Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ajd jos datum?!
Ime laboratorije ne moras.![]()
Okvirno na proleće. Informiši se malo, da ne ispadneš glup u društvu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd jos datum?!
Ime laboratorije ne moras.![]()

Ne moras se zivcirati...ni sam ja tiOkvirno na proleće. Informiši se malo, da ne ispadneš glup u društvu![]()

Mackoni sada smo svi u izolaciji , pljuste razne verzije oko vakcine .Svi smo zateceni raznim misljenjima , sami se pitamo sto ce sve biti kad ovo ludilo prodje .A ko uopšte ovde traži da se netestirana vakcina nameće ljudima? Zli Bil Gates?![]()

Mackoni sada smo svi u izolaciji , pljuste razne verzije oko vakcine .Svi smo zateceni raznim misljenjima , sami se pitamo sto ce sve biti kad ovo ludilo prodje .
Novak je bio hrabar i rekao je svoj sud o vakcini .Mozda vise zna od mene i tebe .Nije Nole to rekao tek tako .Drago mi je sto si opet tu .Salila sam se sa ILKETOM jer si ti njegov drug a i moj kao god se nadmetali u misljenjima .Pozdrav ...![]()
![]()
![]()

Trebao bi biti on, ali ne mogu da ga prepoznam.Zar nije Mary?
https://www.espreso.rs/sport/tenis/546421/eto-nama...
Poceo da se igra tenis u Nemackoj. Istina egzibicioni. Izgleda da je to to.
Dule, ne bih rekao da je to to. Za ATP turnire treba prvo da prođe virus u najvećem dijelu svijeta. Danas sam nešto slušao na tv: kad se počne igrati tenis neće moći oba igrača da budu na mreži. Nisam načisto da li je to zvanično, ili samo prijedlog. I prvo vrijeme kad krene igra biće bez publike.
Ti znaš da u normalna vremena igram kladionicu. Ima oko 7 dana da sam otvorio njihov sajt da vidim ponudu. I tada je bilo nekog egzibicionog tenisa, ali igrali anonimusi.Bilo na TV Dnevniku. Video sam svojim ocima neki sljakasti teren. Kao nece biti linijskih sudija, skupljaca loptica i tako to. Neka nebuloza, ali bajagi jeste tenis.
I šta sad ti tu vidiš? Da poziva narod da se ne vakciniše? Priča o sebi a ti mu prigovaraš.
Po kojoj to etici, logici i po kom pravu ti njemu braniíš da iznese svoje mišljenje?![]()
Ti znaš da u normalna vremena igram kladionicu. Ima oko 7 dana da sam otvorio njihov sajt da vidim ponudu. I tada je bilo nekog egzibicionog tenisa, ali igrali anonimusi.
Hvala za informaciju za sudije i klince, to nisam znao. Ne vidim kako se može igrati egzibicija ako nema skupljača lopti.