Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1556452721585bee5923152244226044_w640.jpg

Mari je u finišu 2016. uspeo da svrgne Novaka Đokovića sa trona i prvi put u karijeri postane najbolji igrač na ATP listi.

On pomalo uplašeno kaže da možda neće sve ići na njegovu ruku naredne godine jer je uveren da Novak Đoković ima veliku želju da se vrati na prvo mesto.

„Moguće je da sledeće godine ne bude sve savršeno i na to moram da budem spreman. Znam da je veoma teško ostati na vrhu. Ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Siguran sam da će Novak želeti da se vrati na tron, ali toliko dugo mi je bilo potrebno da dođem do ovog mesta i zbog toga želim da se ovde zadržim koliko god mogu“, rekao je Mari koji čak nije bio ni na dodeli nagrade BBC za sportistu godine jer se priprema za sezonu u Majamiju.

„Radim na svojoj igri, pokušavam da dođem u što bolju formu kako bi početo 2017. najbolje što mogu.“

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=12&dd=22&nav_id=1213037

Cesto sam ovih dana na Fejsbuku. Stvarno ne mogu da razumem sta se tamo desava. Negde svaka deseta vest je o Federeru i/ili njegovom povratku na teniske terene. Hteo sam da vam pokazem nekoliko karakteristicnih, "jako zanimljivih", slika ili video snimaka, ali sam odustao. Tako da ce te ostati uskraceni za "senzacionalne" slike Federera i njegovih obozavalaca, slike sa Nadalom, Delpom, Vavrinkom, ili gde se sa cerkicom igra "let let buba maro". Ima tu jos mnogo video klipova raznih "naj" poena (lepsih, vaznijih, srecnijih, smesnijih, ...). Jednostano su ljudi postavili pola njegovog profila - Roger Federer Just peRFect | Фејсбук - Facebook. Sve to uz pitanje - "Da li ste spremni?". Kao da se vraca neko bozanstvo. Smejurija. Kako nedostatak mere u bilo cemu kod mene izaziva kontraefekat. Cak i u onome sto bi trebalo da mi se svidja. Vraca se neko za koga sam. Tek vi bi ste bili "odusevljeni". Vraca se neko protiv koga ste.

Poslednja izmena:
Cesto sam ovih dana na Fejsbuku. Stvarno ne mogu da razumem sta se tamo desava. Negde svaka deseta vest je o Federeru i/ili njegovom povratku na teniske terene. Hteo sam da vam pokazem nekoliko karakteristicnih, "jako zanimljivih", slika ili video snimaka, ali sam odustao. Tako da ce te ostati uskraceni za "senzacionalne" slike Federera i njegovih obozavalaca, slike sa Nadalom, Delpom, Vavrinkom, ili gde se sa cerkicom igra "let let buba maro". Ima tu jos mnogo video klipova raznih "naj" poena (lepsih, vaznijih, srecnijih, smesnijih, ...). Jednostano su ljudi postavili pola njegovog profila - Roger Federer Just peRFect | Фејсбук - Facebook. Sve to uz pitanje - "Da li ste spremni?". Kao da se vraca neko bozanstvo. Smejurija. Kako nedostatak mere u bilo cemu kod mene izaziva kontraefekat. Cak i u onome sto bi trebalo da mi se svidja. Vraca se neko za koga sam. Tek vi bi ste bili "odusevljeni". Vraca se neko protiv koga ste.

Vraća se Mr. PeRFect :ok:

Dule, ima nas puno i na FB-u :D - znamo.... :mrgreen:

Inače, znaš i sam : nada umire zadnja - to važi i za jedne i druge :lol:

"Pesma nas je održala ...."

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back