Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam neki specijalni Novakov fan ali ga cenim kao vrhunskog sportistu i humanitarca
i ne volim kada ga napadaju bez veze samo iz ljubomore i zlobe..
nista Novak nije rekao sto nije istina i tacno..rekao je samo za sebe da ce da razmisli ..a glupo je pricati o vakcini koja ne postoji
i koja se tek pravi u nekoj laboratoriji..samo je pitanje ko ce normalan da primi vakcinu smuckanu za 3 meseca i koja pre svega treba
bar godinu dana da se testira ..ja nisam lekar ni infektolog i ne razumem se ali razmisljam realno kao Novak
..svaka vakcina mora prvo da se testira ,pa ako daje pozitivne rezultate onda da je ljudi prime

93871299_160956678605831_6612013712090995159_n.jpg

Ako Novak Đoković nema pravo na slobodu misli i izbora – šta da očekuju obični ljudi?…
SRPSKI POKRET DVERIPREDSEDNICI
On apr 21, 2020

Podeli

Srpski pokret Dveri – Ako Novak Đoković nema pravo na slobodu misli i izbora – šta da očekuju obični ljudi? Jel zabranjeno pitati da li će vakcina biti ucena i obaveza, ko je pravi, ko je testira, ko garantuje zdravstvenu bezbednost? Svakako ne dr Kon koji je 2009. takođe bio lobista za strane vakcine. https://t.co/eTxTn6YJTI
Izvor: Boško Obradović

Ma nije valjda? A ti ćeš da mu odredjuješ koju košulju i koje pantalone da obuče? :rtfm: :sad2:

Daleko od toga. Samo ne bih voleo da se spusta na nivo tamo neke Karleuse koja je protiv svih vakcina. Kao da ne znamo koliko dobrog su vakcine donele covecanstvu. Dobro je da je Nole pojasnio svoj stav. Jer ko bi od vas, da vas ugrize besan pas odbio vakcinu i osudio sebe na smrt? To je prakticno jedina bolest sa 100% smrtnim ishodom. Ko bi odbio antitetanusnu vakcinu. Da nije vakcina kako bi se covecanstvo resilo velikih boginja (1977.). Od tada virus se, zvanicno, nalazi samo u dve laboratorije (Americi i Rusiji). Decija paraliza je prakticno iskorenjena. Vakcine su „cudo“.

Samo sam to hteo da kazem. Jer pogledajte ovo: Najlakse je da ono - Čitaoci Telegrafa na strani Novaka Đokovića spremite za kopi-pejst pre neko otvorite link. Mnogo sam ga brate iskomplikovao, ali moze.

https://www.telegraf.rs/sport/showtime/3180653...

Ako ubacite u polje za pretrazivanje: Čitaoci Telegrafa na strani Novaka Đokovića

Trebalo bi da dobije clanak koji nikako nisam mogao da ubacim samo linkom. Mozda ne uspe ni ovako. Onda cu ga postaviti celog onako "peske". Po meni je jako instruktivan. Po njemu se vidi koliko je Noletov stav "opasan". Ljudi ce slediti njegov stav i kad i ako jednom ne bude u pravu.

P.S. Uspelo je. Najlakse je da ono - Čitaoci Telegrafa na strani Novaka Đokovića spremite za kopi-pejst pre neko otvorite link. Mnogo sam ga brate iskomplikovao, ali moze.
Sam se sebi smejem. Ludilo.

Poslednja izmena:
Jesi li primetila da se objavljuju samo "mišljenja" onih koji kritikuju Novaka? Nigde onih stručnjaka koji imaju isto mišljenje kao Novak. To je samo državna propaganda da bi se Novakovo mišljenje odbacilo u narodu i da bi oni mogli nesmetano da prodaju so i vodu kao vakcinu. Da neko zgrne lovu. Daju se i tim izjavama senzacionalistički naslovi n bi li se probili sa svojim niskim namerama.

Drugo: Nole je dao mišljenje za sebe samoga a ni jednom rečju nije pozvao nikoga da ga sledi. Tražio je da se objave i mišljenja ostalih stručnjaka i eksperata, epidemiologa.

Ali država se boji Noletovog uticaja. Sada očekujem da ga i za sve i svašta optužuju ne bi li ga srozali. Na sreću, svugde na društvenim mrežama u diskusijama i reakcijama na ovakve izjave, nalazim samo Noletove istomišljenike i branioce. :ok:

Kad smo vec poceli. Evo ti jos jedno misljenje za mene "vaznog i uticajnog " clana nase zajednice. Odusevices se kad vidis na koga mislim.

https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/546819/u-kojoj-su-sekti-novak-i-jelena...

Posle ovog da odes na vakcinaciju iz ovih stopa.

Poslednja izmena:
nisam neki specijalni Novakov fan ali ga cenim kao vrhunskog sportistu i humanitarca
i ne volim kada ga napadaju bez veze samo iz ljubomore i zlobe..
nista Novak nije rekao sto nije istina i tacno..rekao je samo za sebe da ce da razmisli ..a glupo je pricati o vakcini koja ne postoji
i koja se tek pravi u nekoj laboratoriji..
samo je pitanje ko ce normalan da primi vakcinu smuckanu za 3 meseca i koja pre svega treba
bar godinu dana da se testira ..ja nisam lekar ni infektolog i ne razumem se ali razmisljam realno kao Novak
..svaka vakcina mora prvo da se testira ,pa ako daje pozitivne rezultate onda da je ljudi prime

Zbog toga uopste nista nije ni trebalo da komentarise. Vakcina jos ne postoji i niko je ne moze pustiti "u promet" sto je nece dobro ispitati. Svako ozbiljan je rekao da je nece ni biti za godinu dana. Okvirno. A jos je manje verovatno da ce je prvo testirati na vrhunskim sportistima.

Uzeo si mi rec iz usta. I sto se tice onog "trcanja pred rudu" i PR menadžera, a i Jeca je tu.
Dule to se moze i ovako tumaciti:
Nekad su testiranja vrsena na zivotinjama,misevima,sad su to zasticene vrste jer nista ne placaju...sad samo Covek ostao za testiranje jer sam placa.
Ako neko kaze ne...onda hajka,di u globalizaciji da razmisljas svojom glavom.

Nemačka odobrila testiranje vakcine na LJUDIMA: Sprovodiće se na grupi dobrovoljaca!
Cilj je da se stvori imunitet kod vakcinisanih osoba, a uz to mora biti analizirano i kolika doza vakcine je potrebna da bi delovala

A po ovoj stoki i političkim profiterima i državnim kurvama, Nole treba da se prvi vakciniše. Mater im јеbem bezobraznu. Imaju мogućnost svojim primerom da pokažu šta sve treba ljudi da rade. :rtfm:

Dule to se moze i ovako tumaciti:
Nekad su testiranja vrsena na zivotinjama,misevima,sad su to zasticene vrste jer nista ne placaju...sad samo Covek ostao za testiranje jer sam placa.
Ako neko kaze ne...onda hajka,di u globalizaciji da razmisljas svojom glavom.

Na tvoju, moju i bilo ciju srecu ne moze se tako tumaciti. Jer to se tako ne radi. Ne dozvolite da obicni sarlatani i neznalice manipulisu vama i sticu nekakve politicke ili bilo kakve poene.

To u principu ide ovako:

„Virus iz ove vakcine nije u stanju da se razmnožava, tako da ne postoji mogućnost razboljevanja od ove vakcine", kaže profesor Trevor Dru, direktor Australijske laboratorija za zdravlje životinja u Viktoriji, gde se odvija testiranje.

Prva faza testiranja na ljudima se sprovodi na grupi dobrovoljaca i u toj fazi se istražuje da li je vakcina uopšte bezbedna, da li nanosi štetu, pošto je do sada u predkliničkim analizama vakcina testirana samo na životinjama.

Tim od februara isprobava vakcine na životinjama, ali planira da sprovede testiranje na ljudima u junu, prenosi CNN.

Kako je istakao, testiranje na životinjama je dalo pozitivne rezultate i dodao da novi korona virus nije toliko komplikovan koliko druge bolesti.

Britanija: Od februara se vakcina isprobava na životinjama.

Mrzelo me da dalje jurim i citiram slicne clanke.

Kao sto vidis nema frke. Opusti se. Nece to biti prvo testirano na ljudima. Kunici, zecevi, pacovi i ostale zivuljke i dalje ostaju pokusni KUNICI.

Nemačka odobrila testiranje vakcine na LJUDIMA: Sprovodiće se na grupi dobrovoljaca!
Cilj je da se stvori imunitet kod vakcinisanih osoba, a uz to mora biti analizirano i kolika doza vakcine je potrebna da bi delovala

A po ovoj stoki i političkim profiterima i državnim kurvama, Nole treba da se prvi vakciniše. Mater im јеbem bezobraznu. Imaju мogućnost svojim primerom da pokažu šta sve treba ljudi da rade. :rtfm:

Ilke druze ne veruj svakome. Narocito ne onima kojima je do Noleta stalo kao do lanjskog snega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back