:

Ajd nemoj sad da bežiš...znaš da se šalim,
delimično:rotf:

ahahhaha, ovo je genijalno...a gle sinhronizirani kolut naprijed leoparda i antilope,
a jao, odličan crtić!!!

Akomoze....šta god rek'o, kako god se predstavio i opisao, oženjen, voliš mlađe i plave, debeo, olinjao, dlakav, ćosav, sa brkovima ili bez
I jednom ćemo ti i ja zasjest negde i popiti tu pivu, pa makar Dodik ostao doživotni predsednik R. Srpske :lol:

samo napred, pa imaćemo još jednu splavarsku svadbu

ali sačekajte do otvaranja novog splava..većeg i glamuroznijeg :lol:

samo napred, pa imaćemo još jednu splavarsku svadbu

ali sačekajte do otvaranja novog splava..većeg i glamuroznijeg :lol:

Neka hvala, vatreni sam protivnik institucije braka, a za Akomožeta jedino što znam to je da je čovek koji ne bi ni pod kakvim pretnjama nešto priznao i rekao bilo kakvo DA:rotf:

Kad su dvoje dobri drugari, nema tu puno izgleda za bilo šta više od toga,
čak ni na forumu:lol:

a jao, odličan crtić!!!

Znači, da zbrišem djelimično? :lol:

A je ...
... i otkud ovaj šešir kod mene??? :zeek:

images

:uja: Pozdrav na sve! :lol:
Vidiga moje sesirce :srecan:
Pozdrav na sve :kpozdrav:

Nemoj, ali preduzmi neke mere samoodbrane

[video=youtube;huBNF5pFG6c]https://www.youtube.com/watch?v=huBNF5pFG6c[/v[/COLOR]

A, evo ga i mladoženja! :lol:
Je li bre, jel ti znaš da si nam svima izazvao nervozu? Nevesta ti spremna, podrum dekorisan, organizatorka samo što ne dobije nervni slom, a od tebe ostao samo šešir:lol:

Jel opet neka komedija u pitanju? :per:

Važi.
(pošto zovu na ručak ima da se natučem bijelog luka - mjesečno sledovanje minimum :lol: )

E jbga. ne smeta mi taj beli luk kad ga i ja volim pa mogu da udarim kontru istom merom i neutrališem tvoje miomirise.
Najbolja taktika je ne odupirati se uopšte,
onda prestane biti zanimljivo:lol:

- - - - - - - - - -

Cekaj ajd prvo da popijemo kafu...
410d7c1632b260ba22c010d77ccf759b.jpg
:zag:
Pa onda da se lazemo :lol:

Svakako ti je potrebna kafa ako se ne sećaš obećanja datih prošle noći, ali ajd..hvala, baš bi mi prijala:D

Lakice :obozavam: znači dve kašike šećera, veliku 5x dnevno? :P

pmouth-big-cup-of-tea.jpg

nije, moram da se pazim zbog linije, a posao je takav, ubitačan ritam :roll:

-------------------------------

e bre, devojke, nešto mi danas zabušavate, vani je sunce a vi sedite u sobi, ja došla i umorila pa još vam kafu skuvala a vi me ne uslužujete. :aha: :lol:

nije to za nju :cool:

a doktor mi zabranio da dizem tesko, sta cu ja sad :think:

a ona jednom rukom ne moze ni tu solju da drzi :fdlan:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back