Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Sad malo i ja, uz obilatu pomoc ovog clanka, sire i bolje sagledao neke stvari.
Mackoni po coveku si potpuno u pravu. Sto se konkurencije tice plasio sam se da ce reci da hocu da omalovazim ceo turnir.
Medjutim pisac clanka kaze:
"A sada da se malo skoncentrišemo na same mečeve.
Trećina igrača u trećem kolu rangirano je izvan Top 100.
Trenutno je njih 9 u trećem kolu, a malo fali da ta brojka bude i dvocifrena, s obzirom da je Argentinac Federiko Korija na 99. mestu ATP liste.
Đoković i Nadal će prespavati prva tri kola, s obzirom da će Đoković posle Berankisa i Imera, igrati protiv Danijela Elahija Galana Riverosa.
Nadal će posle Gerasimova i Mekdonalda igrati protiv Stefana Travalje, a ako pobedi Italijana ide na boljeg iz duela Martines – Korda, što znači da Nadal do četvrtfinala ima lakše treninge.
Meč Martines – Korda je više za treće kolo Čelendžera u Splitu, nego za treće kolo Rolan Garosa.
Zanimljivo je da na Čelendžeru u Splitu igra Pedro Sousa, 113. teniser sveta, koji je bolje rangiran od petorice učesnika trećeg kola u Parizu.
Lorenco Sonego i Tejlor Fric takođe slave ovakav raspored, s obzirom da će neko doći prvi put do četvrte runde Grend slema.
Deluje da do četvrtfinala nećete videti kvalitetan meč.
Kvalitet tenisa je nizak u muškom delu žreba na Rolan Garosu i deluje da nikada nije bio ovako nekvalitetan Grend slem".
Ma sve mozete boldovati i "zacrveneti". Covek je 100% u pravu. Ima i drugih "problematicnih stvari".
P.S. Vecina komentara se slaze sa sadrzajem clanka.
Prognoza ko osvaja:
Novak Đoković (7,801 glasova)
Rafael Nadal (884 glasova)
Dominik Tim (678 glasova)
Neko peti... (227 glasova)
Aleksandar Zverev (51 glasova).
Hvala Dule, obrazlozio si detaljno ono sto sam ja pretpostavio gledajuci nekoliko meceva.
Pozdrav!