- Poruka
- 122
Mogu ja bre da se javim kad hocu. Samo necu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ZASTO NE MOZE ...???![]()
...Sto ne moze?reuma nije zarazna bolest
neka se ne boje doktori admini za zdravlje![]()
...
Culi smo da se sprema nesto pa dosli da vidimo....postovanje momci (: ...otkud vi (: ???

Culi smo da se sprema nesto pa dosli da vidimo.![]()
???Bon Jour,poljoprivrednici !!!

Kad igra Djokovic?
Ne moras ni da gledas. Bice opet masakr pa ce ti biti zao protivnika. Ko meni onomad.Kad igra Djokovic?

Culi smo da se sprema nesto pa dosli da vidimo.![]()

Milkin Trg? Pa on je ispred Stadiona.Pogresio si kafance...ako se sta sprema to je u STADIONU na Miletovom trgu![]()

Milkin Trg? Pa on je ispred Stadiona.
Stadion je nas samo se uljez uhvatio kvake.![]()
ni Vendi nece da dodje da peva 

Lepo sam rekao da ce biti masakr. I preporucim da ne gledate a ja sam odem i opet mi zao protivnika.Ne moras ni da gledas. Bice opet masakr pa ce ti biti zao protivnika. Ko meni onomad.![]()

Pustio mu je gem. 
Zavrsio. Dao mu je u trecem setu dve svoje serve. Dakle. 6:0, 6:0, 6:2.Javite kad zavrsi!![]()

...

Ma nije trebao da mu da ni ta dva.
Kako sam ljuta na njujorsku publiku.
Pa kako bre uvek da navijaju protiv Djokovica????
Ovaj Berlok, svaka mu cast, dobar je momak izgleda, ali trebalo je da bude tri krompira, ne zbog Berloka, vec zbog njujorske publike.
Samo i jedino zbog njih, nije to sad ono kao da navijaju za slabijeg, ne, ovo je vec nesto sasvim sasvim drugo.
Zvizduci kada Nole servira, pa to niko normalan nije radio do sada, ako me pamcenje dobro sluzi.
Bas sam nesto besna.