- Poruka
- 400.000
pozdrav ljubiteljima tenisa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zalost bila je teniserka svetske klase tog vremena i posle toga je prekinula sa tenisom jer nije mogla to da prevazidje
Dule to se moze i ovako tumaciti:
Nekad su testiranja vrsena na zivotinjama,misevima,sad su to zasticene vrste jer nista ne placaju...sad samo Covek ostao za testiranje jer sam placa.
Ako neko kaze ne...onda hajka,di u globalizaciji da razmisljas svojom glavom.

Pusti Dule koronu,vidis li ti ovo:U trenutku napada je imala 19 godina i osam Grand Slam naslova.
Gde bi bio Moniki kraj???
Istina...u 19 god. imati 8GS...pa taj Steficin "navijac" ili placenik...Monika je institucija,vrh vrhova...KraljicaE tugo moja. Po svim parametrima bila bi najbolja na svetu.

Rece - Tzar ...Cime se ti Dule bavis.
N O V A K O M da bi usput pominjao Rodzera svog miljenika .
Naravno Dule voli postuje naseg Noleta .
Tvrdoglavo nam protura Rodzera kako bilo i radi to namjerno .
Ne zamjeram mu kad je u pitanju njegov miljenik Rodzer .
Za uzvrat neka ostavi Novaka po strani pa neka velica koga god hoce .
Moje skromno vidjenje ovolikih postova od Duleta .
Nije to samo sad radi to odavno kao onako usput.
Znao je da citira komentare citalaca gdje se Novak spominje uvijek naizgled bezazleno .
Meni to nije bezazleno i zbog toga sto to pronalazi i nama prezentuje .
Evo ja obecavam da te pronalaske vise necu citati i necu komentarisati .
sala mala Da si čitao šta kaže a ne slušao kritizere ne bi lupio ovbakvu glupost.![]()
Cime se ti Dule bavis.
Kako god da okrenes da li je 4 ili 8 ili 12 gs-a. Federer je iskoristio priliku da dodje do prvog mesta, podrske organizatora, novca. I da onda sa takve pozicije i sa sponzorskom i medijskom masinom iza sebe igra protiv nekog siromasnog klinca u dugovima kod zelenasa, pod pritiskom i sa svim ostalim problemima.
Jedino realno bi bilo da su ista generacija. Rafa je uzeo prvi gs sa 19 godina, Novak sa 20 u vreme Rafe i Rodzera, a Rodzer sa 21 - gotovo 22 u vreme Filipusisa, Hjuita i Bagdatisa. Tesko da bi onda Rodzer isplivao kao prvi ako bi morao da igra protiv Nadala koji ima 5 gs-a i Novaka koji ima 3, a on nijedan.
A kako se samo nisi setio Hjuita sa kojim No1e ima 6:1 i koji je takodje u ta prva 4 gs-a koja pominjes. Ili Bagdatisa sa kojim ima 8:0.
O konkurenciji danas i onda. Tenis je mnogo napredovao od onog vremena. Stvarno ne znam kako mislis da bi neko iz te generacije igrao protiv Tima. Jedva No1e i Nadal igraju sa njim, a Rodzera delje kad hoce. Samo Tim bi odrao celu tu generaciju Federerovih velikana da mu niko ne bi set uzeo.
| Вицешампион | 1998. | Ју ес опен | шљака | Патрик Рафтер | 6–3, 3–6, 6–2, 6–0 |
| Вицешампион | 2003. | Вимблдон | трава | Роџер Федерер | 7–6, 6–2, 7–6 |
| Победник | 1. | 2001. | Отворено првенство САД | Тврда | Пит Сампрас | 7:6(7:4), 6:1, 6:1 |
| Победник | 2. | 2002. | Вимблдон | Трава | Давид Налбандијан | 6:1, 6:3, 6:2 |
| Финалиста | 1. | 2004. | Отворено првенство САД | Тврда | Роџер Федерер | 0:6, 6:7(3:7), 0:6 |
| Финалиста | 2. | 2005. | Отворено првенство Аустралије | Тврда | Марат Сафин | 6:1, 3:6, 4:6, 4:6 |
Прочитао си ти мој ..... Није био никакав текст већ његов видео.Он се само изјаснио у вези себе. Да неће да се вакцинише. Није никоме наметао тај став. И не пиши више о стварима које не разумеш.Procitao sam ceo tekst.
I dalje tvrdim da nije merodavan da prica o stvarima o kojima nema blage veze, jer moze mnogo da utice na ljude.
Код нас су кладионице затворене још увек. Ја се не кладим онлине.sta se igra ljudi...belorusi a?

Procitao sam ceo tekst.
I dalje tvrdim da nije merodavan da prica o stvarima o kojima nema blage veze, jer moze mnogo da utice na ljude.
Које изјаве? Рекао је да се он неће вакцијнисати и тачка. по чему он не треба да се изјашњава а заговорници вакцинисања треба? Е неће да може.Kad sam ga "kritikovao" zbog one izjave upravo sam mislio na to jer ima veliki uticaj na opstu populaciju. Dokaz se vrlo brzo video na anketi u Telegrafu: 70% za Noleta, 30% za dr Kona. I rekao da nikako ne sme da pri tome misli na vakcinaciju uopste.
Za sada sigurne vakcine protiv Korone nema i nije trebalo da se izlece. A kad je i pronadju sigurno nece prvo vakcinisati mlade i zdrave sportiste.

ima u zabranjenom tabloidu cela prica o noletu i sns-u i ljudima iz bie... ispalio ih kao majmune trazili mu da donira kes a ne respiratopre kao oni ce to da pazare a nole pametan zna sa kim ima posla i lepo kupio respiratore sam i i poslao... popizdeli su.

Које изјаве? Рекао је да се он неће вакцијнисати и тачка. по чему он не треба да се изјашњава а заговорници вакцинисања треба? Е неће да може.![]()
Opet nisi bio konkretan. O kojoj njegovoj izjavi pričaš?Pa kad nesto "reknes" to je za mene izjava. Zato sto mi to lici kao kad bi neki doktor veoma upucen u tenis ucio Noleta da onaj udarac nije trebalo da bude forhend nego bekend. Uz to zna kakav ce odjek to imati u javnosti i zato ne treba da otezava posao doktorima koji to, ipak "za nijansu" znaju bolje od njega. Da se ne spusta na nivo tamo neke Karleuse. A nek radi po svom ubedjenju kad je on sam u pitanju. I treba da moze. Ako hoce da misli i na druge. A mnogo, mnogo puta je dokazao da mu je opste dobro vaznije i od svog sopstvenog.
U normalna vremena sam redovno igrao kladionicu. Čekam da se igraju normalne lige i sportovi.sta se igra ljudi...belorusi a?