gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
Drugi red.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
COVECE PA DOKLE CES LAGATI ? ? ? POSLEDNJIH PAR PUTA? DJOKOVIC GA JE DOBIO U BASELU, A PRE TOGA 2 PUTA ZA REDOM JE FEDERER TRIJUMFOVAO BEZ IZGUBLJENOG SETA, US OPEN I CINCINATI...DAJ BRE AKO NEMAS DA KAZES NESTO PAMETNO, CUTI BAR, NEMOJ LAGATI, POSTEDI NAS, HAHAHAAHAH :d :d :d I TAKO TI O SVEMU PRICAS KOJESTA...O TENISU MALO ZNAS...

.......
I inace,vidim da me Duska nesto proziva,pricam nebuloze,nisam spavao,ma mozda sam i narkoman,sto,reci slobodno........Mada ja se ne secam da sam pisao pesme o nekom igracu,ne secam se da sam ikada kada je Federer izgubio rekao da je bio sjajan,bozanstven,ali eto,nije ga htelo....
I ako sam govorio o Federeru u superlativima,e vala je i zasluzio,vise od bilo kog tenisera! A i umeo sam da ga zestoko iskritikujem svaki put kada ne igra kako treba,mada to opet,moze da vidi samo onaj ko hoce da vidi. Ko nece....Dzabe cita moje postove...
... Nole, Nole, pobjede te vole...

Livescore kaze u pola deset... sto i jeste najlogicnije.
Dakle,mec nece poceti pre tog vremena 
Ma zajebavam se... kao da je tesko otici na zvanicni sajt pa proveriti

Pa i da pocne uplate ce vaziti... uzivo kladjenje.
Na koga ces baciti pare, na Federera?![]()

Ti ces takvoj instanci da pricas...![]()
Ja nisam,steta sto nr zivim u Novaklendu,mozda tamo tako pricaju.Tamo su kuce od cokolade...I tako dalje.
A posle cu ja ispasti negativac.
tamo su kuce od cokolade, prozori su od noletove (dijareja) marmelade...
tamo su kuce od cokolade, prozori su od noletove (dijareja) marmelade...

Ybg Hesse istrosi na tebi sve reputacije...
Boga mi Urose,od kad nabaci ovog IT klovna,ne smem mnogo da se zezam...On je sve samo ne prijatan....

Ybg Hesse istrosi na tebi sve reputacije...