- Poruka
- 979
Gladijatori mogu imati gomile novca ali nikada nece postati gospodari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бићу слободан да се сложим са њим апропо мафије у спорту. Мислим да је и те како јака и да окреће много велике паре.
Довољно је само размислити о кладионицама и које се паре врте у том бизнису на глобалном нивоу, ко их контролише и ко добија и ко губи.
Да ли постоји кладионица која је банкротирала ? НЕ
Да ли постоје спортске организације које су банкротирале. Колико хоћеш
Upravo tako.
A sami sportisti su samo sredstvo za bogaćenje glavnih igrača - organizatora, vlasnika kladionica itd. Takođe su igrači i reklamni panoi za sponzore (odeća, obuća, reketi) pa im i oni diktiraju koliko moraju da igraju godišnje, hteli to oni ili ne. Što nije ni fer ni ljudski. Samo je profit bitan.
Ne znam zasto bi sportska mafija bila ona silesija kompanija koja sponzorise sto kompletan ATP, sto pojedine turnire, sto pojedine tenisere kao npr: "LETITE EMIRATIMA", Kia, Pezo, Porse, Mercedes, Roleks, Najk, Hed, Vilson, silne banke. Ma koliko god nabrajao mnoge cu zaboraviti. Cak i velike. Drugo su kladionice.
- - - - - - - - - -
I u top 10.
Бићу слободан да се сложим са њим апропо мафије у спорту. Мислим да је и те како јака и да окреће много велике паре.
Довољно је само размислити о кладионицама и које се паре врте у том бизнису на глобалном нивоу, ко их контролише и ко добија и ко губи.
Да ли постоји кладионица која је банкротирала ? НЕ
Да ли постоје спортске организације које су банкротирале. Колико хоћеш
Sve je to neka vrsta mafije, Dule. Možda ne ubijaju ali zato ucenjuju i iskorišćavaju sportiste.
Ти не знаш основну дефиницију мафије.
Napiši ti definiciju mafije, kad si tako pametan?

I naravno, u toj neravnopravnoj borbi ostao je sve ove godine usamljen, otuđen, degradiran,

Sistem je suviše jak i ljudi su u toj mašini pa i ne primećuju šta se stvarno dešava u sportu i u šta se sport pretvorio. Nekada vrhunski sportista a sada doktor pravnih nauka i veoma inteligentan čovek to uviđa ali čak i nema priliku da to na nekim značajnijim medijima iznese. Suviše je love u igri da bi mu se dozvolilo da još nekome otvori oči.
Kladioničari su deo tog sistema pa se može reći da su izgubljeni slučajevi što se tiče sagledavanja današnjeg sporta.

Све те велике компаније које су званични спонзори служе за покриће. Заузврат добијају веома звучну рекламу.
Кладионица је та која одређеним спортским исходом (небитно да ли је тенис, фудбал или неки други спорт у питању) добија или губи новац самим тим једини имају мотив да утичу на коначан исход.

Ana u sredu saopštava nešto važno...
Srpska teniserka Ana Ivanović objavila je da će u sredu
od 19 časova putem društvenih mreža da saopšti
važnu odluku svim navijačima.
Ja mislim da ce da objavi da se razvodi od Svajnija?
Sta vi mislite?![]()
Mislim da je trudna ili da će da se penzioniše.
U svakom slučaju bi bilo bolje da prestane da igra jer je stvarno sramotno da nepripremljena nastupa već godinama i ispada u 1 ili 2 kolu.
Imaju dovoljno za 3 života i za potomstvo. Osim ako nisu budale poput Tajsona i sličnih pa da prokockaju pare.
Sistem je suviše jak i ljudi su u toj mašini pa i ne primećuju šta se stvarno dešava u sportu i u šta se sport pretvorio. Nekada vrhunski sportista a sada doktor pravnih nauka i veoma inteligentan čovek to uviđa ali čak i nema priliku da to na nekim značajnijim medijima iznese. Suviše je love u igri da bi mu se dozvolilo da još nekome otvori oči.
Kladioničari su deo tog sistema pa se može reći da su izgubljeni slučajevi što se tiče sagledavanja današnjeg sporta.
Да, када би им дневни трошкови били као твоји.
Đoković izjavio da će odigrati manji broj turnira u 2017 godini.
To je svakako dobar potez ako ima cilj da osvoji još neke velike turnire, ali je pitanje da li će na taj način uspeti da se vrati na prvo mesto? Dovoljan je jedan kiks na većem turniru pa da dosta padne sa bodovima, a neće igrati manje turnire na kojima može to da nadoknadi.
13 miliona evra je zaradila samo od turnira. Plus barem još toliko od sponzora, mada mislim da je mnogo veća brojka u pitanju. Švajni ima još više para od nje. Znači, barem 50-60 miliona evra ukupno imaju minimum. Koliko bi trebalo dnevno da troše da bi potrošili te pare? I to sve pod uslovom da ih nigde ne ulože i zarade dodatno od tih para...

Pametan potez. Sto posto je to odlucio jer sada kao otac ima obavezu da se malo vise posveti svom sinu. Greh bi bio da mu sin odraste vise gledajuci tatu na TV-u nego pored sebe. Znam ja da on moze putovati svuda sa njim, i da to tako i biva, ali onda su tu neizbezni treninzi i stotinu drugih obaveza pa za malog Stefana u opustenoj porodicnoj atmosferi opet ostane premalo vremena.