Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ti reče da tebe tenis ne interesuje. Otkud znaš taj podatak?![]()
Pročitao je na Meč Lopti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pročitao je na Meč LoptiZbog toga moramo povremeno da kačimo ATP tabelu. Da ljudi budu obavešteni.

Pročitao je na Meč LoptiZbog toga moramo povremeno da kačimo ATP tabelu. Da ljudi budu obavešteni.
Novak nije vise prvi!ma njega interesuje...ali jadan se ne razume![]()
Obojica vole basket.![]()

Obojica vole basket.![]()
Otkud znaš kad nisi dolazio na tenis?Novak je mesto ispod Mareja i ako je igrao a ti bese onaj sto rece da ne mora da igra godinu dana i da ce opet ostati na prvom mestu. Svetska zavera protiv noleklana na Krsti

Javio mi Laufer.Otkud znaš kad nisi dolazio na tenis?![]()
Al vratiću se brzo. 
Zašto odgovaraš "umesto njega"![]()
A ti volis Basket...ili gresim?

Ja sam bolesna ,napao me neki virus kasljem .Grozno se osjecam .![]()
Cesto sam ovih dana na Fejsbuku. Stvarno ne mogu da razumem sta se tamo desava. Negde svaka deseta vest je o Federeru i/ili njegovom povratku na teniske terene. Hteo sam da vam pokazem nekoliko karakteristicnih, "jako zanimljivih", slika ili video snimaka, ali sam odustao. Tako da ce te ostati uskraceni za "senzacionalne" slike Federera i njegovih obozavalaca, slike sa Nadalom, Delpom, Vavrinkom, ili gde se sa cerkicom igra "let let buba maro". Ima tu jos mnogo video klipova raznih "naj" poena (lepsih, vaznijih, srecnijih, smesnijih, ...). Jednostano su ljudi postavili pola njegovog profila - Roger Federer Just peRFect | Фејсбук - Facebook. Sve to uz pitanje - "Da li ste spremni?". Kao da se vraca neko bozanstvo. Smejurija. Kako nedostatak mere u bilo cemu kod mene izaziva kontraefekat. Cak i u onome sto bi trebalo da mi se svidja. Vraca se neko za koga sam. Tek vi bi ste bili "odusevljeni". Vraca se neko protiv koga ste.

Cesto sam ovih dana na Fejsbuku. Stvarno ne mogu da razumem sta se tamo desava. Negde svaka deseta vest je o Federeru i/ili njegovom povratku na teniske terene. Hteo sam da vam pokazem nekoliko karakteristicnih, "jako zanimljivih", slika ili video snimaka, ali sam odustao. Tako da ce te ostati uskraceni za "senzacionalne" slike Federera i njegovih obozavalaca, slike sa Nadalom, Delpom, Vavrinkom, ili gde se sa cerkicom igra "let let buba maro". Ima tu jos mnogo video klipova raznih "naj" poena (lepsih, vaznijih, srecnijih, smesnijih, ...). Jednostano su ljudi postavili pola njegovog profila - Roger Federer Just peRFect | Фејсбук - Facebook. Sve to uz pitanje - "Da li ste spremni?". Kao da se vraca neko bozanstvo. Smejurija. Kako nedostatak mere u bilo cemu kod mene izaziva kontraefekat. Cak i u onome sto bi trebalo da mi se svidja. Vraca se neko za koga sam. Tek vi bi ste bili "odusevljeni". Vraca se neko protiv koga ste.

Đoković ČOVEK OD GUME i umetnost fleksibilnosti! (VIDEO)
Iako je Đoković pao s trona partneri ostaju uz njega
http://www.tracarenje.com/Sport/Djokovic-COVEK-OD-GUME-i-umetnost-fleksibilnosti-VIDEO.html
U čemu se ogleda njihova veličina? On je prolupao. Ne zna šta priča.MEKINRO TVRDI: Đoković može da bude najbolji ikad, ali nema veličinu kao Federer i Nadal