Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти овим постом мени браниш да имам свој став о Федереру. Дајеш ми неке аргументе због којх бих, као, требало да мењам мишљење. Дуле! За мене Федерер није човек.:rtfm:

Ma ne. Ja se potpuno slazem da ti imas pravo na svoje misljenje o Federeru. Slazem se i da je on za tebe zivotinja, jer, po danas vazecoj biologiji, trece ne moze biti – kazes: “covek nije”. Iskreno se nadam da ces i ti sa istom mirnocom, tolerantnoscu i razumevanjem prihvatiti tudje misljenje o tebi dragim teniserima mada se sa njim neces slagati. Uostalom ma to je samo misljenje. Samo imam utisak da ovakvim drasticno radikalnim stavom (odgovorima) dovodis u nezgodan polozaj Moderatore koji posle moraju da vagaju odgovore i dele crvene kartone. Zato ja volim da operisem samo opstepoznatim cinjenicama.

Kod Noleta se uvek setim Rima 2011. gde porazenom Mariju, posle sportskog rukovanja na mrezi, maltene cim mu je okrenuo ledja uz nekakve neartikulisane urlike vice da se ori celim stadionom: “Jaci si k...., bre”. Koliko samo licemerno ispada ono malopredjasnje tapsanje. Da je to uradio Federeru, ali ovo mu je drugar? Bas ljudski ili covecanski, kako ti volis da kazes.

Koliko kod puta ono gledao nikad ne mogu da odlucim da li mi je ono “covecanskije” za oci ili usi? A tebi?

Federer: Želim da igram još dve ili tri godine

30.12.2016

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da se nada da će igrati još dve ili tri godine i da ne razmišlja o povlačenju.
Federer, koji nije igrao od jula otkako se povredio na Vimbldonu, nastupiće na predstojećem Hopman kupu, od 1. do 7. januara u Pertu. On će predstavljati Švajcarsku zajedno sa Belindom Benčić.
Osvajač 17 grend slem titula rekao je da nije siguran kakvu će formu prikazati, ali da ne razmišlja o povlačenju.
„O tome mislim samo kada me pitaju. Ne gledam tako na stvari, da bi ovo mogao da mi bude poslednje putovanje u Australiju, čak i ako bi to moglo da bude. Zaista sam pozitivan, pauzirao sam šest meseci i nadam se da ću igrati još dve do tri godine, a ne samo još šest meseci. Imam dugoročne planove“, rekao je tridesetpetogodišnji Federer.
Federer nije osvojio grend slem još od Vimbldona 2012. godine, a zbog povrede je pao na 16. mesto na ATP listi.
„Sjajan je osećaj osvajati titule, a plasman na listi je na drugom mestu. Sve dok sam zdrav i bez povreda, mislim da mogu nešto da napravim“, naveo je on.
U prvom meču Federer i Benčić će igrati protiv Britanaca Heder Vilson i Dena Evansa.
Branilac titule Australija igraće protiv Španije, a selekcija SAD protiv Češke

Sjajno je biti pozitivan, ali mora se, brate, biti i realan. Treba li da postane neko na kome ce poceti da se izivljavaju klinci da bi shvatio da je vreme da se povuce.

Rekoh li vam ja. Vidite li da su i nasi novinari osetili da je Endi gotov. Pogledajte samo tu velicinu fonta i sve ce vam biti jasno.

Bilo je samo pitanje vremena kada će se OVO DESITI, a Đoković i te kako sada IMA RAZLOG ZA SLAVLJE!

E, moj Endi! Britanac napravio nedopustivu grešku koja Novaku i te kako znači!

30. Decembar 2016. u 20:58

Vest koja bi mogla da osokoli Novaka!
Endi Marej je doživeo prvi poraz otkad je prestigao po broju bodova na ATP listi Novaka Đokovića i postao najbolji igrač planete. Škot je na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, u polufinalu, izgubio od Belgijanca Davida Gofana 0:2 (6:7, 4:6).
Oba igrača bila su izuzetno sigurna na svoj servis u prvom setu, ali je Gofan bio koncentrisaniji i posle taj-brejka stigao do prednosti. Slična slika viđena je i u nastavku, s tim da je ovoga puta Belgijanac iskoristio šansu koja mu se ukazala i brejkom stigao do finala, eliminisavši Mareja koji je važio za apsolutnog favorita. Marejeva loša forma može da raduje navijače Novaka Đokovića koji osvajanjem Australijan opena može da povrati prvo mesto na ATP listi, pod uslovom da Škot ne uđe u finale.
Izvor: srbijadanas

3edUU9H.jpg

Bože, koliko je voli: Švajnijeva poruka će rasplakati i Anu

juče u 18:17

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger oglasio se na Instagramu posle odluke njegove supruge ANE Ivanović da okonča tenisku karijeru.
Nekada najbolja teniserka sveta u sredu je objavila da završava karijeru, a nedugo potom njen suprug Bastijan Švajnštajger je fotkom na Instagramu celom svetu saopštio da mu je venčanje sa Anom najlepša stvar koja mu se desila.
Sada je otišao korak dalje i dirljivom porukom je pokazao koliko voli i poštuje svoju suprugu.

– Čestitam ti na neverovatnoj karijeri i iskazujem ti moje najdublje poštovanje da završiš karijeru. Uvek si bila inspiracija mnogim sportistima, deci i sportu uopšte. Ti si predivna žena i supruga, toliko sam ponosan na tebe – napisao je Švajni na Instagramu.

Ani će tenis, koji igra od svoje pete godine, sigurno nedostajati svakog trenutka, ali uz Bastijana i njegovu ljubav će joj ti trenuci mnogo lakše prolaziti. Bravo, Švajni!
Izvor: Noizz.rs

P.S. Prava odluka u pravo vreme. Neka bude tako dobra supruga i majka kao sto je bila teniserka, najbolja na svetu, i kud ces uspesnijeg i ispunjenijeg - kompletno ostvarenog zivota jedne zene.

Poslednja izmena:
Đoković, koji je postavljen za drugog nosioca,
turnir u Kataru počeće sa Jan-Lenardom Štrufom,
trenutno 63. igračem na svetu, dok ga u drugom
kolu čeka pobednik duela Orasio Sebaljos – Florijan Majer.

Novak neće imati jednostavan put do finala – četvrtfinale
donosi mu verovatno Kipranina Markosa Bagdatisa,
a u polufinalu bi mogao da se sastane sa
Ivom Karlovićem ili Davidom Gofanom.

Prvi nosilac je Endi Mari, koji se na startu sastaje sa
Žeremijem Šardijem – potom mu slede Matje ili
Džerald Melcer, zatim Kolšrajber, a onda najverovatnije
Conga ili Berdih.

Qatar ExxonMobil Open
ATP 250
02.01. - 08.01.2017.

Više o turniru koji se igra u Dohi saznajte ovde:
http://www.tracarenje.com/Sport/ATP-Doha-Novak-protiv-Strufa-u-prvom-mecu-sezone.html

NovakDjokovic2.jpg
Novak Đoković
JanLennardStruff.jpg
Jan-Lenard Štruf

doha2017_02.jpg

Poslednja izmena:
Rutinsko demoliranje protivnika od strane Đokovića. Kao što sam i najavio...

Uzima ovaj turnir bez izgubljenog seta.

Priznaj da malo vise lici na ono sto sam ja najavio. Jedan malo traljavo dobijen mec. Prvi set - katastrofa. Dobio bi ga svaki iole ozbiljniji teniser. Ali to je bio taj "kriticni" mec turnira i dalje ce sve ici kao po loju. Mari ima mnogo teze protivnike i treba da bude sretan ako uopste dodje do Noleta.

P.S. Gledao malo Federera. Na momente, po nekim potezima i poenima, podsecao na onog starog. Onda pogledas protiv koga igra i shvatis da su poredjenja neumesna. Takvu igru ce i moci da prikazuju samo protiv onih od pedesetog pa nagore. Kod boljih to nece prolaziti. Tako da sve u svemu - nikom nista. Dzaba ste krecili.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back