Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
hmmm daj sve...Za poneti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dakle, nemas vise nista da kazes...nista pametno? verbalno sam te pokorioajd, i da budes na ovim temama o tenisu od sad kao bubica miran
![]()
...ja ti postavih linkove a ti i tvoj obraz ste rekli svoje
.
.
.
pa boris, covek u godinama, a ponasa se kao dete...el ono klimax zovu 2. pubertet?a rekao sam mu da se ne petlja u tenis...al kad je tvrdoglav kao buzdovan, ne vredi
...
.ej, rekao sam tisina, psst...o tenisu da ne zucnes vise...pokazao si sta 'znas'...ugasio sam te verbalno...dajes tu linkove drugih foruma...pa kolko ti imas, 15 godina?
cuti di si jer kad kisi ni za disi nisi
.
?Urose, zar nije bolje da pijes u kafani?![]()

Pa jeste, ali moram da idem, posle pica obicno idem da spavam![]()

nemas vise nista da kazes? mlatis praznu slamu i dalje...to je tvoj nivo
deklasirao sam te verbalno![]()

nemas vise nista da kazes? mlatis praznu slamu i dalje...to je tvoj nivo
deklasirao sam te verbalno![]()
.
.da, da, sve sto ti kazes je ZVANICNO, ali u tvojoj masti...daj da vidimo te novine? pa nije ovde niko sisao vesla, ako ti jesi![]()
.tek tu nema sanse...bio sam karatista...jedan ashi mawashi bi ga opametio momentalno![]()
Znaci najjaci smo ovde 
aaaa cim ti pominjes da je gotvo sa verbalnim, da neces mozda fizicki ....![]()

tek tu nema sanse...bio sam karatista...jedan ashi mawashi bi ga opametio momentalno![]()
.I ja sam bioZnaci najjaci smo ovde
![]()
.I ja sam bioZnaci najjaci smo ovde
![]()
Onda si nadjes mekani.![]()

ej, zgromio sam te verbalano, bolje idi na spavanje, vruce mleko i to...inace ces se tolko iznervirati da neces ni moci da spavas, a vidim da vec polako gubis kontrolu...a karate, pa sa palcem na nozi bih oko iscupao![]()
Znaci radi se o crnom pojasu 
ej, zgromio sam te verbalano, bolje idi na spavanje, vruce mleko i to...inace ces se tolko iznervirati da neces ni moci da spavas, a vidim da vec polako gubis kontrolu...a karate, pa sa palcem na nozi bih oko iscupao![]()
.
...placem...ne mogu vise...hahahahaha...![]()
Znaci radi se o crnom pojasu
![]()

.Da,mozda si mi okacio koji link vjerodostojan svojih izjava.
Kakav je to karate u kojem se udara PALCEM?
Plakacu......placem...ne mogu vise...hahahahaha...

Ti bas neces da me pustis da odem iz kafane...![]()
Ti ne zelis otici. 

.
!?Ma samo ti se cini.Ti ne zelis otici.
![]()

Borise nemoj da se kacis![]()
!?PLACEM, na placu mozes da zasadis kupus, toliko o tvojoj gramatici i karateu..a veruj mi da bih palcem oko iscupao, desnom nogom naravno
![]()
.Toliko o karateu
.