vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako ljudi...žene, nemojmo da pravimo ishitrene poteze.
Ako je taj mladoženja @Stranac, nekakva neodlučna i potencijalna pobegulja sa sopstvenog venčanja,
ne bi li u tom slučaju @nije-lako trebala da još jednom dobro razmisli
pre nego što svi angažujemo svoje fizičke, materijalne i umne resurse u organizaciju te njene svadbe?![]()
, ja već opajala po gradu a vi iz kreveta ne možete da izađete
morate onda isprobati onaj doktorov krevet vidite kako dobro deluje , čila i odmorna![]()
Polako ljudi...žene, nemojmo da pravimo ishitrene poteze.
Ako je taj mladoženja @Stranac, nekakva neodlučna i potencijalna pobegulja sa sopstvenog venčanja,
ne bi li u tom slučaju @nije-lako trebala da još jednom dobro razmisli
pre nego što svi angažujemo svoje fizičke, materijalne i umne resurse u organizaciju te njene svadbe?![]()
Prvo moramo da proverimo da li on zna da se ženi![]()
Vekii ja sam opajala po grad i baš im pričam što li sede u sobi a napolju Sunce smeši.
Pa kako to smo se mi mimolazile?
E tako Teso, kako si ti dobra, bila nam živa i zdravauzmi i ti da probaš....
Ćao Lilice![]()
Malčice sam se kanda udeblj`oMršavac znači? Hm..pa nema veze, žuljaćemo se nekako
Dobro je dok ti treba samo antisklerin![]()
Malčice sam se kanda udeblj`o
![]()
ahahhaha, ovo je genijalno...a gle sinhronizirani kolut naprijed leoparda i antilope,
a jao, odličan crtić!!!
Akomoze....šta god rek'o, kako god se predstavio i opisao, oženjen, voliš mlađe i plave, debeo, olinjao, dlakav, ćosav, sa brkovima ili bez
dzaba ti je kad te volem![]()
I jednom ćemo ti i ja zasjest negde i popiti tu pivu, pa makar Dodik ostao doživotni predsednik R. Srpske
Ajd nemoj sad da bežiš...znaš da se šalim,
delimično![]()
samo napred, pa imaćemo još jednu splavarsku svadbu
ali sačekajte do otvaranja novog splava..većeg i glamuroznijeg![]()
ahahhaha, ovo je genijalno...a gle sinhronizirani kolut naprijed leoparda i antilope,
a jao, odličan crtić!!!
Akomoze....šta god rek'o, kako god se predstavio i opisao, oženjen, voliš mlađe i plave, debeo, olinjao, dlakav, ćosav, sa brkovima ili bez
dzaba ti je kad te volem![]()
I jednom ćemo ti i ja zasjest negde i popiti tu pivu, pa makar Dodik ostao doživotni predsednik R. Srpske
Ajd nemoj sad da bežiš...znaš da se šalim,
delimično![]()
Vidiga moje sesirceA je ...
... i otkud ovaj šešir kod mene???
![]()
Pozdrav na sve!
![]()
Znači, da zbrišem djelimično?![]()
Vidiga moje sesirce
Pozdrav na sve![]()
Nemoj, ali preduzmi neke mere samoodbrane
[video=youtube;huBNF5pFG6c]https://www.youtube.com/watch?v=huBNF5pFG6c[/v[/COLOR]
A, evo ga i mladoženja!
Je li bre, jel ti znaš da si nam svima izazvao nervozu? Nevesta ti spremna, podrum dekorisan, organizatorka samo što ne dobije nervni slom, a od tebe ostao samo šešir![]()
Jel opet neka komedija u pitanju?![]()
Cekaj ajd prvo da popijemo kafu...Ništa ja ne znam, samo čujem da si u kombinaciji za neku svadbu....ja samo čekam da vidim ko će ti biti kum pa da stupim u akciju![]()
Nemoj, ali preduzmi neke mere samoodbrane
- - - - - - - - - -
A, evo ga i mladoženja!
Je li bre, jel ti znaš da si nam svima izazvao nervozu? Nevesta ti spremna, podrum dekorisan, organizatorka samo što ne dobije nervni slom, a od tebe ostao samo šešir
Važi.
(pošto zovu na ručak ima da se natučem bijelog luka - mjesečno sledovanje minimum)
Cekaj ajd prvo da popijemo kafu...![]()
Pa onda da se lazemo![]()
Jel opet neka komedija u pitanju?![]()
Lakiceznači dve kašike šećera, veliku 5x dnevno?
![]()
nije, moram da se pazim zbog linije, a posao je takav, ubitačan ritam
-------------------------------
e bre, devojke, nešto mi danas zabušavate, vani je sunce a vi sedite u sobi, ja došla i umorila pa još vam kafu skuvala a vi me ne uslužujete.![]()
![]()
nije to za nju
a doktor mi zabranio da dizem tesko, sta cu ja sad
a ona jednom rukom ne moze ni tu solju da drzi![]()
nije to za nju
a doktor mi zabranio da dizem tesko, sta cu ja sad
a ona jednom rukom ne moze ni tu solju da drzi![]()
kako nije za nju, sama je to tražila.
može da diže šolju jer je jela spanać.e kakav ti je doktor što ti je zabranio, odma ga menjaj, idi do Blankića, čudo će te izlečiti.
![]()