Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
I dont wanna play anymore ahahahahhahahah
Najgori gubitnik od velike cetvorke,ne moze da podnese kad ga neko nadigra![]()
Nista se ne vidi. Sta je to mogao toliko lose da uradi da bi ga ti prozvao i tako okvalifikovao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dont wanna play anymore ahahahahhahahah
Najgori gubitnik od velike cetvorke,ne moze da podnese kad ga neko nadigra![]()
Dule, nemoj moj sarkazam da uzimaš kao realnu mogućnost.
Pa Nole će biti sve stariji i sve sporiji, što će direktno uticati na njegove rezultate, jer je defanzivac, i lomi protivnike dugim razmenama.
Nisam pakostan, nego to je činjenica. Kao što današnji Nadal nije ni blizu onog Nadala iz 2009 ili 2010 (ranije dostigao zenit), tako ni današnji Nole nije onaj iz 2011, makar koliko da mu je konkurencija ojađena. A već se dešavalo da ga Veseli glatko pobedi, ili da ga Beluči demolira u jednom setu kad mu je dan... U skorije vreme možemo da očekujemo više takvih mečeva.
Nema veze, taman može da se oporavi o dobro odmori, pa da osvoji Wimbledon ove godine![]()

Steta sto se povukao,ali svejedno ne bi daleko stigao...
Organizatori su verovatno popizdeli,posecenost turnira ima da opadne za 50 %![]()
Kad se Feđa definitivno povuče iz tenisa, gledanost će dramatično da padne.
Koga nema bez njega se može.. on u poslednje vreme nije konstantan u završnicama turnira, teško da trenutno drži neku gledanost.Kad se Feđa definitivno povuče iz tenisa, gledanost će dramatično da padne.
Да, ти ћеш драматично да бедачиш док посматраш како Но1е скида тих пар рекорда које није до сада..![]()
Dvadesetak rekorda...![]()

http://sport.blic.rs/tenis/djokovic...skim-cipelama-odlucuje-sta-je-klizavo/18lzles
“Nisam tražio od sudije da odloži meč, već da napravi pauzu. Sudija je znao da neće više padati kiša, dakle, mislim da je mogao da napravi pauzu. Zamalo da uganem članak tri puta. Na njemu je da odluči, za mene je smešno da sudija u gradskim cipelama odlučuje šta je klizavo a šta nije. Mi smo ti koji trčimo i možemo da se okliznemo”, rekao je Đoković.
Možeš ti, velemajstore, da zaobiđeš Rim ako ti se ne sviđa... i Madrid je preživeo što te nije gledao par godina, pa si se pokunjen dovukao po novu porciju zvižduka.
Koga nema bez njega se može.. on u poslednje vreme nije konstantan u završnicama turnira, teško da trenutno drži neku gledanost.

![]()
Poslije poraza u singlu Janko u paru sa Manuelom Penom Lopezom savladao hrvatsko-poljski tandem Sančić/Kovalčuk sa 4:6, 7:5, 10:4

No1e - Lu, kvalifikant, Delbonis, Tomic/Coric/Agut, Ferer/Monaco/Lopez/Berdih, Nadal, Marej.
Nadal - Fognini, Thiem, No1e
Marej - Karlovic, Izner, Nishikori, Vavrinka
Gde si, lepi![]()

Murray najtezi zreb,Nol prelak ali ga zato Rafa ceka u polufinalu![]()
Murray najtezi zreb,Nol prelak ali ga zato Rafa ceka u polufinalu![]()
Како тежак жреб за Мареја кад је тенис никад гори, нико појма нема?