*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Nadal "rastura" ovog Nalbandijana,1 set se jos drzao a posle raspad sistema kod Nalbandijana!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gle Nalbandijana

A otkud znate da je otisao? Inace, sta ce vam ta bitanga?Vratice se Boris, drugarcina je on, srce jedno veliko... nase.
Gledala sam Delpa, prosto nije imao resenja za Simona.
Bio je Delpo u nekom daunu, meni se cini.
Ali svakom dodje takav dan, sto je taaako normalno.

A otkud znate da je otisao? Inace, sta ce vam ta bitanga?
![]()

Ne idem tamo. Pojavila se bolest ludih krava.Ilke legendo, idi u STADION!![]()
Sad cu da navratin. Kako bih sve Vas volela da upoznam i licno...
Da li je to uopste izvodljivo, svi smo razmesteni na sve 4 strane sveta...
Sad ce Ana sa Serenom da pocne...
Kako da skacemo sa jednog na drugi Jurosport, na jednom igra Janko, sad ce Ana... posle Novak.

Ne idem tamo. Pojavila se bolest ludih krava.Sad cu da navratin.
![]()

Nemam bas utisak da navijaju protiv Noleta. Vise mi se cini da navijaju za slabijeg, nista drugo ipak ne vidim.E ljudi, ja ne mogu vise da gledam Noleta, pozlilo mi.
Mnogo je postalo zaebato, nije ovo za mene, mnogo sam se unela.
A trebace mi zivci za neke druge stvari i to jos koliko sutra.
Ajde Nole, pokazi i Dogu i ludim Amerikancima... stvarno su stoke neopevane, nekulturne. Fuj!

Dobio ga je ocekivano. Ovaj je samo na pocetku meca bio svez i pruzio je izvanrednu partiju.Bice ovo u redu, trenira Nole.![]()

Ceski komentator je bas u vezi toga rekao da je uobicajeno kod teniske publike da navija za slabijeg i da to rade svi izuzev okorelih navijaca pojedinih igraca. I meni se to cini jer publika pozdravlja svaki uspesan potez i jednog i drugog tenisera.Mislim da publika nije protiv Noleta,zele da gledaju dobar mec,neizvestan,moje misljenje
Pozdrav svim ljubiteljima tenisa,do kuckanja,navijacu za Noleta svim srcem
Javim se kad se vratim s puta![]()

Ceski komentator je bas u vezi toga rekao da je uobicajeno kod teniske publike da navija za slabijeg i da to rade svi izuzev okorelih navijaca pojedinih igraca. I meni se to cini jer publika pozdravlja svaki uspesan potez i jednog i drugog tenisera.
E a kada se vracas?
![]()
,vracam se posle US-pena,mislim da cu ostati bez glasa