Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kosarkasi pobedili:D,veceras igraju i fudbaleri,al oni su otpisani:lol:,mada ce mm da gleda,a tenisa -milina,Vavrinka izgubo prvi set,posle Marej, Nadal,super
smilie_girl_352.gif

Ma nije trebao da mu da ni ta dva.
Kako sam ljuta na njujorsku publiku.
Pa kako bre uvek da navijaju protiv Djokovica????
Ovaj Berlok, svaka mu cast, dobar je momak izgleda, ali trebalo je da bude tri krompira, ne zbog Berloka, vec zbog njujorske publike.
Samo i jedino zbog njih, nije to sad ono kao da navijaju za slabijeg, ne, ovo je vec nesto sasvim sasvim drugo.
Zvizduci kada Nole servira, pa to niko normalan nije radio do sada, ako me pamcenje dobro sluzi.
Bas sam nesto besna.

Sta je bilo Arvena :think:???
Nisam u toku...

Znas da on od onog sa Rodikom nije miljenik Americke publike :lol: ...

Sta je bilo Arvena :think:???
Nisam u toku...

Znas da on od onog sa Rodikom nije miljenik Americke publike :lol: ...

Ma iznervirala sam se mnogo, Borise, zbog toga sto Noleta nikako da prihvate kao sto mu dolikuje.
Kao pisalo se da su reseni nesporazumi izmedju njujorske publike i Noleta, medjutim, nisu...
Secite me gde sam najtanja, ali u zavrsnici turnira videcete kada Noleta stave da igra u podne...

Malo je falilo da Marej izgubi,ali njegova pobeda je i neki pokazatelj.Do pre par meseci bi izgubio mec u kom gubi 2-0,ali uspeo je da se :vrati" i pobedi.
Cestitke Mareju:)

Cestitam i ja Mareju, zaista se umeo vratiti u mec sa Holandjaninom, po tome se i poznaju ``junaci`` na terenu.
On uvek, ali uvek pocne tragicno, a posle se ``uhodava``, tokom meca.
A Novak mu je posebna inspiracija, protiv Novaka igra kao da igra za sopstveni zivot.
Jeste li culi komentatora sa Jurosporta... kaze da se prica po teniskim kuloarima da ce Marej biti Novakov kum!?

Cestitam i ja Mareju, zaista se umeo vratiti u mec sa Holandjaninom, po tome se i poznaju ``junaci`` na terenu.
On uvek, ali uvek pocne tragicno, a posle se ``uhodava``, tokom meca.
A Novak mu je posebna inspiracija, protiv Novaka igra kao da igra za sopstveni zivot.
Jeste li culi komentatora sa Jurosporta... kaze da se prica po teniskim kuloarima da ce Marej biti Novakov kum!?

Hoce mu biti kum...to je i ozvaniceno :D...

• Podržavam
Reactions: Nez
Ma iznervirala sam se mnogo, Borise, zbog toga sto Noleta nikako da prihvate kao sto mu dolikuje.
Kao pisalo se da su reseni nesporazumi izmedju njujorske publike i Noleta, medjutim, nisu...
Secite me gde sam najtanja, ali u zavrsnici turnira videcete kada Noleta stave da igra u podne...

Ako Nole igra svoju igru mogu da ga stave i na poljance da igra u podne.
Sve zavisi od Noleta i njegove igre:D

Jeste li videli sta je uradio Paskal Marija - sudija meca Cilic - Federer???
Dao opomenu Cilicu u najgorem mogucem momentu za hrvatskog tenisera i izgleda da je gotovo za Cilica...
Ja veceg flegmatika od njega ne videh, sta bi uradio Marej, Soderling, ma bilo koji drugi igrac... da je bio na njegovom mestu.
Sramota!
Rodzer je izgleda maksimalno zasticen na svakom turniru. Nema smisla. Nekome je dopusteno sve, nekome nista.

Cijeli se dan radujem mecu Nole Kolja.
Ko u inat cijeli dan sam bila u nekakvim obavezama.
Konacno se namjestim da uzivam,
Pocnem ga pratiti, pa negdje u samom pocetku, prevarim se opusteno polulezeci zaspim .
Probudim se Kad Nole dobio prvi set 6..3. i vodi u drugom .

...drugari moji dragi...

Nadam se da vas nikada nisam povrijedio ili bilo cim natjerao da se osjecate lose.

Zelim da vas kolektivno pozdravim posto cu se na duze vrijeme oprostiti od Krste.
Nemam nikakav poseban razlog...jednostavno je previse...treba mi malo odmora...

Sve vas ljubi i voli Boris 1...

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
...drugari moji dragi...

Nadam se da vas nikada nisam povrijedio ili bilo cim natjerao da se osjecate lose.

Zelim da vas kolektivno pozdravim posto cu se na duze vrijeme oprostiti od Krste.
Nemam nikakav poseban razlog...jednostavno je previse...treba mi malo odmora...

Sve vas ljubi i voli Boris 1...

Uploaded with ImageShack.us

Nas nekoliko je htelo otici sa Krste, ti to dobro znas jer si ti bio taj koji je trazio od nas da ostanemo i ostali smo...sta
mi sad treba da radimo? Da trazimo od tebe da ostanes...mogu samo da kazem Borise.. prijatelju ne odlazi!:sad2::sad2::sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back