Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
13567689585f7237cc48046757383176_640.jpg

https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-ritern-sest-milisekundi/

“Jedan od mojih omiljenih sportista je Novak Đoković, najbolji teniser sveta koji ima najbolji ritern na svetu. On ima šest milisekundi prednosti pri tom udarcu u odnosu na ostale tenisere. Lopta od trenutka servisa do udarca protivnika stiže za pola sekunde, a Novak je u tom smislu bolji od ostalih”, navodi Kumar.

Naravno da portal nije svajcarski. To nikako ne znaci da ne treba pisati o Federeru. Nije ni spanski da ne treba pisati o Nadalu. Nije ni engleski da ne treba pisati o Mariju. Uostalom ovaj “portal” ide pod “tenis”. Pricamo o dogadjajima i desavanjima u svetu tenisa. Pa o kome cemo ako necemo o njima. Jer ako ne pisemo o njiima nemamo sta pisati ni o Noletu jer sve u vezi Noleta je u vezi i sa njima. Ili daj da onda napravimo forum, ne “Nole volimo te”, nego “Nole obozavamo te” na kome cemo samo pisati ode i hvalospeve “svecu koji hoda, bogocoveku” Novaku Djokovicu. E vidis ovo je hejterski i idiotski post da mi se povraca. Ali bukvalno. Ako mi verujes gadi mi se kako sam ovo uopste mogao da napisem. Ali isto tako, veruj mi, da ovo nikad ne bih napisao da ti nije trebalo pokazati sta je “hejterstvo”. Ono sirovo i ogoljeno ili zlo kako ti kazes. Sam si kriv za to. Povlacim ono, za sve, sem za tebe. Ma povlacim i za tebe jer je mnogo ruzno, gadno i odvratno.

Kad kazem da je Federer imao uzasno jaku (mladju) konkurenciju mislim na to da su, samo godinu dana (znaci odmah) od dolaska na prvo mesto, dosla trojica odlicnih, mladjih, tenisera, trojica iz velike cetvorke. Prvo Nadal 2005., a 2006. Nole i Mari. Da njih nije bilo i Federer bi nagruvao 40 G.S-ova do sada.

Kad kazem, ne samo ja, da Nole nema nikakvu(mladju) konkurenciju mislim na to da se od 2011.(deset godina) nije pojavio ni jedan teniser (mladji) koji je osvojio G.S. Da se pojavio jedan, dva ili cak neka nova trojka velikih tenisera koji bi potisnuli staru gardu (konkurenciju) i poceli da osvajaju G.S-ove to se ne bi moglo reci. Ali njih jednostavno nema pa nema. Za pocetak, rekao sam, Nole je imao mnogo jaku konkurenciju od koje nije (samo u pocetku) mogao da dodje do izrazaja. Ali cinjenica je da je on vec bio tu.

P.S. Nemojte me bas svi zbog ovoga staviti na Ignore.

Naravno da portal nije svajcarski. To nikako ne znaci da ne treba pisati o Federeru. Nije ni spanski da ne treba pisati o Nadalu. Nije ni engleski da ne treba pisati o Mariju. Uostalom ovaj “portal” ide pod “tenis”. Pricamo o dogadjajima i desavanjima u svetu tenisa. Pa o kome cemo ako necemo o njima. Jer ako ne pisemo o njiima nemamo sta pisati ni o Noletu jer sve u vezi Noleta je u vezi i sa njima. Ili daj da onda napravimo forum, ne “Nole volimo te”, nego “Nole obozavamo te” na kome cemo samo pisati ode i hvalospeve “svecu koji hoda, bogocoveku” Novaku Djokovicu. E vidis ovo je hejterski i idiotski post da mi se povraca. Ali bukvalno. Ako mi verujes gadi mi se kako sam ovo uopste mogao da napisem. Ali isto tako, veruj mi, da ovo nikad ne bih napisao da ti nije trebalo pokazati sta je “hejterstvo”. Ono sirovo i ogoljeno ili zlo kako ti kazes. Sam si kriv za to. Povlacim ono, za sve, sem za tebe. Ma povlacim i za tebe jer je mnogo ruzno, gadno i odvratno.

Kad kazem da je Federer imao uzasno jaku (mladju) konkurenciju mislim na to da su, samo godinu dana (znaci odmah) od dolaska na prvo mesto, dosla trojica odlicnih, mladjih, tenisera, trojica iz velike cetvorke. Prvo Nadal 2005., a 2006. Nole i Mari. Da njih nije bilo i Federer bi nagruvao 40 G.S-ova do sada.

Kad kazem, ne samo ja, da Nole nema nikakvu(mladju) konkurenciju mislim na to da se od 2011.(deset godina) nije pojavio ni jedan teniser (mladji) koji je osvojio G.S. Da se pojavio jedan, dva ili cak neka nova trojka velikih tenisera koji bi potisnuli staru gardu (konkurenciju) i poceli da osvajaju G.S-ove to se ne bi moglo reci. Ali njih jednostavno nema pa nema. Za pocetak, rekao sam, Nole je imao mnogo jaku konkurenciju od koje nije (samo u pocetku) mogao da dodje do izrazaja. Ali cinjenica je da je on vec bio tu.

P.S. Nemojte me bas svi zbog ovoga staviti na Ignore.
Дуле, свако пише о ономе што га занима. Ја лично нисам апсолутно заинтересовасн за Федерера и Надала да би о њима писао. Могу само у некој реплици или свађи да их поменем. Има преко хиљаду тенисера кои играју разне турнире али нема никаквог интересовања од стране корисника да о свакоме нешто напише.
Иначе, замарало би ме да читам овде стотине постова о Федереру или Надалу. Замара ме и кад се пишу о Новаку километарски постови.

Slusam i gledam jutros RTS1 i lepo spiker kaze:
"Danas je Novak Đoković na Otvorenom prvenstvu Francuske trijumfovao upravo jubilarni, 70. put. To je poslo za rukom jos samo jednom teniseru u Open eri".
I nece lepo da kaze da je to poslo za rukom jos jedino Rodu Lejveru. Nece pa bog. Cudo jedno.

https://www.novosti.rs/sport/tenis/922584/...
Bitni clanci su oni ispod.

https://www.facebook.com/ADjordjevicSRB/posts/3477051518983687

Najsmesniji gol sezone. Da postoji nagrada Puskas za najsmesniji gol sezone ovaj bi ju sigurno dobio.

Meni je stvarno smesno.

Poslednja izmena:
Gledao sam nešto malo RG. Ove godine očaj živi, biće čudo ako Nole ne odere svu boraniju...

Sad malo i ja, uz obilatu pomoc ovog clanka, sire i bolje sagledao neke stvari.
Mackoni po coveku si potpuno u pravu. Sto se konkurencije tice plasio sam se da ce reci da hocu da omalovazim ceo turnir.

Medjutim pisac clanka kaze:
"A sada da se malo skoncentrišemo na same mečeve.

Trećina igrača u trećem kolu rangirano je izvan Top 100.

Trenutno je njih 9 u trećem kolu, a malo fali da ta brojka bude i dvocifrena, s obzirom da je Argentinac Federiko Korija na 99. mestu ATP liste.

Đoković i Nadal će prespavati prva tri kola, s obzirom da će Đoković posle Berankisa i Imera, igrati protiv Danijela Elahija Galana Riverosa.

Nadal će posle Gerasimova i Mekdonalda igrati protiv Stefana Travalje, a ako pobedi Italijana ide na boljeg iz duela Martines – Korda, što znači da Nadal do četvrtfinala ima lakše treninge.

Meč Martines – Korda je više za treće kolo Čelendžera u Splitu, nego za treće kolo Rolan Garosa.

Zanimljivo je da na Čelendžeru u Splitu igra Pedro Sousa, 113. teniser sveta, koji je bolje rangiran od petorice učesnika trećeg kola u Parizu.

Lorenco Sonego i Tejlor Fric takođe slave ovakav raspored, s obzirom da će neko doći prvi put do četvrte runde Grend slema.

Deluje da do četvrtfinala nećete videti kvalitetan meč.

Kvalitet tenisa je nizak u muškom delu žreba na Rolan Garosu i deluje da nikada nije bio ovako nekvalitetan Grend slem".

Ma sve mozete boldovati i "zacrveneti". Covek je 100% u pravu. Ima i drugih "problematicnih stvari".

P.S. Vecina komentara se slaze sa sadrzajem clanka.

Prognoza ko osvaja:
Novak Đoković (7,801 glasova)
Rafael Nadal (884 glasova)
Dominik Tim (678 glasova)
Neko peti... (227 glasova)

Aleksandar Zverev (51 glasova).

Slusam i gledam jutros RTS1 i lepo spiker kaze:
"Danas je Novak Đoković na Otvorenom prvenstvu Francuske trijumfovao upravo jubilarni, 70. put. To je poslo za rukom jos samo jednom teniseru u Open eri".
I nece lepo da kaze da je to poslo za rukom jos jedino Rodu Lejveru. Nece pa bog. Cudo jedno.

"Pošlo za rukom SAMO..."???
Da nisi nekog zaboravio Dule? :dash:

Nadal : 85!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back