Ides tamo?Slazem se s ceskim komentatorima,vracam se posle US-pena,mislim da cu ostati bez glasa
![]()

U finalu ces imati i naseg sina Djurdja. Obezbedio je karte jos u prolece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ides tamo?Slazem se s ceskim komentatorima,vracam se posle US-pena,mislim da cu ostati bez glasa
![]()

Za onoga ko ima vise sanse da osvoji turnir. Zna se.Za koga navijate u cetvrtfinalu?

Suvisno pitanje za mene. Ja za Noleta ali ne znaci da ne gotivim nase igrace. Za Janka uvek kad ne igra protiv Djokovica.Za koga navijate u cetvrtfinalu?

Ides tamo?
U finalu ces imati i naseg sina Djurdja. Obezbedio je karte jos u prolece.![]()

Zelim ti da izgubis glas.Pogresno napisala,ne vracam se odmah posle US-opena,vec nedelju dana kasnije
Karte su obezbedjenje
Pozdrav svima![]()

Zelim ti da izgubis glas.
Srecan put.![]()
![]()
kartu u jednom pravcu
u Banovinu...srecan put do nove inkarnacije...ti si kao Ikar
!
a bientot
!

Vidim da je gospodhja Sonja otisla na US open. A sta je sa tom gospodjom Duskom i gospodinom Borisom? Oni su legende? Otisli takodje na US open? I Njima zelim srecan put i da se vrate sa Novakom i peharom.Nema Duske
Nema Borisa
Opet ode nasa legenda
E stvarno...
Sonja, srecan put! I dodji posle da se kuckamo.
Vidim da je gospodhja Sonja otisla na US open. A sta je sa tom gospodjom Duskom i gospodinom Borisom? Oni su legende? Otisli takodje na US open? I Njima zelim srecan put i da se vrate sa Novakom i peharom.

Pa kako ce faliti? Bar dok se ne zavrsi US open kako sam ja razumeo. Onda dolaze. A kon je taj Ilke? Nisam mu video ovde da pise. Doduse nisam ni prelistavao ranije postove.Ja nisam usao kao legenda ni administrativno, falice ovde legende, kao sto su bili: Duska, Ilke i Boris
Ali je i realni zivot pun...legendi![]()
Kako se dobija to legenda i buduca legenda. Meni pise pocetnik a to znam sta je.Nema Duske
Nema Borisa
Opet ode nasa legenda
E stvarno...
Sonja, srecan put! I dodji posle da se kuckamo.

Teraju me da spavam. Prijatno vece vam zelim. Ja cu doci i sutra ako neko bude raspolozen za druzenje.

nadam se da ce i Duska doci
A gde Vi odlazite gospodine? Blago vama svima, mene mama nigde ne pusta.Daj bre, vracaj se nazad, ima ovde i starosedeoca a i ja sam malo informisanKafane je za spamovanje a ne teme
Posto odlazim, nemam sta vise ovde reci, nek bude ovo Kafana gde cemo se malo proveseliti povodom toga![]()
Ovde mogu da dolazim. Volim tenis i treniram ga. Al nesto nisam kao Nole. Stariji decaci me pobedjuju.Samo ti dodjinadam se da ce i Duska doci
![]()
A gde Vi odlazite gospodine? Blago vama svima, mene mama nigde ne pusta.

Pa nemojte sad bas gospodine kad sam ja dosao i jedino Vasupoznao. Vidim i gospodju Matejanu i gospodju arvenu da su spremne za druzenje i za pricu.Mozes slobodno na...TI
Oprastam se od ovog sveta...virtuelnog
Matejana![]()
Ovde mogu da dolazim. Volim tenis i treniram ga. Al nesto nisam kao Nole. Stariji decaci me pobedjuju.
..ma udri cvrgu tim starijim mangupima