Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://images.kurir.rs/slika-900x608/rafael-nadal-foto-printskrin-1463818275-911169.jpg Rafa to ni ne pamti.
HIT FOTKA: Evo kako je izgledao Nadal kada je Federer poslednji put propustio Gren slem!
Bivši američki teniser Patrik Mekinro slikovito je pokušao da dočara koliko davno je bilo to kada je Federer poslednji put propustio neki Gren slem turnir.
Rodžer je nedavno saopštio da zbog problema sa leđima neće moći da nastupi na Otvorenom prvenstvu Francuske. Verovali ili ne, Švajcarac će tako posle 65 uzastopnih Gren slemova propustiti Rolan Garos.

Stvarno se tek ovako vidi koliko je Federer stariji od njih. Kao neki generacijski preskok. Znate ono: tata - sin. Naravno mislim u profesionalnom sportu.

Па да, то је фотка из времена када се играо најгори тенис свих времена и када је Феђа доминиро и узеео те силне гремове, ал чим су Надалу израсле длаке на тестисима кренуло је стрмопиздење најбољшијег свих времена...а тек кад је Но1е средио здравље је све кренуло наопако...:(

Izgleda da će nam stari dobri Radek olakšati neke stvari, 2-0 u setovima protiv Mareja... ipak je Novak znao šta radi u Rimu, pustio ga da se istroši pa ga prosledio Štepaneku na završnu obradu :kafa:

Rekoh ja da ga je pustio, kako bi drugačije i moglo da bude...samo što sam ja mislio da je razlog "puštanja" odmor sa porodicom u senci Koloseuma :lol:

Inače, Marej dobija ovaj meč 3:2. Videćeš :lol:

Zanimljivo je pročitati ova dva teksta....

Jelena Janković: Uvek sam igrala srcem, mogu da osvojim gren slem

Ne zaboravlja Srpkinja tu 2008. godinu kada je izgubila finale Ju-Es opena od Serene Vilijams, ali tvrdi da može konačno da podigne pehar na nekom od četiri najveća turnira.

-Ako se spremim kako treba i dostignem svoj nivo fizički i psihički mislim da mogu da osvojim gren slem. Veliku šansu imam na Rolan Garosu, jer tamo dosta dobro igram. Samo da me zdravlje posluži, jer ako budem igrala ovako nespremna, biće nemoguće. Treba da ojačam, da popravim neke segmente, psihu i mogu da očekujem veliki rezultat – zaključuje Jankovićeva.

08. februar 2016. 08:40 http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...ek-sam-igrala-srcem-mogu-da-osvojim-gren-slem

Jelena Janković ispala u prvom kolu Rolan Garosa

Srpska teniserka Jelena Janković završila je nastup na Rolan Garosu već u prvom kolu.

Bolja od nje, posle dva sata i 25 minuta igre, bila je Nemica Tatjana Marija – 1:2, po setovima 3:6, 6:3, 3:6.

Ovo je bio drugi susret dve teniserke i trenutno 111. igračica sveta izjednačila je na 1-1 u setovima.

http://www.krstarica.com/zivot/jelena-jankovic-ispala-u-prvom-kolu-rolan-garosa/

...I šta reći? Nije dobro? :cry:

P O B J E D A NOVACE - NOLE...MAJSTORE ...:heart::heart::heart:

f3f87e3cf01089e9a2f6b6a3cbeb5c80.jpeg

Kirjos kraljina. Samo da se ne utopi u sivilo politicke korektnosti.

Samo da se ne utopi u sivilo igracke prosecnosti ili cak, mozda, nizerazrednosti. Kao uostalom sve nadolazece mlade gromade sadasnjeg tenisa. Sa njegovim sadasnjim, ne psiholoskim nego psihickim (da ne kazem psihijatrijskim) profilom licnosti tesko da ce nesto postici. Sem ako se dobrano ne promeni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back