Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle, nemas vise nista da kazes...nista pametno? verbalno sam te pokorio ;) ajd, i da budes na ovim temama o tenisu od sad kao bubica miran :D

Ti mene :)...ja ti postavih linkove a ti i tvoj obraz ste rekli svoje :mrgreen:.
Ja znam da sada u tebi gori i da igras na kartu INATA,nebi li ikako ISKULIRAO situaciju ali ne ide :mrgreen:.

A kada smo i kod tenisa sta bi sa onim GRIFF?

Nisi vise zanimljiv...ti jako dobro znas kako ce se ovo zavrsiti :mrgreen:.
Ajde,napravi novi nik posto znam da te je sigurno sramota nebuloza koje si ispricao...smrc,smrc.

hahahahahahah....

pa boris, covek u godinama, a ponasa se kao dete...el ono klimax zovu 2. pubertet? :D a rekao sam mu da se ne petlja u tenis...al kad je tvrdoglav kao buzdovan, ne vredi :D ...

hahahaha...
pa mozes ti to i bolje :).
Kao one tvrdnje da NOLE ispada iz prvih 10 pa onda Federerova rezidencija,to da ne bjezi od poreza itd.
Svaka,ali svaka izjava ti je pobijena.

smrc,smrc...

ej, rekao sam tisina, psst...o tenisu da ne zucnes vise...pokazao si sta 'znas'...ugasio sam te verbalno...dajes tu linkove drugih foruma...pa kolko ti imas, 15 godina?

cuti di si jer kad kisi ni za disi nisi

Sta da ti kazem...to si samo linkovi ka prepisima clanaka zvanicnik SVICARSKIH novina :mrgreen:.
To ti je samo mali samar za pametovanje...a nadam se da ces u buduce da se malo skontas...prije nego nesto napises.

I,da,sta bi sa onim GRIFF :mrgreen:?

nemas vise nista da kazes? mlatis praznu slamu i dalje...to je tvoj nivo ;)
deklasirao sam te verbalno :D

Ti mene...pa niusta nisi bio siguran niti si ista potkovao cinjenicim.
Kao u onom postu sa linkom ka ATP site-u gdje je pisalo da je Federerova residencija SVICARSKA a ti tvrdio BASEL :hahaha:.
Pa sta da ti vise kazem...krecu mi suze na oci...suze radosnice :rotf:.
Ne mogu do daha...hahahahahah...

da, da, sve sto ti kazes je ZVANICNO, ali u tvojoj masti...daj da vidimo te novine? pa nije ovde niko sisao vesla, ako ti jesi :D

Pa ja ti okacim link a ti tako...sta da ti vise radim...da ti ih dostavim kuci...pa i onda bi izjavio kako ih nisi dobio :hahaha:.

ej, zgromio sam te verbalano, bolje idi na spavanje, vruce mleko i to...inace ces se tolko iznervirati da neces ni moci da spavas, a vidim da vec polako gubis kontrolu...a karate, pa sa palcem na nozi bih oko iscupao :D

Da,mozda si mi okacio koji link vjerodostojan svojih izjava :hahaha:.
Kakav je to karate u kojem se udara PALCEM?
Plakacu...:rotf:...placem...ne mogu vise...hahahahaha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back