Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bojan Brezovac
‏@Breza89
Bodiroga odgovorio Covicu: Zabrinuo bih se da me takav pohvali. Čovek koji je zalutao u košarku, računajući da će imati čistiju biografiju

Na prozivke od nedavno.

E kamo srece da je zalutao, takav covek je u kosarci 20 i kusur godina.

Ima jos: http://www.sportske.net/vest/kosarka/bodiroga-zestoko-opleo-po-covicu-260379.html

Sad gledajte kako nebitni Bodiroga bude proglasen od strane botova za izdajnika, a Covke nastavlja da bude legenda.

Poslednja izmena:
Odavno nisma procitao vise gluposti izrecenih u jendom intervjuu od ovog Bodiroginog.
Pri tom nijednog trenutka ne mislim ni na jednu njegovu kvalifikaciju vezanu za COvica, jer svako ima pravo na svoje misljenje.
Mislim na sve druge gluposti, kojima se pokazao kao tako cesto vidjenu kombinaciju odlicnog kosarkasa i loseg coveka.
Mislio sam da to nece preneti na kosarkaske vode.
Dovoljno je pokazao kakav je covek kada je sklapao poslove oko pametnih brojila.
Nemam sad vremena , kasnije cu taksativno pokazati koliko je sve ovo o cmeu on govori smesno.
Cuj, oterali neke?..........Covic unistavao nasu kosarku?
Cuj, nije posteno?
Srpska liga?:dash::dash:
PS: Sad mi je vaznije sto mi klinac igra utakmicu, kao prvi plej sa devet i po godina , u konkurenciji onih sa 12.....:ok:

Poslednja izmena:
Naravno sad je i Bodiroga u rangu Duleta Vujosevica. Kako samo sme na takvu bezgresnu instituciju kakav je Nebojsa Covic. Svako ko mu se suprostavi je potencijalni Dule.

Jbg nekome je legenda Dejan Bodiroga a nekome je legenda Nebojsa Covic.

Poslednja izmena:
Ja mogu da razumem da ljudi mrze Vujoševića ali da su svi krivi i Dule i Danilović i Đorđević i Bodiroga i Grbović i šta ti ja znam ko sve ne a na drugoj strani osvedočeni mutivoda je sve u pravu i ni za šta nije kriv. Svi ispiraju mozak Grobarima a Legenda je super i sve što kaže je kao sveto pismo.

Kad budu snimali "Bicemo prvaci sveta" drugi deo, Bikovic ce da glumi Nebojsu iz Zeleznika koji salje Karmela po burek.

RSB-botovi size po internetu, ne staju. :mrgreen:

Nikola Kazic
‏@admiral_pg
Dvije godine Zvezdine dominacije u kosarci izazvali su cak i Bodirogu da napadne Covica. Partizan je dominirao 15god, tad je sve bilo ok.
Игор ‏@igoreurobasket 1h1 hour ago
Бодирога каже мало али глупо.
kkczforum ‏@kkczforum 41m41 minutes ago
Bodi pokazao i dokazao odgovorom na prozivku bez imena. Da sam čist ne bi se branio preko novina. Pao si mnogima u očima danas. Mnogo.

Tako i treba Bodirogi, kad se drznuo da odgovori na mudre reci autora genijalnog plana spasa.

Eto sjajno...............Zar vas nije bar malo sramota, zato sto dajete ocene o necemu i nekome a da nemate pojma o temi?
Gde sam ja to branio Covica?
Ajde mi procitajte ili citirajte deo taksta gde ga ja branim od Bodiroge?
A sad........malo opsitrnije o Bodiroginim glupostima.......

1.Covek koji je uništavao i uništava srpsku košarku. Besmisleno je da o košarci polemišem sa čovekom koji nema zaštićenog svedoka da je radio fizičko'', konstatovao je Bodiroga, a onda nastavio još oštrije.

Ok, njegov stav je da Covic SADA unistava srpsku kosarku.
Voleo bih da mi neko objasni , kako je to Covic unistavao srpsku kosarku, kada je i funkcionerski i tkamicarski Partizan vedrio i oblacio zadnjih 15 godina?
Kako je to Covic unistavao srpsku kosarku, kada je bio jedan od najuspesnijih predsednika saveza?
Kako je to Covic unistavao srpsku kosarku kada vecina danasnjih reprezentativaca potice iz njegove skole kosarke?
Bas bih voelo da cujem neko objasnjenje za tu konstataciju "UNISTAVAO".

2.Znate, iz srpske košarke su oterane i prognane legende kao što su Ratko Radovanović, Zoran Slavnić, Žarko Varajić, Zoran Savić, Dražen Dalipagić, Goran Grbović... Da bi ovakvi ljudi mešetarili.
koga je to od pomenutih oterao Covic?
Ajde, ne znam situaciju sa Radovanovicem, godinama je bio alfa i omega njegovog kluba, ali kakve veze Covic ima sa ostalima?
Varajic je bio funkcioner saveza, kakva veze ima Covic s njim?

3.Novi format Evrolige sa 16 klubova i poluzatvorenom ligom nije pravedan.
Sto se nije kao igrac pobunio, pa se vratio da igra kosarku iz ljubavi?
Ako je nepravedno, zasto je FIBA potpisala ugovor sa njima o tome?
Ili je mozda vika i dreka zbog para koje bi i FIBA da podeli.......

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=04&dd=24&nav_id=1123732

4.On se pita i zbog čega naši klubovi igraju ABA ligu, zbog čega su im važniji Šentjur, Novo Mesto, Široki Brijeg od Čačka, Zrenjanina, Užica...

Ma nije valjda.............Ceo svet udruzuje svoje lige, prave veca trzista jer je ekonomski zanimljivije sponzorima i gledaocima, jedino bi Bodiroga da se zatvori u sovj vilajet?
Da napravis od Zrenjanina nekog stabilnog ligasa?
Od Nislija?Od Smedereva?
Alo bre, pa u kojoj on zemlji zivi?
Hoce on da bude sponzor nekog od tih klubova?

5.Da li litvanski klubovi greše što su izašli iz VTB lige i igraju domaći ligu? Ne greše. I onda je Žalgiris dobio licencu na deset godina, a ne, recimo, Partizan koji je to zaslužio.

Znaci funkcioner FIBA kaze kako je neki klub zasluzio licencu Evroliga od ULEB?
Smisao te recenice, te pominjanje Partizana u kontekstu price o nekoj "nepravdi" i Covicu, je i vise nego smesan.

Na kraju jos jendom jasno da kazem, jer lobotomisanim kvazinavijacima i obozavateljima lika i dela Vujosevica je tesko objasniti.
Svako ko je napravio i najmanju gtresku kaznjivu zakonom treba za to da odgovara, ukljucujuci i Vucica, i Nikolica i Covica, i sve druge.

Poslednja izmena:
Kako je to Partizan funkcionerski vedrio i oblacio 15 godina?

Za Covica kao nekog ko je unistavao kosarku, suvise kompleksno da bi se sve svalilo samo na njega, daleko bilo, covek prosto nije bas toliko bitan. Ali je on neko ko je predvodio prelazak u ABA ligu u doba kada su ovde postojali i drugi kosarkaski centri i gradovi koji su davali konkurenciju, kada je najbolji igrac lige dolazio iz Subotice, kada su klubovi postizali rezultate i u Evrokupu (medju njima i njegov FMP), itd. Da ne pricam o tome ko je skupljao iz svih tih gradova talente u svojoj skoli, pod kakvim ugovorima, da bi izbacio nekoliko igraca koje je preprodavao kao polu-proizvode u vece klubove za masna obestecenja. Nijedan njegov igrac nije dao nista reprezentaciji kao igrac FMP-a, vec tek posle "zavrsne obrade", Teodosic posle Olimpijakosa, Macvan posle Hemofarma, Raduljica posle NBA, Savanovic posle putesetvija po celoj Evropi, itd. Covic (FMP) je tu bio samo preprodavac, ti igraci posle FMP-a nisu vredeli nista osim kao potencijali.

Koje se to lige u celom svetu udruzuju? Spanska i francuska sa nemackom? Italijanska sa slovenackom? Nemacka sa Poljskom? Jedino su Rusi napravili tu VTB ligu gde igraju maltene oni i nekoliko bzvz timova, Litvanci im odose.

Naravno, kad bismo trazili zamerke, mogli bismo reci da je ta prica o nacionalnom sampionatu prazna prica. Sa time se zakasnilo sa jedno 15 godina, kada je Srbija jos imala i druge centre osim Beograda. Posto su nerad, nedostatak plana i strategije i ostalo omogucilo lesinarima poput Covica i Raznatovica da rade to sto rade, nama je danas ostala najkorumpiranija liga u kojima je kosarkasima isplativije da gaje svinje i namestaju rezultate, nego da igraju profi-kosarku. I ABA liga je zaista bolje resenje nego ovo sto imamo u ligi gde se svi boje da prdnu i kazu "ne" Covicu, jer se boje Vucica i njegovih prozivki i "metoda" koje je radio na Vujosevicu i nedavno Bericu. I onda imamo ligu koja se zapravo ni ne igra 2 meseca, kako bi drzavni projekat imao vremena da igra jednu utakmicu nedeljno i da za 6 ili 7 Evrolige zabelezi nevidjeni istorijski uspeh belezeci sve poraze uz kos-razliku od nekih -100.

To je vec zamerka Bodirogi u vezi pravog smisla njegovih reci, a mi vec dobro znamo zasto mu se sada upucuju zamerke - zato sto je uzvratio "legendi" srpske kosarke, Nebojsi Covicu, i prvi posle Vujosevica rekao o njemu sta on zaista jeste, dok se mi ovde u Srbiji igramo gluvih telefona i pravimo ludi.

I za kraj bih dodao jedan od vecih funkcionerskih uspeha gosn Nebojse, a to je izbacivanje neke od mladih reprezentacija sa prvenstava zbog namestanja. Ali ne, lakse je njemu pripisati uspehe istog tog Bodiroge, Danilovica, Paspalja, Djordjevica, Savica, i ostalih koji su se borili na parketu dok je Slobin gradonacelnik predsednikovao.

Један тикет и то су ти 2 плате у Србији. ;)

У суштини, Човић је ђубре неопевано, пица са 100 лица што би рекао народ. Све што је било ко рекао против њега је тачно. Једноставно, тако је...
Што се тиче Бодироге и ФИБА Европе, они су људи потпуно без икаквог плана и концепције и само се укопавају и урушавају ту институцију док их Бартоломеу воза ко младе мајмуне. Они су доказ да Слоба није само српски производ, већ да тако могу да се понашају и странци.

Poslednja izmena:
hahahahahahahaha,koja sirotinja :rotf:

Screenshot_266.png

Back