Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је бруто пријем. Од тих пара се плаћа порез, плаћају се тренери и менаџмент......... Шта мислиш колико Ноле плаћа свој тим? . :evil:

Њихова вечера, где год да изађу не кошта мање од 2000 Е.

- - - - - - - - - -

Дуле, немој да теоретишеш. Има бре да га Јелена заједно са Стефаном прати где год иде. Какве дадиље и кућне помоћнице. И оног Федерера треба Мирка да прати заједно са свом децом.

Pa to su sve smešne cifre. Hiljadu takvih večera ukupno iznosi 2 miliona Eur. A gde su ostale pare? A kakve troškove trenera i menadžmenta ima Ana ako ode u penziju? Lupaš po običaju,

Poslednja izmena od moderatora:
То је бруто пријем. Од тих пара се плаћа порез, плаћају се тренери и менаџмент......... Шта мислиш колико Ноле плаћа свој тим? . :evil:

Њихова вечера, где год да изађу не кошта мање од 2000 Е.

- - - - - - - - - -

Pametan potez. Sto posto je to odlucio jer sada kao otac ima obavezu da se malo vise posveti svom sinu. Greh bi bio da mu sin odraste vise gledajuci tatu na TV-u nego pored sebe. Znam ja da on moze putovati svuda sa njim, i da to tako i biva, ali onda su tu neizbezni treninzi i stotinu drugih obaveza pa za malog Stefana u opustenoj porodicnoj atmosferi opet ostane premalo vremena.

Дуле, немој да теоретишеш. Има бре да га Јелена заједно са Стефаном прати где год иде. Какве дадиље и кућне помоћнице. И оног Федерера треба Мирка да прати заједно са свом децом.

Ilke kao sto vidis ja tako i rekoh. Uvek zene i deca idu sa njima. Jedino ne razumem zasto kod tebe Federer bas uvek mora da bude "usran"? Kakav je nesavladiv poriv? I kako je to promaklo Moderatoru.

C0yIK9xXgAAmplw.jpg

- - - - - - - - - -

Ilke kao sto vidis ja tako i rekoh. Uvek zene i deca idu sa njima. Jedino ne razumem zasto kod tebe Federer bas uvek mora da bude "usran"? Kakav je nesavladiv poriv? I kako je to promaklo Moderatoru.

Тешко да ће код мене он икада моћи да буде тенисер за поштовање. Његова изразита завист према Новаку учиниула је своје. Тако као што се он понашао према Новаку и какве је све изјаве давао, заслужио је тај епитет. То што га сада као нешто хвали, не умањује мој осећај. Хвали га управо зато што више није број 1 у тенису.

C0yIK9xXgAAmplw.jpg

- - - - - - - - - -

Тешко да ће код мене он икада моћи да буде тенисер за поштовање. Његова изразита завист према Новаку учиниула је своје. Тако као што се он понашао према Новаку и какве је све изјаве давао, заслужио је тај епитет. То што га сада као нешто хвали, не умањује мој осећај. Хвали га управо зато што више није број 1 у тенису.

Problem je u tebi a ne u Federeru. Pomiri se s tim.

C0yIK9xXgAAmplw.jpg

- - - - - - - - - -

Ne znam da je neko, niti bi na to imao pravo, od tebe trazio da ga postujes. Mislim samo da je osnovni red da kao vaspitan covek, nicim izazvan, nikoga bespotrebno ne vredjas. Federer kao sto znas odavno nije prvi i nikad vise nece uci ni u prvih deset tako da to da ga zato sad hvali nije istina. Pored toga mogao bi da hvali i neke druge. Mogao je sada, cim je Nole skliznuo na drugo mesto, da potrci da zlurado pocne da hvali Marija. Ne, on naprotiv tvrdi da ce se Nole vratiti na prvo mesto. Zasto ne pomislis da Federer nije licemer koji jedno misli, a drugo govori. To sto je tada mislio ono, a sada ovo nije razlog da ga proglasimo za "drzavnog neprijatelja broj 1" i pricamo o njemu svasta.

Ne znam da je neko, niti bi na to imao pravo, od tebe trazio da ga postujes. Mislim samo da je osnovni red da kao vaspitan covek, nicim izazvan, nikoga bespotrebno ne vredjas. Federer kao sto znas odavno nije prvi i nikad vise nece uci ni u prvih deset tako da to da ga zato sad hvali nije istina. Pored toga mogao bi da hvali i neke druge. Mogao je sada, cim je Nole skliznuo na drugo mesto, da potrci da zlurado pocne da hvali Marija. Ne, on naprotiv tvrdi da ce se Nole vratiti na prvo mesto. Zasto ne pomislis da Federer nije licemer koji jedno misli, a drugo govori. To sto je tada mislio ono, a sada ovo nije razlog da ga proglasimo za "drzavnog neprijatelja broj 1" i pricamo o njemu svasta.

Ти овим постом мени браниш да имам свој став о Федереру. Дајеш ми неке аргументе због којх бих, као, требало да мењам мишљење. Дуле! За мене Федерер није човек.:rtfm:

Љубимац ти је шљам од човека. А ти ако не знаш какве изјаве онда се не издавај за његовог навијача.

Sve njegove izjave su bile u granicama korektnosti. On barem nije vređao publiku i govorio im najodvratnije psovke kao neki drugi.

I prekini sa vređanjem, provokacijama ništa nećeš postići :lol:

- - - - - - - - - -

Ти овим постом мени браниш да имам свој став о Федереру. Дајеш ми неке аргументе због којх бих, као, требало да мењам мишљење. Дуле! За мене Федерер није човек.:rtfm:

Za mene ti nisi čovek. I šta sad? :D

- - - - - - - - - -

Ево ти да видиш где живи Федерер. И којој општини у Швајцарској. :rtfm:

af3886c8c93749179a3297f5d302cf39.png

Bravo Kolumbo! To znam već 2 godine :cepanje:

Sve njegove izjave su bile u granicama korektnosti. On barem nije vređao publiku i govorio im najodvratnije psovke kao neki drugi.

I prekini sa vređanjem, provokacijama ništa nećeš postići :lol:

- - - - - - - - - -

Za mene ti nisi čovek. I šta sad? :D

- - - - - - - - - -

Bravo Kolumbo! To znam već 2 godine :cepanje:

Зашто онда Новака прозиваш за порез, Америго. :whistling:

On je barem ostao u domovini da živi i da plaća porez. Šta pokušavaš da dokažeš, to ni tebi nije jasno? :D

Znači i kad ti se nacrta ti ne razumeš. Mada mislim da se ipak praviš lud. Nećeš da priznaš da ti je ljubimko prevarant i da izbegava da plaća regularan porez. Što nije ostao u Bazelu nego se seli pa baš u najjevtiniju opštinu? :manikir:

- - - - - - - - - -

2da0efb13c29b117e2bb78e5a4ec_w640_h640_g21eabfde1a3c11e48a740025900fea04.jpg

Novak je odabrao mirniji kraj u kome se uopšte ne plaća porez.

Gde si ti živeo?
icon_biggrin.gif

Pa čoveče, i Federer je izabrao "mirniji kraj" Jer se tamo plaća manji porez. Dakle, izbegavanje poreza propisanog u Opštini gde živi i gde se rodio. Pobegulja očigledna. Nije otišao u Monako jer ga tamo nisu primili. :rtfm:

Živeo sam recimo 4 godine u gradu koji ima više stanovnika nego cela Srbija. :rtfm:

Pa čoveče, i Federer je izabrao "mirniji kraj" Jer se tamo plaća manji porez. Dakle, izbegavanje poreza propisanog u Opštini gde živi i gde se rodio. Pobegulja očigledna. Nije otišao u Monako jer ga tamo nisu primili.
rtfm.gif

Živeo sam recimo 4 godine u gradu koji ima više stanovnika nego cela Srbija.
rtfm.gif

Pa dobro sam procenio da se ti pališ na te urbane sredine...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back