Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
COVECE PA DOKLE CES LAGATI ? ? ? POSLEDNJIH PAR PUTA? DJOKOVIC GA JE DOBIO U BASELU, A PRE TOGA 2 PUTA ZA REDOM JE FEDERER TRIJUMFOVAO BEZ IZGUBLJENOG SETA, US OPEN I CINCINATI...DAJ BRE AKO NEMAS DA KAZES NESTO PAMETNO, CUTI BAR, NEMOJ LAGATI, POSTEDI NAS, HAHAHAAHAH :d :d :d I TAKO TI O SVEMU PRICAS KOJESTA...O TENISU MALO ZNAS...

Ti ces takvoj instanci da pricas... :rtfm:

.......
I inace,vidim da me Duska nesto proziva,pricam nebuloze,nisam spavao,ma mozda sam i narkoman,sto,reci slobodno........Mada ja se ne secam da sam pisao pesme o nekom igracu,ne secam se da sam ikada kada je Federer izgubio rekao da je bio sjajan,bozanstven,ali eto,nije ga htelo....

I ako sam govorio o Federeru u superlativima,e vala je i zasluzio,vise od bilo kog tenisera! A i umeo sam da ga zestoko iskritikujem svaki put kada ne igra kako treba,mada to opet,moze da vidi samo onaj ko hoce da vidi. Ko nece....Dzabe cita moje postove...

Ma jok, to je dama, bre... :rtfm:... Nole, Nole, pobjede te vole...

Ja ih citam, Srle... i ni blizu nisi toliko objektivan kad izgubi da po njemu zestoko raspalis k'o ja po Novaku. Sve nesto umereno kad gubi, a superlativi kad dobija... cinjenice , Srx... :mrgreen:

Pa i ja sam navijac :D :D :D

No,ja cu uvek reci da ako je bio slab,ili se ukakio kao....Znas vec sta ;)
Kad igra protiv Nadala,to je smejurija,strah,stegnuta ruka.....To je cinjenica od koje i da se zeli,ne moze se pobeci :(

Ali je i cinjenica da je najbolji svih vremena,pa to svakako zasluzuje superlative :D

Pa i da pocne uplate ce vaziti... uzivo kladjenje.
Na koga ces baciti pare, na Federera? :mrgreen:

More...Drug mi lepo rekao,Srle,jel ces igrati minus gemove na Federera...Bila je fora da ne sme biti vise od 36 gemova u mecu,ja bio siguran u to...Ja ne uplatim,drug da 1.000 dindzi an 3:0 u setovima...On uzeo pare a ja sam samo sportski,amaterski,uzivao u pobedi :P

Ne znam,ne bih bas smeo nesto da se kaldim na ovaj mec....Zeznut ovaj Marej....Mada,ako mene pitate,ako postoji negde da broj gemova ide na -39 npr,to bih ja odigrao...Mislim da vise od 4 seta nece biti,i to nekih tipa 6:3,6:4 :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back