Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas vala. Malo si mi presiguran za tog Nadala (F. Fognini [32], D. Thiem [13], D. Goffin [12], Jw. Tsonga [6]), a ima tu, mozda, jos po neka "mlada" mina - Zverev.
Nole do finala dolazi odmoran pa cak i ako ga tu, mozda, saceka Mari, nece mu moci nista. Stvarno velika sansa da ove godine osvoji Garos.
Ako je prosle godine stigao do Novaka i ove ce.Igrao je 10 puta losije nego sad :D

Mislim,daleko je ovo od pravog Rafe,ali u odnosu na proslu sezonu...

- - - - - - - - - -

Како тежак жреб за Мареја кад је тенис никад гори, нико појма нема?
Slazem se skroz

- - - - - - - - - -

http://sportpulse.net/content/congratulations-to-djokovic-for-dominating-but-this-is-a-weak-era

Zaboga, pa njegovom blamiranju nema kraja...

http://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-kroz-sport-mogu-da-pokazem-karakter-i-snagu-srba/tvejwkh

Kaže u naslovu, ponosan je što je Srbin...

A onda...

"Francuska mi mnogo znači. Živim u Monaku, na Francuskoj rivijeri, koja je deo francuske teritorije. Vidim sebe kao nekog ko se prilagodio francuskoj kulturi, stilu života. Učim francuski jezik. Sledeći put možemo da uradimo intervju upravo na francuskom jeziku, ako se slažete."

Srbenda...

327942a05a86e7a833ea8216bb62e492.jpeg

Zaboga, pa njegovom blamiranju nema kraja...

http://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-kroz-sport-mogu-da-pokazem-karakter-i-snagu-srba/tvejwkh

Kaže u naslovu, ponosan je što je Srbin...

A onda...

"Francuska mi mnogo znači. Živim u Monaku, na Francuskoj rivijeri, koja je deo francuske teritorije. Vidim sebe kao nekog ko se prilagodio francuskoj kulturi, stilu života. Učim francuski jezik. Sledeći put možemo da uradimo intervju upravo na francuskom jeziku, ako se slažete."

Srbenda...

Јел то трансфер блама, оно блам те баш?:D

Djokovicev zreb: nista, nista pa Nadal polufinale, Mari finale :sad2:

Uspece Djoker svejedno :cool:

- - - - - - - - - -

Danas je tvoj 29-ti RODJENDAN .:heart::heart::heart:
NEK SE PROTIVNICKE MREZE SVE PRED TOBOM RUSE …
NAJBOLJI SI NA SVIJETU NEK SVI DOBRO ZNAJU..
ZNAM DA IM JE TESKO DA TO I PRIZNAJU...
BUDI PRVAK SVIJETA PA NEKA IM SMETA …

Birthday-1.gif

456621542.jpg

Srecaan rodjeendaaan :rodjendan:

Poslednja izmena:
Jel se sad Rodzer sprema da ponovo napadne Vimbi?

:mrgreen:

Nego sta. I olimpijsko zlato. Kako se meni cini on se sprema na povlacenje. 5 meceva za pola godine.

- - - - - - - - - -

Danas je tvoj 29-ti RODJENDAN .:heart::heart::heart:
NEK SE PROTIVNICKE MREZE SVE PRED TOBOM RUSE …
NAJBOLJI SI NA SVIJETU NEK SVI DOBRO ZNAJU..
ZNAM DA IM JE TESKO DA TO I PRIZNAJU...
BUDI PRVAK SVIJETA PA NEKA IM SMETA …

Birthday-1.gif

456621542.jpg

3610969392_f1fcd35e13_o-1.gif

Srecan rodjendan. Veliki porastao i sto godina napunio.

Kosmodisk vs Kostolomac

Jedan od ljubitelja tenisa je odlučio da se našali i napravio je montažu „Skajp“ razgovora između Srbina i Švajcarca. Koristio je Novakove razgovore sa fanovima putem društvenih mreža i Rodžerov razgovor sa Lindzi Von od prošle godine. Ubrzo je taj razgovor postao hit na internetu.
- Za ovo sam se borio – rekao je Novak pokazujući pehar sa Mastersa u Londonu.
Zatim je nastavio.
- Ovo bi mogla da postane tradicija, da se družimo svake godine.
Ta rečenica je „naljutila“ Federera koji je demonstrativno ustao sa fotelje, otišao i ostavio Novaka da razgovara sam sa sobom.
- Uživao sam, ali bih voleo da čujem nekoga sa druge strane – rekao je Đoković na kraju razgovora.
Ko god da je ovo napravio uspeo je da ispadne duhovit, a ostaje samo da se vidi kakve će reakcije biti dvojice igrača kada vide snimak.
Duhovito nema sta. Svaka cast.

http://images.kurir.rs/slika-900x608/rafael-nadal-foto-printskrin-1463818275-911169.jpg Rafa to ni ne pamti.
HIT FOTKA: Evo kako je izgledao Nadal kada je Federer poslednji put propustio Gren slem!
Bivši američki teniser Patrik Mekinro slikovito je pokušao da dočara koliko davno je bilo to kada je Federer poslednji put propustio neki Gren slem turnir.
Rodžer je nedavno saopštio da zbog problema sa leđima neće moći da nastupi na Otvorenom prvenstvu Francuske. Verovali ili ne, Švajcarac će tako posle 65 uzastopnih Gren slemova propustiti Rolan Garos.

Stvarno se tek ovako vidi koliko je Federer stariji od njih. Kao neki generacijski preskok. Znate ono: tata - sin. Naravno mislim u profesionalnom sportu.

Poslednja izmena:
SRAMNI ISPAD NA ROLAN GAROSU: Kirjos žestoko isprozivao Đokovića!
Tenis 18:53, 22.05.2016.
Australijski teniser Nik Kirjos napravio je incident tokom prvog seta meča prvog kola Rolan Garosa protiv Italijana Marka Čekinata.
Kirjos je u taj-brejku prvog seta vikao na skupljača lopte tražeći peškir, a onda ga je glavni sudija opomenuo.
Australijancu to nije bilo dovoljno pa je ušao u raspravu sa sudijom, a navijači su ga zbog toga nagradili zvižducima.
"To je s... A kada je Đoković sklonio ruku sudiji? Tada je sve bilo u redu?", rekao je Kirjos i nastavio raspravu sa sudijom.

Australijanac je aludirao na četvrtfinale Mastersa u Rimu kada su igrali Đoković i Nadal. Đoković je pri rezultatu 4:2 za Nadala u prvom setu i 40:30 na svom servisu oštro reagovao kada je glavni sudija meča dosudio poen za Španca. Đoković je protestvovao jer je tvrdio da je lopta izašla u aut. Bernardes je sišao sa stolice i prilikom rasprave spustio ruku toliko nisko da je praktično oštetio postojeći trag na šljaci, što se Novaku nije dopalo pa ga je u jednom trenutku odgurnuo sa porukom da to ne radi. Novak je pobedio, a posle meča pojedini teniseri su zatražili da Đoković bude kažnjen.

Traže oštru kaznu za Novaka
Nepromišljen potez na meču protiv Nadala u četvrtfinalu turniru u Rimu mogao je skupo da košta najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a još uvek nije isključeno da će retroaktivno da bude sankcionisan.
Naime, prilikom većanja da li je lopta bila dobra ili je izašla u aut posle jedne paralele španskog tenisera (snimak je pokazao da je Novak bio u pravu i da je lopta zaista bila za nekoliko milimitera u autu) glavni sudija meča je spustio ruku toliko nisko da je ona praktično klizala po liniji i brisala postojeći trag što se Novaku nije dopalo pa ga je na kratko dotakao i poručio mu da to ne radi.
Ako bi se striktno poštovala propisana pravila Đoković bi zaista trebalo da bude kažnjen.
- Igrači ne smeju da da imaju bilo kakav fizički kontakt sa bilo kojim zvaničnim licem, protivnikom ili navijačem. Kršenje ovog pravila kažnjava se novčano do 10.000 američkih dolara za svaki prekršaj pojedinačno - piše u ATP pravilima.
Međutim, jasno je da Novak nije imao nikakvu zlu nameru i da kontakt sa sudijom nije bio agresivan odnosno nije imao nameru da bilo koga napadne ili udari, ali navijači njegovih protivnika (da su samo navijaci - ni po jada) koriste svaku priliku kako bi mu narušili ugled ili ga na neki način izbacili iz takta.
Sitne dusice i zlobnici. Kad ne mogu na terenu daj bar ovako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back