Belly Look
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
Jedini viče car je go...
Redom.
Redom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kirjos kraljina. Samo da se ne utopi u sivilo politicke korektnosti.
Možda padne po koji šamar kada matori Nole bude imao 17+ gren slemova i 300+ nedelja na prvom mestuNeće. On ima dovoljno hrabrosti i mooda da svakome sve kaže, i da ne glumi tu nekog šminkera
Inače, za koju godinu će taj Krijos šamarati Nola na kurtu, ako ne i ranije![]()
http://images.kurir.rs/slika-900x608/rafael-nadal-foto-printskrin-1463818275-911169.jpg Rafa to ni ne pamti.
HIT FOTKA: Evo kako je izgledao Nadal kada je Federer poslednji put propustio Gren slem!
Bivši američki teniser Patrik Mekinro slikovito je pokušao da dočara koliko davno je bilo to kada je Federer poslednji put propustio neki Gren slem turnir.
Rodžer je nedavno saopštio da zbog problema sa leđima neće moći da nastupi na Otvorenom prvenstvu Francuske. Verovali ili ne, Švajcarac će tako posle 65 uzastopnih Gren slemova propustiti Rolan Garos.
Stvarno se tek ovako vidi koliko je Federer stariji od njih. Kao neki generacijski preskok. Znate ono: tata - sin. Naravno mislim u profesionalnom sportu.

Izgleda da će nam stari dobri Radek olakšati neke stvari, 2-0 u setovima protiv Mareja... ipak je Novak znao šta radi u Rimu, pustio ga da se istroši pa ga prosledio Štepaneku na završnu obradu![]()

Mareja spasao prekidRekoh ja da ga je pustio, kako bi drugačije i moglo da bude...samo što sam ja mislio da je razlog "puštanja" odmor sa porodicom u senci Koloseuma
Inače, Marej dobija ovaj meč 3:2. Videćeš![]()

Viktor prejak za Baby Feda![]()

Ovaj Dimitrov ne moze vise ni Troickog da pobedi![]()

Lepi opasno namucio Mareja,Stanimal se isto provukao juce
Nadal razvalio Grotha,Nol lagano protiv anonimusa

P O B J E D A NOVACE - NOLE...MAJSTORE ...
![]()
Ok,ja se izvinjavamČuj anonimus...sitna dušo.
To je budući broj 1, a Nole ga je lako pobediio zato što je godlike![]()

Kako je Lu srecan sto je upoznao No1eta.![]()
Ok,ja se izvinjavam![]()

"Upoznao" ga je na Vimbldonu 2010. u cetvrtfinalu.

"Upoznao" ga je na Vimbldonu 2010. u cetvrtfinalu.
hahaha- - - - - - - - - -
Pa kako to oni mogu da znaju, kad prate tenis od 2011?![]()
Kirjos kraljina. Samo da se ne utopi u sivilo politicke korektnosti.